Beşiktaş, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 13 maçta mağlup olmadı.
Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.
Bu sonuçla siyah-beyazlıların yenilmezlik serisi de devam etti.
Beşiktaş, ligde 10 ve Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere oynadığı son 13 karşılaşmada kaybetmedi.
ALINAN SONUÇLAR
Bu süreçte Beşiktaş, Süper Lig’de Antalyaspor, Fatih Karagümrük, Rizespor, Kayserispor ve Konyaspor’u mağlup ederken; Samsunspor, Gaziantep FK, Trabzonspor, Eyüpspor ve Alanyaspor ile de berabere kaldı.
Beşiktaş, kupada ise Fenerbahçe ve Ankara Keçiörengücü karşısında galip gelirken, Kocaelispor’la da berabere kaldı.

duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (22)
Hade len duhuliye, yenilmezlik serisiymiş saçmalama. Sanki 13 maçın 11, 12 sini kazanmışta 1, 2 beraberliği var. Rezalet bir 13 maçlık grafik.
Bugunku kadro ideal kadro degilgi. Bilal gelince cerny saga cengiz kulubeye gecer. Takim seri galibiyetlere baslar.. Ersin oynamazsa tabi. Bu takimdan gidecek 10 oyuncu daha war. Emirhan da dahil kim istiosa 3-5 bakmadan versinler. Ersinleri, sazdaglari, taylani, rasitsayi, cengizi, jotayi, mustafayi, salihi, kartali saymiyorum bile.
Yenilmezliği 48 maçlık seriye götürecek, Sergene biat edin. Beşiktaşın tarihinde gördüğü en iyi hoca ve başkan var, Allah başımızdan eksik etmesin
2 kere OH dedik yoksa yanmıştık, Tribünler yine istifa diye inlerdi, önümüzdeki haftaya Allah Kerim.
Fena oynamadık ,heyecan,baskı,istek herşey vardı.Şansızdık çünkü iki kere gelip 2 gol buldular.Eksikler şuydu bence, hücumda daha çok çoğalmalıyız.Oyun kurulumunda orkun olmalı. Olaitan onun önünde olmalı tam tersi başladık. Sağda çerny daha etkin olmalı.Bugün malesef kanatlar hiç çalışmadı. Kanatlar daha etkin ve pozisyon içinde olmalı. Gerisi güzeldi.Takımın bir arada sürekli oynaması gerekiyor. Oynaya oynaya bu takım gelişecek.Puan kaybı yapmasaydık daha iyi olacaktı.Maç bizim hakkımızdı.
Evet harika! İkinci lig takımları Eyüp Kocaeli ve Alanya'dan beraberliği zar zor kurtardık... Rize, Kayseri gibi milletin üç dört salladığı takımları son dakika golleriyle zar zor yendik... Harikayız mükemmeliz yaşasın 13 maçtır yenilmeyen Efso bir takımımız var... Sevinin renktaşlar... Utanmazlık böyle bir şey olsa gerek!!! Lider takımdan 15 puan geridesin, avrupaya ağustosta, lige ekimde havlu atmışsın. Hala şu kadar yenilmezlik serisi yaptık diye milleti uyutma peşindesiniz... Fb ligde hiç yenilmedi bu sezon onlar bile bu kadar hava atmıyor. Keza GS hiç yenilmiyor hatta berabere bile kalmıyor ve üst üstte dördüncü şampiyonluğa gidiyor hava atmıyor... Bizimkilerde işte böyle züğürt tesellisiyle avunuyorlar!!!
yeni kaleciyi 18 e bile almamış.. misal ersin sakatlansa ya da atılsa kim girecek? şimdi adam bu maç oynamadı , haftaya 11 başladı mükemmel oynadı , bu maçın hesabını kim verecek? fransada banko oynayan sağbeki oynatmadı , adam girdi kanat hareketlendi? ne bu şimdi? astın villadan gelen çocuğu solbek oynatıp bu maç rıdvanı solaçık yapsa , cerny sağda oynayacak.. ne kaybederdin?? hadi öyle başlamadın bari 2.yarı cengizi çıkarıp bunu yapsan ne kaybederdin? cengiz yüzünden cerny de dağıldı adamın zerre sahaiçi konsantrasyonu kalmadı orda mıyım burda mıyım şaşırdı adam!! yahu skor alman lazım mustafa yerine şut çekebilen rashidzayı 18 önünde oynatsana mustafa yerine , en rezil rashidza bile mustafadan iyidir.. onu da bitirdin?? geldiğinden beri tek oyuncu var mı yerinde oynayıp performansı yükselen???
Baydı artık su cengizi oyunda tutup cerny çıkartması sırf cengize yer açmak için cerny sola atiyo o değil adam 90 dk oynuyo yıldız olacak ya cerny küstureceksin bu gidişle vazgex şu cengiz sevdandan son 30 dklik oyuncu
Yine Sergenin saçma saçma tercihleri yüzünden kaybedilen puanlar.Emirhan,Ersin,Mustafa ısrarı neden ? Her maç daha beterler senin derdin ney ? Bu kadar insanın göremediği neyi görüyorsun ? Sen hoca moca değilsin.Şovmenin tekisin…
Sergen hainlik yapma. Cengiz ve Kazdagını boşa. Cerny ile barış....
Bitik cengizi 88 dk oyunda tutan, mustafayı son 10 dk kurtarıcı diye oyuna alan teknik direktöre ne denir?
Bu cengiz ile ersin sevdasini biri bize bi izah etsin hocam. Cengizi neden mesela tuttun bu dakikaya kadar oyunda ? Cerny niye yerinde oynamiyor mesela ? Neyi deniyorsun hocam ? Mustafa Hekimoğlu Beşiktaş'ı geçtim bu ligde oynamaz hocam
Mustafayı acilen Portekiz e göndermek lazım. Burada yeri yok. Dengesizin önde gideni. Bütün oyunumuzu bozuyor.
Sol bekin yok, sol açığın yok, kalecin zaten ligin en kötüsü. Beşiktaş'ın yıllardır kangren yeri bunlarken 18m'e stoper alıyorsun. Sergen de zaten Cengiz'i 11 oynatarak tüy dikiyor üstüne Cerny'i de küstürüyor.
Maşallah ne başarı ne başarı Aman aman nazar değmezsin Siz dalga mı geçiyorsunuz bu zihniyetle başarı gelmez sergenle çöp transferlerle bu böyle gitmez
Gökhan Emirhan Rıdvan ersin mustafa hekimoğlu çöp.NOKTA ha sergen hoca uyumaya devam dakika 75 alo
Sergenin tercihleri yüzünden puan kaybı istemiyoruz artık.Biliç ya da Şenol Güneş gelsin.Başkan seni yiyecek bu sergen efendi
Yemin ediyorum sabır testi izliyoruz! Mustafa orta yapamıyor, pas veremiyor, top ayağına gelince panik… Amatör falan değil bu, sahaya çıkmaması gereken performans. Cerny o mevkide ne arıyor? Deneme tahtası mı burası, kafamıza göre adam mı yerleştiriyoruz? Cengiz desen hayalet… 90 dakika sahada gezip bir tane doğru iş yapmadan çıkıyor, buna nasıl hâlâ tahammül ediliyor akıl tutulması. Ersin’e zaten laf kalmadı; hatadan hataya koşuyor, güven sıfır. Hocam bu tercihler bildiğin inat, futbol falan değil bu izlediğimiz şey, resmen taraftara eziyet!
20'den sonra tek kale oynadık. Yeter ki böyle güçlü oynayın
Çok kolay bir fikstürdü, seri yapmamız lazımdı, beraberlik serisi yaptık
Başlatmayın yenilmez serisine 15 puan fark yemiş yok böyle oldu yok şöyle oldu bjk 2 sınıf oyuncu lari yine toplamış anlaşıldı yine hüsran panik transfer ler bunlar