U18 Millî Takımı, 9–14 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenecek Uluslararası Dörtlü Turnuva’da Romanya, İspanya ve Portekiz ile mücadele edecek.
U18 Millî Takımı, 9–14 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenecek Uluslararası Dörtlü Turnuva öncesi hazırlıklarına başladı. Ay-Yıldızlı ekip, çalışmalarını Kocaeli Kartepe’de gerçekleştirdi.
Turnuvanın ilk maçında 9 Ekim Perşembe günü Romanya ile karşılaşacak olan U18 Millîler, daha sonra İspanya ve Portekiz ile mücadele edecek. Karşılaşmalar Derince Belediye, Gölcük Şehir ve Sapanca Atatürk stadyumlarında oynanacak.
Teknik direktör A. Gökhan Geylani yönetimindeki Millî Takım’ın kadrosunda Beşiktaş’tan Mustafa Azem Yortaç ve Ali Pağda da yer alıyor.
9 Ekim, 14.00 – Türkiye 🇹🇷 vs Romanya 🇷🇴 (Derince Belediye Stadı)
11 Ekim, 14.00 – Türkiye 🇹🇷 vs İspanya 🇪🇸 (Derince Belediye Stadı)
14 Ekim, 14.00 – Türkiye 🇹🇷 vs Portekiz 🇵🇹 (Gölcük Şehir Stadı)
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (4)
Son 3 dakika sahne Alacaklar, Aday Kadroda yine aynı isimler var, 7 GS 3 FB 1 Beşiktaşlı, Yani değişen Birşey yok.
Sayın yönetim Oshimen’in Şanlı formamız için savaşan Emirhan’ımızın boğazını sıkmasıyla ilgili hem açıklama yapmanızı hem de ceza alması için girişimde bulunmanızı bekliyoruz. Aksi halde futbolcularımızın aidiyet duyguları örselenir, taraftarın yönetime duyduğu sevgi ve saygı azalır. Lütfen sayın yöneticiler Camiamızın hakettiği yöneticiliği sergileyin.
Anca genclerde oynarlar, a milli takima cinconlular doldurulur
Mustafa Azem Beşiktaş'ın şu andaki A takımı stoperlerinin hepsinden daha iyi.