Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü Slovakya kampında teknik direktör Vincenzo Italiano hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
İtalyan teknik adamın takıma büyük enerji kattığını belirten Kartal Kayra, "Vincenzo Italiano çok pozitif bir insan. Aynı zamanda çok da hırslı. En az bizim kadar, belki bizden daha hırslı." ifadelerini kullandı.
İtaliano'nun antrenmanlardaki yaklaşımına da değinen 25 yaşındaki futbolcu, deneyimli teknik direktörün oyuncularla sürekli iletişim halinde olduğunu ve sahada yapılması gerekenleri detaylı şekilde anlattığını söyledi.
Kartal Kayra, takım olarak teknik heyetin isteklerini sahaya yansıtmak için yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmayı hedeflediklerini ifade etti.
Duhuliye.com
YORUMLAR (11)
Desene vincenzo bize futbolu öğretiyor.. daha önce ne oynadığımızı bilmiyorduk
25 yaşına gelmiş genç yeteneğimiz. Kendini geliştirirse 29 yaşında avrupaya bile satabiliriz (?).. İbrahim Üzülmez orta açmayı 29 yaşında öğrendim demişti. Malesef futbol artık seviye atladı. İbrahim Üzülmezlere kimse tahammül etmiyor Kartal Kayra. Altyapıdan geldin güzel eyvallah ama Beşiktaş seviyesinde değilsen yedek durman bile alttan gelecek olan gençlere ihanettir.
kolay kolay yabancı teleknik direktör tutmaz ana bu tutacak gibi
@Kartal hazırlık maçındaki bu 35 er dakikalık maçta o kadar altyapı oyuncusunun içinde bi farklılık gösteremedi o kadar lig tecrübesi olması falan yorgunluk falan olabilir koşamaz edemez ama bi pas falanda dağıtamadı
@Kartal bu çocuk iyi topçu. Adam 25 yaşına gelmiş. Bırakın oynadın artık takımda.
Yağlayıp yıkama, dondurma yalar gibi adamı yalama... Kiralık gideceksin zaten.. Metin Tekin 'in dediği isim bittiği gün sana bay bay.
@ÇilekliDondurma moruk bu nefret dili neden? Kendi futbolcuna ? Kendi değerine? Cok zor bi hayat mı yaşıyorsun?
Yüklü maaşları hüpletin sonra hoca kadar hırslı olmayın. Sonra da beşiktaş'lıyım diye ortalıkta gezinin. Yok öyle. Bundan sonra sahada basmadık yer bırakmayacaksınız, sahada gezinmek falan yok. Kaytaracak olan kendini tribünde bulur.
Formamızı tekmelediğini unutmadık. Hırt seni.
Formamızı tekmelediğini unutmadık. Hırt seni.
bu Kartal kayra çok konuşmaya başladı. lafla olmuyor o işler
@adana kartalı Yav gazetecilere futbolcular ile röportaj yapma izni veriiyor. Onlar soru soruyor futbolcularda konuşuyor. Sonra çok konuşuyor oluyor futbolcular. Bu kadar mı bilgisizlik ayıp valla
Sen bu temposu yüksek BJK futbolunda malesef tutunamazsın cunku Italiano baskılı güçlü gollü BJK ıstıyor ve hoca bu husudta babasının oğlunu bıle kayırmaz sen ve daha enaz 10 kişi başka takımlara
Her gelene aynı klişe sözler sonra yok hoca şöyleydi yok hoca böyleydi Kartal kayra yılmaz takıma ne verdin ne katkın oldu ben seni izlemek istemiyorum neymiş çok farklı Beşiktaş izleteceklermiş sen gidersen olur belki