Millî takım kafilesi, 29 Mayıs’ta İstanbul’da toplanarak turnuva hazırlıklarına başlayacak.
U18 Millî Takımının, 3-9 Haziran tarihleri arasında Hırvatistan’da katılacağı hazırlık turnuvasının aday kadrosu açıklandı.
Ay-yıldızlı ekibin aday kadrosuna davet edilen futbolcular, 29 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de İstanbul Kavacık’taki Radisson Park Inn Otel’de toplanarak kamp çalışmalarına başlayacak.
Teknik direktörlüğünü eski Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak’ın yaptığı U18 Millî Takımı, hazırlık turnuvasında Hırvatistan, Finlandiya ve Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Kadroda Beşiktaş’tan genç futbolcu Ali Pağda da yer aldı.
U18 Millî Takımı’nın aday kadrosunda; Deniz Eren Dönmezer, Arda Yılmaz, Efe Yiğit Üstün, Samet Acar, Ata Yanık, Emre Can Duran, Enes Öztürk, Halil Eşref Başar, Ada İbik, Ege Ketahte, Yağız Fikri Şen, Burak Kır, Buğra Duman, Nico Cengiz Ercan, Eren Doğan, Yusuf Ali Şirin, Hasan Talha Ayyıldız, Thierry Darnel Karadeniz, Utku Kurtal, Yiğithan Çubukçu, Ali Pağda, Ada Yüzgeç ve Hasan Ege Akdoğan yer aldı.
Ay-yıldızlılar, turnuvadaki ilk maçında 3 Haziran’da Hırvatistan ile karşılaşacak. U18 Millî Takımı daha sonra 6 Haziran’da Finlandiya ve 9 Haziran’da Ukrayna karşısında sahaya çıkacak.
Duhuliye.com
YORUMLAR (6)
Belli bir yaşa kadar çok iyiler ancak uçmaya başlayınca nereye konacaklarini bilmiyorlar mental destek verecek kimse de olmayınca tuzağa düşüyorlar eskiden böyle bir birim vardı yine yoksa altyapıya gençlere boşuna para harcamayın
Arda ibik baya beğendiğim bir stoper uygun bir fiyata alınabilinir.
Bu veli kavlak denen adam kısa süre önce beşiktaş genç takımlarını çalıştırmıyormuydu yoksa yanılıyormuyum, şuraya bak beşiktaştan sadece bir kişi almış, adamın kendine güveni yok, gençleri kimlere emanet etmiiz.
@Malcolm x Biraz güç kondisyonla Milli takımın birinci santroforu olur daha 19-20 yaşında
Waowwwww A milli takım o sıfır Beşiktaşli