Futbol

Beşiktaş’ta Avrupa mesaisi yeniden başladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Kauno Zalgiris ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında deplasmanda Kauno Zalgiris ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Siyah-beyazlı ekip, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti. Basına kapalı gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetimindeki antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından tam sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş, Kauno Zalgiris karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 11.00’de gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. İdmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak.

Siyah-beyazlı kafile, deplasmanda oynanacak karşılaşma için saat 15.15’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Litvanya’ya hareket edecek. Teknik Direktör Vincenzo Italiano ise TSİ 19.30’da basın toplantısı düzenleyecek.

Duhuliye.com 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }