Beşiktaş’ın Eyüpspor karşısındaki 1-0’lık galibiyetinde Olaitan ve Cerny gösterdikleri performansla ön plana çıktı.
Beşiktaş yeni sezonun ilk maçında Eyüpspor'u ağırladı. Karşılaşmada yaptığı akıl dolu asistle Olaitan ve attığı muhteşem golle Cerny, siyah-beyazlıların gönlünü fethetti.
Beşiktaş Süper Lig'in yeni sezonunun ilk maçında Dolmabahçe'de Eyüpspor'u ağırladı. Maçın başından itibaren baskılı oynayan, rakip kaleyi adeta ablukaya alan siyah-beyazlılarda en göze çarpan isimlerin başında Olaitan ve Cerny geldi.
Özellikle karşılaşmanın 25. dakikasında attığı akıl dolu pası asiste dönüşen Olaitan taraftarı mest ederken, aldığı bu muhteşem hediyeyi geri çevirmeyen ve gole çeviren Cerny de takımı adına sezonun ilk golünü atmış oldu.
Maç boyunca sayısız pozisyona giren ve takımın ritminin düşmesine izin vermeyen iki isim, taraftarlarca "muhteşem ikili" olarak adlandırıldı.
OLAITAN PERFORMANSI
• 5 maç
• 3 asist
• Bugün sahanın en çok kilit pas atan futbolcusu. (5)
TROSSARD DA BÜYÜLEDİ
Fotospor haberde, bu arada Beşiktaş'ın Belçikalı futbolcusu Leandro Trossard da Süper Lig'de ilk kez forma giydiği karşılaşmada performansıyla göz doldurdu. Tekniği ve hırsı ile tribünlerden sık sık alkış alan tecrübeli futbolcu, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun vazgeçilmezleri arasına gireceğini şimdiden göstermiş oldu.
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (4)
Bu iki topçuyu da beğenmeyen Bazı aklı evvel taraftarlar var bu iki topçu maçın adamıydılar, çerny yada olaitan gönderilecek adam mı. Şu oynadığımız 5 maçta topu taşıyan kıvrak çalımlar atan arkadaşlarına pas yapan asist yapan hatta goller atan çerny gibi adam gönderilir mı, çernyden daha iyi sağ kanadın maliyeti 50 milyon eurodan aşağı değildir, nankörlük yapmayın çernıye veya diğer topçulara destek olun, takım iyi yolda, bence sağ kanat transferine gerek yok, bir tek orta saha ihtiyacımız var, başka transfere gerek çunku takım çok iyi takım, yabancı kontenjanımıx da sınırlı zaten
OLİATAN ÇOK İYİ OYUNCU AMA GOL BECERİSİ YOK. BU OYUNCU MUTLAKA EKSTRA GOL VURUŞU ÇALIŞMASI GEREKİYOR. YOKSA BU OYUN YETMEZ. YEDEK KALIR. TAKIMA GOL BECERİSİ OLAN 10 NUMARA OYUNCU ÇOK İHTİYAÇ VAR.
Cerny ben yedek de otursam bu takımda kalmak istiyorum, beni değil Rashica 'yı gönderin diyor, adeta.