Derbi sonrası sosyal medyadaki tepkiler nedeniyle Instagram hesabını kapatan Vaclav Cerny’nin yaşadığı düşüşün nedeni ortaya çıktı.
Derbi sonrasında kendisine ve eşine yönelik sosyal medyadan gösterilen tepkiler nedeniyle Instagram hesabını kapatan Vaclav Cerny, “Burada önemli olan, kuru kalmayı da seçebilecekken kimin sizinle yağmurda duracağıdır. Bunu unutma!” mesajıyla son paylaşımını yapmıştı. Bu sezon 21 lig maçında 4 gol, 8 asistlik performans sergileyen Cerny’nin son dönemde yaşadığı düşüşün sebebinin, eşinin rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı.
ZOR GÜNLER GEÇİRDİ
Eşi ciddi sağlık problemleriyle uğraşan Cerny’nin, bu süreçte moralinin bozuk olduğu ve aile olarak psikolojik anlamda zor günler yaşadıkları öğrenildi. Teknik direktör Sergen Yalçın ve yöneticiler, yıldız futbolcuyla yakından ilgilenirken, mental anlamda toparlanması adına büyük destek veriyor.
Cernye büyük destek Instagram hesabını kapattı, hayata küstü...
OYNAMAK İSTİYOR
Başkan Serdal Adalı da süreci bizzat takip ediyor. Cerny’nin eşi için tüm imkanlarını seferber eden Adalı’nın bu ilgisinden, Çek futbolcunun da çok memnun olduğu belirtildi. Cerny’nin yaşadığı sor sürece rağmen sahada olmak istediği ve teknik direktör Sergen Yalçın’ın da bu haftaki Gençlerbirliği deplasmanında yine ilk 11’de öğrencisine şans vereceği öğrenildi.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (26)
Son dönemlerde çok etkisiz. Özellikle son vuruşları çok cılız ve isabetsiz. Bu şekilde devam ederse bir daha Beşiktaş formasını rüyasında görür.
Cerny çok geçmiş olsun Cerny üzüntünü en derin duygularımla kanımın son damlasına kadar hissediyorum seni en iyi ben anlıyorum ben maalesef eşimi kaybettim İNŞAALLAH sen bu acıyı yaşamazsın RABBİM düşmanımın başına vermesin çok zor bi kayıp gerçekten neler yaşadığını çok iyi anlıyorum Allah sabır versin Tabbim tez zamanda şifasını verir İNŞAALLAH
@Cerny dostum, Allah yardimcin olsun. umarim toparlarsin. esine rahmet dilerim
Eğer bu anlatılanlar doğru ise Yönetime ve teknik heyete bravo diyorum. Aferin. Böyle olmak lazım. Futbolcuyu kazanacaksın. Kim olursa olsun. İlgileneceksin. Necip için dahi olsa. Kovdunuz sonra hata yaptık dediniz. Ağzınıza yüzünüze bulaştırdınız. Bunuda bulaşktırmayın. Böyle devam. Bundan sonra olmasın. İyi yoldasınız.
Yani adam diyorki zor durumuma rağmen ben oynuyorum mücadele ediyorum kenara çekilmiyorum. İyi güzelde faydalı olma kısmında eksik kalıyorsun sorun orada daha iyi git problemlerini hallet öyle dön oyna
Kafana takma be Keltoşum. Her şey olacağına varır
Ruh gibi dolaşıyor ortalıkta Cengiz Jota El Bilal Vazquez Aslani Rashica ile birlikte gönderin
Çok geçmiş olsu. Bu adama destek olmalıyız. Kötü oynasa bile destek olmalıyız ki Beşiktaş'ın nasıl bir camia olduğunu herkes görsün
Allah şifa versin. İnsan yaşamında en önemli konu sağlıktır. Yaşayan bilir. Orada sorun varsa, insanın sevdiklerinin sağlığında sorun varsa başka her şey tali kalır. Destek olmak lazım.
Geçmiş olsun kel. İnşallah tez zamanda sıhhatinize kavuşursunuz.
Hemen olay karisi olunca saldiriya gecmis millet. Oglum adamin karisi ciddi hasta ve eger cocuklarida varsa karisindan cok cocuklara üzülür. Karisinida tabi seviyosa onada cok üzülür. Adama destek olunmasi lazim.
yahu galatasaraylı renkli toplar bjk forması seklınde hesap acıp adamın kendısne ailesine eşine küfrediyor jurasek e de yapıldığı nın benzeri osimhenın ne anasını ne evladı ne karısını bırakın sövün arkadaşlar öyle kedilere böyle gaga
Çerny nin futboluna laf ederek yorum yapan arkadaşlar insan değil iseniz diyecek bir şey yok ama eğer insan iseniz önce insanlık gereği geçmiş olsun demeliyiz, bakıyorum bazıları futbolunu eleştiriyor, oyunculuğuna laf ediyor gibi abuk sabuk yorumlar okumak beni çok üzüyor, bu adam fener kupa maçına kadar takımın en iyisi değilmiydi? nasıl golleri atarken iyimiydi,? demekki adamın form düşüklüğü problemi eşinin hastalığı imiş, eğer hastalığı ciddi ise sevdiğin kişinin hastalığını kolaymı sanıyorsun, unutma seninde başına gelir, akıllı ol, bol keseden menfi yorum yapma,
parasını almaya da küsmüş mü ? aga bunun on katı sıkıntılarla boğuşup her gün yüzlerce metre derine inen madenciler var, emekçiler var... sıkıntısı olan müsade istesin bıraksın futbolu ya da bir bonservis bulup dilediği yere gitsin. kontratımı dondurun ben kafa olarak bitiğim bu paraları hak etmiyorum desin. burası şirket aga , anaokulu ya da rehabilitasyon merkezi değil.
@udokai Arkadaşım, kaç para alırsa alsın, oradaki adamın insan olduğunu unutamazsın. Futbolcu dediğin dünyanın hem en fiziksel işini yapan, hem de aklını kullanmak zorunda olan bir adam, biyonik makine değil ve depresyon yaşadığında, üzgün olduğunda, endişeli olduğunda vücudundaki hormonların neler yaptığını, bunların performansı nasıl etkilediğini bilmeden böyle cahil cahil konuşamazsın. Tabi işini yapsın, yapmak için elinden geleni yapıyordur zaten. Profesyonel olmayı bu adamlar sizden bizden iyi biliyorlar, bütün dünyada sözleşme yapıp, taraftar karşısına çıkan insanlar.
@udokai ağzına sağlık tam yazacaklarımı dile getirmişsin teşekkürler , bu şımarıklık ve küstahlıktır ,zayıf karekterdir ,bunlar bir elleri balda bir elleri yağda yaşamaya alışmışlar , insanların nasıl bir hayatla boğuştuğunun farkında bile değiller , sanki kanserin ilacını bulmuş , altı üstü top koşturuyor .
Cerny'nin eşine acil şifalar dilerim. Ben Cerny'nin özel hayatında sorunlar var dendiğinde aklıma Adem Llajic olayı geldi. Şimdi gerçekler ortaya çıktı. Yalnız bunu iletişim departmanının kamuoyu ve camiaya açıklaması lazımdı. Cerny'nin bu kadar tepki alması onların sorumluluğu.
İster Beşiktaş taraftarı olsun isterse başka bir takım taraftarı bir futbolcunun ailesine hakaret etmek küfretmek vs en adi işlerden biridir Aile insanın namusudur aynı şeyin sizin başınıza geldiğini düşünün Jurasekte aynı sorunu yaşamıştı Ben yinede bunu yapanların Beşiktaş taraftarı olduğunu düşünmüyorum
Eğer haber doğruysa çok geçmiş olsun Allah cc acil şifalar versin, hastalığının ne olduğu belirtilmemiş ama hastalık herkesin başına gelebilecek sabır gösterilnesi gereken bir durumdur, önemli olan tedavisidir, günümüz teknolojisinde her hastalığın bir şifası vardır diye düşünüyorum, tekrar çok büyük geçmiş olsun,
Bjk moral ve eğitim merkezi olsun artik ne kadar romantik varsa hepsini doldursun
Her şey futbol değil arkadaşlar, futbolu seviyoruz ama insan olduğumuzu unutmayalım. Adamın hayat arkadaşı, karısı muhtemelen kötü bir hastalığa yakalanmış taraftar olarak hata da yapsa kötü de oynasa desteklemek zorundayız. Adamın morali bitmiştir muhtemelen.
YAŞAMAYAN BİLEMEZ , ÇOK GEÇMİŞ OLSUN , EN KISA SÜREDE SAĞLIĞINA KAVUŞUR İNŞALLAH
Futbolcular, her instagramdan yazanı Beşiktaş taraftarı zannetmesin.
Cengizi kazanma hevesi de adamın moralini bozdu. Fizik olarak da çok yeterli değil tabi o da var
Geçmiş olsun. Orkun'la beraber elimizdeki en klas adam. Umarım en kısa zamanda atlatır bugünleri. Yalnız, Sergen Cengiz'i kazanmak için bu adamı küstürüyor, muhabbetini anlamıyorum. Sergen iki tane iyi adamı beraber oynatmak istiyor, olay bu. Kaç maç Cerny'yi 10 numara oynattı, takımın en önemli mevkii. Beğenmediği adamı kim 10 numara oynatır Allah aşkına?