Beşiktaşlı bir taraftar, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Chelsea – Barcelona maçında Lamine Yamal'a "Come to Beşiktaş" çağrısı yaptı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında oynanan Chelsea – Barcelona maçında dikkat çeken bir an yaşandı.
Tribünde bulunan Beşiktaşlı bir taraftar, Barcelona'nın genç süperstarı Lamine Yamal'a maç sırasında "Come to Beşiktaş!" tezahüratlarında bulundu.
O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı ve sosyal medyada kısa sürede geniş yankı buldu.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (22)
Lamine Yamal,Olmo ve Oyarzabal'ıda aldıkmı tamamdır bu iş,kulübü satsak alamayız o arkadaş fazla hayalperes her halde neyse rüya görmekte güzel birşey
Neredeeen nereye? Dün Şampiyonluklarımız vardı Avrupa Kupalarına iyi kötü gidebiliyorduk, Şimdi ne Kaliteli oyuncu alabiliyoruz? nede Kaliteli Oyuncular bizi tercih ediyor artık, Şimdi aman küme düşmeyelim derdine düştük, fazla sürmez 7 maç daha kaybedersek küme düşme hattına iniyoruz, bu politikayla bunlar bize bunuda yaşatır.
Mbappe ve Haaland'a da yapar bunlar yakında. Easports ta bir kadro yaptım Beşiktaş'a. İleride Endrick, Anthony ve Kenan Yıldız var. Ne güzel olurdu ama.
Ya bu beyinsiz heriflere taraftar demeyin amq. Bunlar embesil ve bu işin bokunu çıkardılar. BJK şu anda elinde ne var ne yok satsa bile Yanal'ı alamaz. Nereye Come to Beşiktaş? Gerçekten yazık!
Sergen Yalçın kesinlikle oynatmaz,buda bel ağrısına yakalanır yazık eder kendisine aklı varsa gelmez.
Yani gel basiktasa gez iki cay ic git anlaminda
Hadi lan burda yıldız düşmanı hoca var akıllı olun adam rafayı yedi
Lamine Yamal bize gelse, forma şansı bulamaz ve yok olur gider.
adali ve sergen gibi yildiz dusmani ikili varken bize kaliteli adam gelmez
1.analiz : hayat pahalılığı ve bilet fiyatları yüzünden asgari ücretli ama ateşli taraftar maça gelemyor.. o paraları kombineleri veren tayfa da tiyatro seyircisi..eski stad yok artık...uuu aaa o kadar...maçı yaşamıyor ki kimse..etkinlik olarak görüyor , ateşli ısıran bağıran çağıran tayfa kalmadı.. 2:analiz : oyuncuların mental olarak zerre inancı kalmamış görünüyor..ıslık ıslık ıslık..hata yapana tu kaka..o çöp bu bitik bu bilmem ne...teknik ekip mi yönetiyor saha dışındaki ergen tayfa mı belli değil..iki maçta 8-10 milyon euroluk adamlar çöp ilan ediliyor...bu ortamdan takım psikolojisi doğmaz... 3.analiz : bir torbada 10 elma var onu da çürük..ve bu biliniyor..şimdi siz o torbadan elma çekmeyi yenilik olarak görür müsünüz? burda kimseye çürük demiyorum yanlış anlaşılmasın , aynılığı belirtmek için bu örneği verdim.. üç yıldır aynı başkan profili aynı hoca profili aynı oyuncu profili..istediğin kadar o torbadan yeni çek , sonuç aynı...bu nedenle revizyonist , güçlü bir yönetim , 4231 denen iğrenç sisem dışında taktik bilen bir hoca ve başarıya aç bir oyuncu grubu gelmeden ; bilet fiyatlarından gelir beklemek yerine rakamı dibe çekip ateşli tayfayı içeri almadan bu iş düzelmez.
Sergen: Candaşım yamal yıldız falan değil. Yamalıın piremier liginde golu var mı? Candaş: yamalı boş ver de senin denizliye attığın gol neydi öyle. Sergen : Hadi yamal atsın denizliye hocam.
Hayalim Sörloth diyen Adalı, onu da Fener'e kaptırmak üzere. Güldürmeyin kendinizi. Koç ailesi, bizi yolunacak kaz gibi görmese, büyük sponsorları engellemez, 1 dünya yıldızına sponsor olurdu. Bakın Vodafone ile ne yıldızlar geldi, Tüpraş ile 1 tane gelen yıldız yok. Rafa ve Immobile'yi Hüseyin Yücel getirdi. O genç kardeşimiz halen Orman ve Vodafone zamanında sanmasın kendini. Çebi-Arat-Adalı gibi 3 büyük vizyonsuz geldi kulübün başına. Alooo, uyanın.
Sergen tanimiyormus bunu, istemez :))
Sergen hocam bilmediği oyuncuyu aldırmaz.. konu kapanmıştır..
Lamine Yamal'in de en büyük hayali Sergen'in hoca olduğu bi takımda top oynamaktı.
Lan ne güldüm ya .. Hadi geldi lan siz bunu da yersiniz. Hocada gider yönetim de.
bu saatten sonra 38'likler bile gelmez kulüp imajı yerlerde
Beşiktaş ın reklamı olmuş