Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in birinci hafta erteleme maçında deplasmanda Zecorner Kayserispor ile karşılaşacak.
Karşılaşma öncesi 2 takımda da eksiklikler dikkat çekiyor.
Siyah beyazlı ekibin Kayserispor maçı kafilesinde Tiago Djalo, Rıdvan Yılmaz, Taylan Bulut, Gökhan Sazdağı, Jota Silva, Vaclav Cerny, Cengiz Ünder, El Bilal Toure, Salih Uçan, Mustafa Hekimoğlu yer almadı.
Kayserispor'da ise Youssef Bennaser, Furkan Soyalp, Deniz Eren Dönmezer, Laszlo Benes ve German Onugkha statü gereği Beşiktaş'a karşı sahada olamayacak. Sakatlığı devam eden Majid Hosseini, Mendes ile Carlos Mane de, bu maçta Kayserispor forması giyemeyecek. Ayrıca TFF’ye bildirilen 27 kişilik kadroda yer bulamayan Ali Karimi ve Yaw Ackah da, oynayamayacak isimler arasında bulunuyor. Kayserispor'un önemli oyuncularından Gökhan Sazdağı'nın Beşiktaş'a transfer olması sebebiyle formaya giyememesi bu maç öncesi sarı kırmızılı kulübün en önemli eksiği olmuş olacak.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (29)
Buradan taraftara taraftarlık öğretmek isteyen yancilar var.kimse Sergen Yalçın'ın hiçbir şeyine güvenmiyor bunu bile bile sesi fazla çıkıyor diye Sergen yıktığı kulübe geri getirildi.taraftar yaşadığı şeyleri geri yaşayacak bunu biliyor ve bu yüzden sinirli ve güven sıfır anladınız mı? Ve sessiz taraftar yine haklı çıktı.ucuncu maçta ağlamalar, sorumlu aramalar,futbolculara topu atmalar bunları daha önce yaşadı bu taraftar.
@Şunu anlayın Arkadaşım taraftar hiç bir şey beğenmiyor ki Fikret ormana paralar nerede dedi ANÇ için hiçbir şeyden anlamıyor dendi hasan arat kaçak hüseyin yücel iş bilmez acemi serdal adalı beygirci , portekizli hoca geldi , hollandalı geldi şenol geldi sergen geldi önder karaveli geldi serdar geldi ole hoca geldi hiç biri birşey bilmiyor biz çok biliyoruz arkadaşlar başkan bir sürü oyuncu gönderdi yeni oyuncular aldı biraz zaman verelim takıma ne olacak ne oynayacak görelim ya hemen her oyuncu çöp hoca ganyancı bu şekilde herkes mutluysa devam edin o zaman
Nasıl taraftarlık bu kardeş? Yok beygirci, yok ganyancı yazıp da bu takımın hocasına laf atanlar dikkat etsin de o beygirler bir şey yapmasın!! Takıma destek olun, ya da defolun gidin renkli sayfalara!
Yahu rakip kayseri ve onlarda da çok eksik var hatta zor 11 yaparlar. Neden bu kadar ağladınız....
banko kayseri kazanır. bu defans hattı ile hiçbir maçı kazanamazsın!
Yorumlara bakıyorum da gerçekten şunu sormak istiyorum siz Beşiktaş'lımısınız , utanmaz tipler mi yoksa başkasının düdüğümüsünüz gerçek bir Beşiktaşlı sadece iyi günde takımının yanında olmaz , her durumda yanında olur bir yere kadar anlarım istediğiniz başkan seçilmemiştir istediğiniz hoca , oyuncular gelmemiş olabilir ama bu sezon bu şekilde devam edecek isteseniz de istemeseniz de iyisi mi artık susun ve Beşiktaşlıysanız takımınıza kulübünüze destek olun değilseniz de burda ne işiniz var defolun gidin...
Eksik rakibe karşı Ole kadrosuyla ne yapaksın bakalım ganyancı? Kupon var mı yarın yayınlanacak?
ole kadrosunun yarısı gitti ama sergen hoca 3 hafta önce aldığı takımın ole'nin yarısı kadrosuyla ole'ye futbol dersi verecek kadar oynatacak, hepiniz de deliklerinize saklanıp bir sonraki malubiyete kadar çenenizi kapatmak zorunda kalacaksınız. @Ilgaz
TJK Başkanı bu sefer kadroyu yapay zekaya yaptırsın, atçı kankası kupon doldurmakla meşgul, rahatsız etmeyin
Güzel habercilik... herkeste bir karamsarlık vay efendim transferler yok ne yapacağız... orkun rafa abraham ile kayserispor u konyasporu yenemiyorsan bu senin ayıbın adamlar senden daha beter durumda kaptanını aldığın adamla oynuyorsun...
Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Normal şartlarda Orkun - Rafa - Tammy Abraham'la bu maçı çözmemiz lazım. Tahminimce İlk 11 şöyle olur; Mert- Swenson- Paulista- Felix - Jurasec- Ndidi- Demir Eğe - Orkun- Rashica - Rafa - Abraham
Neydi o bi dizi vardi , gullerin savasi diye. Buda oyuncu eksikliginden dolayi strateji savasina doner
Şunlarla bile kıyaslanır olduk vah ki ne vah
Sergen bu maçta puan kaymetmw luxs yok galibiyet den başka çare de yok yenilirseniz hic gelme istanbula
@Tarık evet, gedsonun da biletini almışlar rusyadan geliyormuş yoldaymış, o da oynayacakmış
Ganyancı sergen 6 hafta sonra yapamıyorum demeye başlayacak
Kayserinin de çok eksiği var beyler şartlar eşit büyük takımsan yaseklerle bile oyunu kazanman gerekir ama Sergen hocanın oyun Taktiği ve Rakip analizi çok kötü yanına bir Donanımlı yardımcı şart diyorum.
Mert-Rashica-Paulista-Udakhai-Jurasek-Orkun-Ndidi-Rafa-Abraham-Fahri Kerem Ay-genç kanat ya da santrafor.
Kayseri B takımı ile oynayacak. Bunu da yenemezsiniz zaten hiç şampiyon olmayın
olmaz, gs'nin karşısına 2. olarak çıkmalıyız. @Adalıııı
birileri çıkar oynar da hocanın sistemi daha oturmadı.
neyse her türlü vurup geçmemiz lazım. hoş en çok hoca farkındadır durumun, göztepe maçı sonrası sinirli hali hoşuma gitti. bakıcaz görücez diyor ama belli ki arkaplanda zirveye puan hesaplarını yapıyor. @Toksik
Sahada Necip, Paulista, Udokai, Swenson,Abraham olacağını düşünüyorum,eyvah eyvah diyorum
Hiçbir bahane altına sığınmamak lazım. Şu eksiklere rağmen bile yenmesi lazım bizim takımın bunları. Evet eksik var ama öyle aman aman değil yani .
Şimdi sergen gider kayseri maçında alt yapıdan çocukları oynatır bilerek. Adam övünme ve şişinme hastası. Makul olanı yapamaz çünkü o zaman övülmez. Kumardan kalma bir alışkanlık mı bilmiyorum illa risk alacak ki herkes vay be sergen yaptı abi desin. Yalakalar iyice bir yalasın. Necipe maça çıkmasının sebebi de oydu yönetime tepki falan değil. Sergenciler zaten suçlayacak birilerini bulur yine. Kumarı tutarsa övülür tutmazsa da bir günah keçisi bulunur. Maalesef Beşiktaşın geleceği çok karanlık. Bu evlatçılık muhabbeti bitmeden Beşiktaş gerilemeye belki de batmaya mahkum.
@Selim saçma sapan konuşma, ole proje mroje kafa ütüleyip büküm sezonu mario ve chamberlain ile geçirmeseydi bugün gençler hazırdı. hoca tabii ki gençlere şans verecek. onlar beşiktaşın geleceği; bak musratiyi, chamberlaini yollamak için bile üstüne para veriyorsun.
Niye bu kadar oyuncu yok tesislere füze mi düştü?
Sahada aynı anda Necip Paulista swenson udot vs olacak Allah yardım etsin
@Niyongala dostum geçen sezon bütün sezon boyunca bunlarla oynadık oynadıgın takımın senden daha fazla eksigi var şimdiden yenilgiye kılıf bahane aramanın bir mantıgı yok ligin en güçsüz takımıyla oynuyoruz adamların takımı hiç yok komple yedeklerle çıkacaklar sen en azından geçen sene oynayan adamlarla oynayacaksın
İki takım birer puan verseler kimse maça çıkmaz bu nebiçim kural ota boka kural çıkaranlar bunu neden düzeltmiyor.Ama pardon ya gs nin başına daha gelmedi ondandır.
Takipte ister yirmi oyuncu olmasın yine kayseri bu takımı yener. Çünkü bu takımda ne ruh var nede istek. Böyle giderse seven ve yönetim kasımı görmez.