Beşiktaş’ın genç yeteneği Demir Ege, Avusturya kampında gösterdiği performansla teknik heyeti etkiledi.
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürerken genç futbolcu Demir Ege Tıknaz, Avusturya kampında performansıyla teknik heyetten tam not aldı. Solskjaer, genç oyuncuya yeni sezonda ciddi süreler vermeyi planlıyor.
Geçtiğimiz sezonu Portekiz ekibi Rio Ave'de kiralık geçiren Demir Ege Tıknaz, kulübün 5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu karşılayamaması nedeniyle Beşiktaş'a geri döndü. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesini uzatan 20 yaşındaki orta saha, yeni sezon kampında teknik heyetin beğenisini kazandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, genç oyuncunun çalışma temposundan ve saha içi disiplininden oldukça memnun kaldı. Norveçli çalıştırıcının, yeni sezonda Demir Ege'ye rotasyonda ciddi rol vereceği öğrenildi.
YORUMLAR (28)
@Tuncel courtois Kiralik sozlesmesine al-sat yapilamaz sarti konmadigini nereden biliyorsun? Cop senin gibilerine denir.
Necibe laf yok Maradona Messi necip gelmiş geçmiş en iyi futbolcular. Tekniği oyun bilgisi ve futbol zekası sıfıra yakın olmasa ikisindende iyi.
@Kartal25 Kesinlikle. Efsanemizle hemen beş yıl daha uzatmalıyız. En az da 42 yaşına kadar kalmalı Joker reis.
Necipe sallayan dönesiler Gökhan Gönülün üstünden kartal gibi havalanıp fenere çaktığında koçum Necip büyük Beşiktaşlı diye sevinmediniz mi Her habere Neciple ilgili yazmak neyin kafası !!
Öne çıkıyorsa neden Amir Hadziahmetovic takımdan gönderilmiyor? Demir Ege var, Kartal Kayra var, Necip Uysal var, üstelik Cajuste yolda ve her bir kontenjan altın değerinde bizim için Hal böyleyken Amir'in takımda hala ne işi var?
2025 model necip uysal, daha önceki gitmeden yenisi geldi, ne diyelim inşallah hayırlısı olsun
@Ben rafayı beğenmiyoz mu? gedsonu beğenmiyoz mu? mert günoku beğenmiyoz mu? iyi olan iş yapanları beğeniyoruz sen rahat ol
Bu sene en iyi transferimiz olacak potansiyelli bir topçu rio ave alamadığı için üzülenler ligin ortasında sevinecekler gitmediği için
Necibimizin heybeti maruf-i cihandır, fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır. Yeni necip uysalımız hayırlı olsun
Necip’ler ölmez, sadece şekil değiştirir.
boyu var ama hava hakimiyeti yok! ayrıca oyun içi çok ağır, top tekniği ve oyun zekası iyi.. vasatın üstü değil..
İnşallah necip abisinin izinden gidecek ve tıpkı necip abisi gibi çalışkanlığıyla, efendiliğiyle, adanmışlığıyla, karakteriyle, duruşuyla beşiktaş tarihine geçecek.
Rabbim demir egeye beşiktaşımızda başarılarla dolu yıllar nasip etsin. En önemlisi de yeni necibimiz olmayı nasip etsin inşallah, 2040 yılına kadar necibin yerini dolduracaktır
Demir ege tıknazı kazıyın altında necip uysalı göreceksiniz kimse boşa umutlanmasın bizde necipler tükenmez.
Beğenmediğiniz NECİP i15 hocada oynattı
@AHMET TURAN KOC necip beşiktaşın kanseridir. kimse kusura bakmasın bu da benim yorumum.
@AHMET TURAN KOC Kartalizm68 acaba hangi başkan baskı yaptı ki niye baskı yapsın adam 5 başkan görmüş hepsi mi baskı yaptı
@AHMET TURAN KOC sizin gibiler yüzünden sürekli bu futbolcu adamla sözleşme yenilendiği ve hocaların zorunda kaldığı için olabilir mi? Hangi hoca ilk 11’ine koydu bunu ya da hangi kulüp transfer teklifi yaptı bu adama?
@AHMET TURAN KOC Harbi NECİP kadar Taş Düşsün Kafalarına.
@AHMET TURAN KOC Dayi kac yasindasin bilmiyorum ama 15 saydigin adamlar baskandan baski yedigi icin olabilirmi? Kafanizi calistirin necipin karakteri iyi olsada yeteneksiz bi adam bunu cumle alem biliyor kendini avutma
Genç çocuk , gitti ve gördü. Buna tecrübe derler anlamayanlara. Mesleğine saygılı, Fit, Kavgacı, Pes Etmeyen Teknik Açıdan da Gelişme Kayıt etti Portekiz’de, üstelik Milli Takıma yeni seçilmiş DEMİR EGEyi görün bu Sezon. TD’in tam istediği Profil. Göreceğiz. CEM au.
Idölüm necip uysal demişti bir röportajda, helal olsun, bir necip gider bir necip gelir. Burası Beşiktaş
Maestro Salih Uçan, Amir, Cajuste gibi dünya çapında önliberolarla antremana çıkarak iyice pişmesi lazım.
Onana alınırken az dil dökmedim şu çocuğa şans verin diye. Gittiler Beşiktaş'ın milyonlarını yaktılar bir hiç uğruna. Chamberlain , Onana, Amartey gibi oyunculara para dökeceğinize gidin adam akıllı genç ve potansiyelli adamlara şans verip onun gibileri alın. Sezon başından belli olan bir durumda o sezon Demir Ege şans bulsaydı belki de Beşiktaş o parayla altyapıya daha çok yatırım yapabilirdi. Önemli olan vizyondur. Nice Demir Ege , Mustafa Hekimoğlu ,Semih gibi topçularımız var altyapıda. Hepsine ilgi alaka disiplin, sistem öğretilse belki bizde kendi içimizde La masiamızı yaratabiliriz.
Müthiş hamle, necip yaşlanıyor, futbolu bıraktığında açılacak boşluğu şimdiden doldurmak gerekliydi. Demir ege necibin veliahtı olacaktır.
İleride necip uysalın yerini dolduracak veliahtı karşınızda
Bir tasla iki kus. Satilmazsa Semih sinif atlar Demir sayesinde. Semihi besleyen olmadigi icin, herkes Rafayi gordugu icin cocuk gerilemisti. Demir ve Semih tam bir tandem.
Kiralanması hata idi çok daha kötü oyunculara milyonlar veriyoruz.. Bırakın gençlerimiz oynasın dediğimizde elimizin tersiyle itiyoruz
işimiz demir ege 'ye kaldıysa olmuş bilelim şimdiden kardeşim
Asıl piyango bu çocuğun opsiyonunu kullanmamalarıydı. İyi ki kullanmamışlar. Bu çocuğun kumaşı çok iyi
Yedek ya da as fark etmez, her maçta sahaya çıkacak bir seviye koysun yeter. Gelecek yıla referans olacak bu seneki performansı. Kartal Kayra gibi etik açıdan zayıf da bulamadığım, çok sevdiğim bir isim. Başarılı olmasını çok istiyorum.
Eyvahlar olsun romantik tayfanın ölümüne savunacağı nur topu gibi yeni bir necibimiz oldu.
@Umut ayar hiç sorma cahil tayfanın da ardından atacağı yerli bir oyuncu daha çıktı ne yapsak ki
Biraz üzerine satacağunı farketseydi 5 değil 10 bile verirdi rio ave.Çöp ege elimizde kaldı yine.