Beşiktaş'ta teknik adam arayışı hız kesmeden devam ediyor.
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan boşalan teknik adamlık koltuğu için çalışmalar devam ediyor.
Geçtğimiz hafta futbol komitesi ve futbol direktörü Önder Özen yabancı teknik adamlarla görüşmek üzere yurt dışına gitmişti.
TRT Spor muhabiri Mustafa Korkusuz'un haberine göre Beşiktaşlı yetkililer hafta başında yabancı bir teknik adamla yüz yüze görüşme yapmak için tekrar yurt dışına çıkacak.
Geçtiğimiz hafta içinde görüşülen bir isim de 2-3 gün içerisinde Beşiktaş’a cevabını iletecek.
2 teknik adam da şu anda takım çalıştırıyor.
duhuliye.com
YORUMLAR (38)
Konyanın başındaki ilhan hocayı getirin 3 ay içinde takımı taş gibi yapmazsa yazıklar olsun
2 teknik adam kim adamların giydiği dona kadar yazmışsınız ama ortada isim yok sahtekarlar
Beşiktaş'a naif hoca yaramıyor. Çirkef Kral Fatih Terim gelsin tüm rakiplerin içinden geçsin.
Şenol hocayla çalışmayı düşünmüyorum diyen Serdal Adalı nın çalışmak istediği hocalar da Serdal Adalıyla çalışmak istemiyor 🤣🤣
Önderi yurtdışında kimse sallamaz, selfie çekilip döner
BENCE BİRAZ DA YURTİÇİNE AÇILIN NASILSA LİSTEDEKİ TÜM YABANCI HOCALAR TERS KÖŞE YAPTIRIYORLAR
Sabıka kaydı kabarık kulübe tanınmış iyi yabancı hoca gelmez, tanınmamış iyi hocayı taraftar tanımaz, bizimkilerin getirmeye dötü yemez. En iyi seçim Serdar Topraktepe, zaten işin içinde, dünya futbolunu içinden takip ediyor, egosu yok, kumarı yok, adamcılık yapmaz, dedikodu yapmaz, sonucu alacak oyun kurgularını uygulatır, düzgün çalıştırır, genç ve gelişime açık, daha ne istiyosunuz
İmaj yerlerde kimse gelmez Türk hoca yâda tazminat kovalayan mendes in hocalarından birini alıp gelirler malesef bu ADALI ile kesinlikle olmaz
giderler tatil yapar gelirler fenerli önder 2 gun gitti bayram tatilini yapti portekizde
SERDAL ADALI SİNSİCE BEŞİKTAŞI BİTİRMEYE GELMİŞ BİRİDİR GÖRSEL OLARAK RENKLİ AMA SONUÇ OLARAK SIFIR BİRİDİR... 1,5 SEZONDA BAŞARİLİ TEK HAREKETİNİ VE DERECESİNİ SÖYLEYİN..
@ADALI İSTİFA Senin gibi bir elin parmağını geçmeyecek IQ ye sahip birisi mutlu değilse yeteri kadar iyi bisey yapmış demektir. Sen git twiterdeki embesiller ile takil aslan parçası.
@ADALI İSTİFA Böyle akılsızca konusursaniz baskan bulamayiz asil renkli sensin davar
Kerem i almamız lazımdı Orkun yerine çok fena kazık yedik Kerem penaltısız iki katı gol asist yaptı bizim kazma 500 tane korner serbest atışı dağlara taşlara attı havlu attık onun yüzünden
@Yazık Bizim bir kisim taraftarın bakis acısı gerçekten çok acayip! Sergen fos olduğu halde; Sergen'e de öyle bakiyordular. Orkun vasat'in bir tık üstü bir futbolcu olduğu halde, orkun'a yıldız gözü ile bakıyorlar. Diyelim'ki yıldız; bu nasıl bir yildiz'ki, bir sezon boyunca hiç bir önemli mac'ta katkısı olmamis; bilakis zarari olmuştur. Bir kaç küçük maçta iyi oynamıştır. Adamların Çincon; golcüsü neredeyse takımını tek başına iki sezondur Şampiyon yapıyor. Ama adamlar normal görüyor! Eğer Orkun gerçekten yıldız oyuncu ise; Hadi bakalım Milli maçlara az kaldı. Yıldız olduğunu gostersin biz'de diyelim'ki Orkun gerçekten Süper futbolcuymus!
Adalı kadar rezil bir başkan görmedim. Allah belanı versin. Senden sınıf başkanı bile olmaz.
Devrim; Trol müsün, Sergensporlu musun, G5'li misin nesin sen? Arne Slot'u mu beğenmedin? Liverpool'u şampiyon yaptı. Bu sene G5'i eleyip Çeyrek Final'e çıktı. Orada da şu an final oynayan PSG'ye elendi. Feyenoord'da da şampiyon oldu. Şaka mısınız nesiniz? Arne Slot'u beğenmiyor.
@Akım kafanmi güzel milyonluk liverpolu sidik zoruyla avrupada tuttu sen onu fenere öner
Sn Ormanın son iki senesi, ş olduğumuz Sn Çebinin dönemi de dahil olmak üzere, Aratı Sn Adalısı, hep savrulup duruyoruz, ne bir sistem var ne bir planlama var, ortada zerre kadar bir futbol aklı, projeksiyonu yok, Allah sonumuzu hayır eylesin inşallah.
İlhan senin yorumuna sözlerine dikkat et aklı selim ol kardeşim kimi buldular kime gitseler yok cekiyorlar istikrar sabır diyorlar ama önümüzdeki senenin planını yapan sadece 1 yil Sabir isteyen sergeni tahammul edemiyorlar şu şartlarda onimuzdeki sene şenol gunesten kısa vade de başarı getirecek hoca kim baba hoca getiremiorsun e genç luizi de alamadin Türkiye'den başka kim War iyi kadro kur şenolu getir ewinde çok maç kazanirsin cebinin vrrdigi gibi bir kadro deil ama o zaman takım rewac görür kimse gelmior yabancı olsun diye de boş hoca almanın alemi yok gene sene boşa gider finalde biz üzülüyoruz bize en kısa yoldan başarı yapicak Beşiktaşi çekici hale getirecek adam lazım bunlar hala bulamadılar gelmiyorlar o yüzden Şenol gunes kısa vade de ...
En büyük çöp bizim yönetim ve başkan. Adalı istifa!
Hocam şu yanlış yoldan vazgeçin artık, bir takımla sözleşmesi devam eden hocalarla uğraşmayın. Gidin boşta olan yada en geç 5 6 haziran itibariyle boşa çıkacağı kesin olan hocalarla görüşün. Dünya kupasının da olduğu dönemde hoca gelecek de takımı görecek de giden gelen oyuncuya karar verecek de siz transfer yapacaksınız da oyuncular kupadan sonra diyecek de kampa yetişecek de kamp yapılacak hazırlık maçları oynanacak da. 23 temmuz ön eleme 2 hafta sonrası diğer eleme 14 ağustos lig başlıyor. Nasıl yetişmeyi düşünüyorsunuz, bu nasıl bir planlama nasıl bir icraattır???????
Kendi koltuklarınızı düşünüyorsanız yabancı Beşiktaş’ı düşünüyorsanız yerli hoca alırsınız bu kadar net görmek isteyene.
Telefon, bilgisayar alacağında yerli marka arıyorsundur mutlaka.
Hadi bakalım inşallah bu hafta biter de transferde aksiyon alınır kampa 4-5 oyuncu yetişmezse işimiz çok zor
2 aday var, 1-Arda Turan, 2-Thomas Reis, yani baskan niye uzatiyor önder özen egomu yapiyor sonucta sadece Besiktas var
Haber bana sanki oğluna kız arayan bir aile gibi geldi!😀 Bir takim bu kadar'mi kötü yönetilir. O kadar pasif,güvensiz bir Yonetim'ki; çaldıkları kapı yüzlerine kapanıyor! Eskiden yabancılar dahil hiç bir hoca'nin yok diyemeyecegi Beşiktaş'ı şimdi kimse çalıştırmak istemiyor! Su son üç donem Yoetimleri Besiktas'i sıradan bir takım haline getirdiler. Acil olarak Fikret Orman benzeri bir Başkan lazım.
Şampiyonluk Çok zor. Bunu yazarken saha içi değil saha dışı unsurları değerlendirerek yazıyorum. Medya da Bjk konuşulmuyor.. Federasyonda yokuz... Daha üstünde hiç yokuz. Bunlarda olmazsan Sahada 11 puan fark atsan dahi her maç sahada 9 kişi bırakılırsın yine şampiyon olamazsın.
Arne Sloth boşa çıktı gidin ikna edin adamı , kaçırmayın
AHA! Liverpool Arne Slot'la yolları ayırmış. Hollanda Ligi Şampiyonu- Premiere Lig Şampiyonu. Alt yapı bilir. Genç aynatır. Orkun'a Feyenoord'a kaptanlık verip beraber şampiyon oldukları hoca. Güzel olmaz mı bize?
@Burak Pek olası değil arne slotu 5 büyük ligteki daha zengin kulüpler kapar tr ligine düşmez o adam ki conte fenerden 15m maaş + 5m prim istemiş düşün arne ye gücümüz yetmez filipe Luis - glasner bizi beğenip gelmedi. 8 ayda hocayi kovduran sabirsiz taraftari olan bir takıma kolayla kimse gelmez
İnşallah kendiniz gibi vasifsiz hocalarla anlasamazssinjz da taraftarın sesini duyar şenol güneşe kalirsiniz AMİNN
@Mdt gerçekten Şenolu isteyen taraftar var mi ya şaka gibi
@Mdt Insallah senin gibi tipler de futboldan soğursunuz ve bir daha BJK icin aptalca yorumlarda bulunmazsınız
Bilmece mi bu? Bilen varsa yazsın. Braga hocası ve Razvan mı?
Yaz geldi, klüp kasasindan sahane tatil transfer görüsmesi hikayesiyle. Sonra amerika kupa baslayacagi zaman. Niye Bjk yöneticisi etiketleri oldugu icin hemde bedava....
Adalı Şenol Güneş’e kapıları kapatmakla hata yaptı. Şenol hoca camiayı, Türk futbolunu ve futbolcusunu çok iyi biliyor. En iyi yabancı hocadan daha çok katkı sağlayacaktır. Yanına da kabul ederse Atiba düşünülebilir ve Şenol hoca bırakınca onu teknik direktör yaparız.