Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada,

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda taraftarlarımızı, Türkiye genelinde bireysel olarak yürüyüş yapmaya çağırıyoruz.

Adımları iyiliğe çeviren mobil uygulama Help Steps ile 29 Ekim Perşembe günü Türkiye genelinde gün içinde taraftarlarımız tarafından atılacak her adım, Kulübümüzün altyapısına destek sağlayacak.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Kulübümüz ile mobil uygulama Help Steps arasında imzalanan sağlık, spor ve sağduyu projesi, taraftarlarımızın desteği ile kulübümüze gelir sağlamaya başladı. Kulübümüz, mobil uygulamadan taraftarlarımızın desteği ile Ağustos ve Eylül aylarında toplam 57 bin TL gelir elde etti.

Taraftarlarımızın Help Steps mobil uygulamasını akıllı cihazlarına uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirip gün içinde attıkları adımları Beşiktaşımıza bağışladıkları uygulama, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda taraftarlarımızın adımları ile altyapımıza gelir sağlayacak.

Taraftarlarımızın sadece yürüyerek verdikleri destek ile altyapımızda yer alan sporcuların en iyi şekilde eğitim almalarına katkı sağlanırken; gelen destek miktarları sadece bir takımın mali özgürlüğü için değil, aynı zamanda yetiştireceği sporcular ile dünya çapında marka değerini artıracak bir çalışma olması hedefleniyor. Türkiye genelinde her bir taraftar ailesi ile birlikte bireysel olarak adımlarını atacak." ifadelerine yer verildi.

Duhuliye.com