Beşiktaş taraftarları, Mohamed Salah'a olan ilgilerini hazırladıkları pankartla gösterdi
Beşiktaş'ta transfer gündeminde adı anılan Mohamed Salah için taraftarlardan dikkat çeken bir destek geldi.
Siyah-beyazlı taraftarlar, sosyal medyada paylaşılan bir pankartla yıldız futbolcuyu Beşiktaş'a davet etti. Pankartta, "Ya Allah Bismillah Muhammed Salah" ifadeleri yer aldı.
Transfer iddialarının gündemde olduğu süreçte hazırlanan pankart, kısa sürede sosyal medyada çok sayıda etkileşim alırken, Beşiktaşlı taraftarlar da paylaşıma yoğun ilgi gösterdi.
Öte yandan, Mohamed Salah'ın Beşiktaş'a transferine ilişkin şu ana kadar kulüpten resmi bir açıklama yapılmış değil. Transferle ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (23)
Nasıl kuduruyorlar 35 yaşında gelen Hagi ler 40 yaşında gelen Drogbaları alkışlayanlar nerdesiniz?
@Murat Küçükinci Ya Salah gelsin gelmesine de atıp tutmayı bırakın, Hagi 31 yaşında Drogba 35 yaşında geldi. Bir de niye başarılıları örnek gösteriyorsun Falcao 33 yaşında geldi, Van Persie de 32 yaşında geldi ve tribünde yattılar, bunları niye hiç dile getirmiyorsun.
@Murat Küçükinci anlamadığımız şu siz niye herşeyi gs ile kıyaslıyorsunuz alabiliyorsanız alın
Arama motorlarına yazın dünyanın en iyi 10 kanat oyuncusu diye ilk 3 de yer alıyor
Arkafaşlar makul bir fiyata bir sene duracaksa eyvallah başka türlü külfet olur salah bize çünkü gerçekten fizik gücü yerlerde
Kestane nickli şeref yoksunu aşağılık, zerre şerefin haysiyetin olsaydı haramzade olmazdı fetö eniği.
Son haberleri iyi okuyun. Serbest Forvet olarak. (Messi gibi) oynatılacak. BEnce gayet uygun Frikik, korner, ceza sahasında tek vuruş vs. Saymıyorum bile. 3 dk 3 dokunui yeter. 90 dk koşup şut çekmediğimiz haftaları düşününce heyecan tavan yapıyor insanda
Fiziken düşüşe geçmiş Salahla nasıl hücumda pres yapan futbol oynayacaksınız? hocanın sistemine tamamen aykırı Salah. Ondan sonra hocaya suç bulacak ergen tayfa hani hücumda pres yapan takım diye. Ama Italiano ve Önder Özen isterim derse bize laf düşmez.
Son bilgi Tinerciler aralarinda para toplayip alacaklarmis Salahi
@Tinercidinci aramızda para toplayıp önce anneni satın alacağız sonra salahı :!!!!
@Tinercidinci bütün Beşiktaşlılar yedi sülaleni düzsün fetö eniği.
@Tinercidinci anan iyi bilir tinercileri fetöşcü seni
@Tinercidinci operasyon Çocuğu hadi renkli sayfana
Salah son cincon maçında nasıl incitti ama bunları acıları hala geçmemiş korkularından buraya gelip olumsuz mesaj yazıyorlar hahhhaaa Salah buraya gelecek ve size kasnak yapacak yine ahhhhhaaaa
@Efsane bizim bunları çok inçittiğimiz varda 8 tane çakarlar ken hiç mi utanmadınız sen daha g. Boklu mijlatı nasıl yenecez diye sızlanıp duruyorsun
Plan program dahilindeyse alınsın, değilse bu salakların gazıyla iş yapmasın yönetim.
Beşiktaş taraftarı kimsenin yolundan gitmez yeni yollar çizer... Turu geçersek başka şeyler konuşuruz...
müzmin sakat... parayı alır yatar... kaç senedir şampiyon olamıyoruz... bu gibi yaşı geçm,ş... eski veteranlar yüzünden.... taraftar akıllı ol.... dolduruşa gelme... bize yaşlı veteranlar değil.... takım için oynayan... yenilgiyi kabul etmeyen futbolcular lazım....
Bu transfer olur ve başarısız olursa suç taraftarda olur. Yeni bir yapılanma var. Önder Özen ve İtaliano şu ana kadar iyi götürüyor. İtaliano mesela istiyor mu salahı? Eğer italiano ve önder özen istiyorsa transfer olsun. Ama istenmiyorsa emri vaki yapılmasın. Başkan da taraftarla arayı düzelteceğim diye transfer yapmasın. Hakkımızda hayırlısı
Bizim bir kisim tarftardan bir cacik olmaz - kisilerle sampiyonluk gelmiyor hala ogrenemediler - iyi takim olmak lazim, faydali olacak ve takim icin savasacak oyuncular lazim. Bir takima cok fazla general konmaz. Orkun ve Trossard oyun akli icin yeterli. Bundan sonra fayda saglyacak isimler bulup getirmek onemli olan. TS gecen sene cok iyi transferler yapti simdi o oyuncularin hepsine transfer teklifi geliyor. Uzucu olan bizim taraftarimiz hicbir zaman akillanmiyor. Q7 ilk geldiginde basarili olamadi. Ne zaman eli yuzu duzgun bir takima sahip olduk o da o zaman daha olgun bir oyunla katki sagladi. Salah fiziksel olarak dususte - Salah’in maliyet faydasini emin olun premier lig veya la liga veya bundesliga takimlari da degerlendiriyordur ve ne yazik ki bir tek bizimle belki adi yaziliyor. Eger transfer gerceklesirse buyuk bir menajer kazigi olarak ve hayal kirikligi bir sezonla sonlanir.
@Amokachi Salah bundan iki sene once kendi pozisyonunda dunyanin en iyilerinden biriydi. Su an dususe gecti ama ne olursa olsun Salah ve bir sekilde cok para kazanabilecegi bir Atap takimina veya MLS’e rahatlikla gider. Avrupa’da hicbir takim 34 yasindaki adama 10+ milyon eurolar yillik vermez. Bu adamin son yillarda hicbir basarisi olmayan Besiktas’a kariyeri icin gelmeyecegi asikar. Para icin gelmesi demek bizim Suudi ve MLS’ten bile daha fazla para vermemiz demek olur. Hata da burada basliyor. Bizim gecmisteki basarilarimiza bakarsaniz hicbir zaman transferde para savurarak basarili olmadik. Daha akli selim dogru transferler yaptigimizda basari geldi. Salah transferi cok buyuk hata olur. Bizim kafasi az calisan bana burada cevap yazan cahil cuhela taraftar da o zaman anlamis olur.
@Amokachi senin gibi vasat sevici taraftarlardan aslında bi cacık olmaz. Salah gelsin 20 gol 10 asist yapar bu kötü ligde. Bu da şampiyonluk potasında olmak hatta şampiyon olmaktır. Sizlere Onana, Amartey falan lazım. Bu vasat düşüncelerinizle gidin Anadolu kulübü falan tutun. Biz Salah, Trossard, Vlahovic gibi klas futbolcuları Beşiktaş'ta görmek istiyoruz.
Bunun kralı; Sultanahmet Cami'nin minareleri arasına mahya olarak yazdırmak olur.
Yapay zekaya sordum. Salahın Beşiktaşa transferi sanılanın aksine oldukça düşük ihtimal olduğu cevabını veriyor. Türk basınının abartılı haber yaptığını yazıyor.
g5'liler buraya doluşmuş. Salah'ı karalama çabasına girmiş. Son liverpool g5 maçını izleyip gelmişler sanırım kinlerini kusuyorlar.
Renkli tayfa yorum yapıyor burda gelmesin diye ulan yallah gidin sayfanıza
Her müslüman futbolcuya peygamber muamelesi yapmak da ilginç gerçekten.
@Tinercidinci ,senin soyun nerden geliyor acaba? Bir düsün!!!
Taraftar istedi diye transfer yapılmaz. En yakın örnek cerny işte.
rasitsa varken gereksiz bence salah hamlesi rasitsa daha genc ve diri
Taraf neden transfere müdahil olur anlamış değilim sistem kurarsın ına uygun oyuncular alınır salah bu sisteme uygunsa alınır değilse alınmaz taraftar ne anlar ki yıllardır sergen sergen diye bağırdılar olanları gördük.