Futbol

Beşiktaş’ta ayrılık kararı! O isim yolcu

Beşiktaş, Nottingham Forest’tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Portekizli kanat oyuncusu Jota Silva ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanıyor.

Kulüp yönetimi, yaz transfer döneminde devreye girecek yaklaşık 17 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanması beklenmiyor. Bu sezon Süper Lig’de 13 maçta 353 dakika süre alan 26 yaşındaki oyuncu, 2 gol atarken asist katkısı sağlayamadı ve beklenen performansı veremedi. Kiralık sözleşmesinin 30 Haziran 2026’da sona ereceği Silva, siyah-beyazlı formayla toplam 17 resmi maçta 3 gol ve 1 asistlik katkı sundu. Jota son 8 maçta sadece 2 dakika süre buldu.


2.5 milyon Euro kiralama bedeli ödenen ve Nottingham Forest’e dönecek olan oyuncu için yeni bir kulüp arayışı başlayacak. Beşiktaş cephesi ise kanat mevkisine daha verimli alternatifler bulmayı hedefliyor.

Duhuliye.com

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }