Beşiktaş'ta Gençlerbirliği yenilgisinin şoku sürüyor.
Siyah-beyazlılar, öne geçtiği maçta 3 dakikada yediği 2 golle mağlup olurken zirvenin de 12 puan gerisine düştü.
Siyah-beyazlılarda yönetime tepkiler kadar, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da performansı eleştiri konusu oldu.
Son 5 sezonda olduğu gibi yine bir sezona erken havlu atma noktasına gelen siyah-beyazlılarda ise 2 Kasım'daki Fenerbahçe derbisine kadar olan süreç büyük önem kazandı.
Siyah-beyazlılar, çarşamba günü erteleme maçında Konyaspor deplasmanına çıkacak.
Sonrasında ise pazar günü Kasımpaşa deplasmanına gidecek.
Beşiktaş 2 Kasım'da ise dev derbide Fenerbahçe ile evinde hayati bir maça çıkacak.
Bu süreçte alınacak sonuçların hem yönetim hem de Sergen Yalçın için büyük önem taşıdığı ifade edilirken skorlar şimdiden merak konusu oldu.
Duhuliye.com
YORUMLAR (40)
Her zamanki gibi kritik maçlarda tökezler derbide rakibi bile şaşırtacak bir oyunla iyi sonuç alırız. Sonrasında aynı tas aynı hamam devam ederiz. Şimdi bu yorumu beğenmeyenler olabilir ama son dönemde durum bu Beşiktaş için. Keşke daha iyi yorumlar yazabilsek ama galiba umutsuz bir hal var üzerimizde.Sanırım onun etkisi bu.
Abraham girdigi pozisyonlarda geregini yapsaydi, simdi baska senaryolar konusulurdu. Savunma degil oncelik, gol atma sorununu cozmek gerekiyor once.
yani kısacası fener maçından sonra sergen ile adalının , bol zamanı olacak veli efendiye at yarışı izlemeye giderler bundan sonra
Sergenin her açıklaması büyük sıkıntı var takımı ben kurmadım işte çözücez hani falan anladik arkadaş sen kurmadin kral sensin bi suçun yokta hani senide çöz şampiyonluga oynat diye getirdiler. Pandemide Nskalayla falan şampiyon oldun yani sen anladin mi hikaye anlatma.
Kulubu keşke talip olan bir adam vardi eski city nin vs sahibi..gelselerde satın alsalar.. millet 5 i taktı aya çıktı arkadaş doğru yazmış bizimkiler hala Beşiktaş ruhu bilmem ne falan. Bıktık kardeşim yemişim ruhunu şampiyonluk istiyor yarış içine girmek istiyorum ben
Uzun uzadıya yorum yapmiycam artık kitabın ortasından konusucam. Şuanki besiktas kadrosunun inonude 40 bin seyircisinin önünde genclerbirligini yenmek için yeterli olmadığına inanan varsa çok net söylüyorum mal oğlu maldır!! Yine inonude 80. Dakikadan sonra 2 dakika içinde iki gol yiyerek mağlup olmasının sergen Yalçın in vurdumduymazligi rahatlığı ve yetersizliği yüzünden olduğunu anlamayan da mal oğlu maldır! Ulan besiktasin U21 takımı bu genclerbirligini inonude yüzde 70-80 yener! Ne anlatiyorsunuz!! Şu sergen denen adamın bu maçın ardından utanmadan takım yetersiz demesini alkislamayin ayarını kaçırmayın lan insanın!!! Sizin sergencilignizden şenolculugunuzdan taliscacciliginidan gınâ geldi yeter ulan yeter!!! Besiktasli olun bir kere de!!!
3 hafta sonra Besiktas tan soyle bir aciklama gelicek.Degerli Besiktasa yaptigi hizmetlerinden dolayi sayin eski Baskanimiz Serdar Adali ve ekibine ve cok degerli hocamiz sayin SERGEN YALCINA hizmetlerinden dolayi cok tesekkur ediyoruz.
Hiçbirşey olmaz. Ne 15 günü kardeşim. Kendi sahanda ligin en zayıf takımlarından birine kaybetmeşsin. Sergen hocam. Seni candaş tolgayla futbol programına alalım. Beşiktaşı hakeden. Gerçekten disiplinli bir td lazım bize
Fener maçı da böyle aleyhimize olursa Sergen çantasını toplar gider. Seyirci affetmez. Sen takımı adam edeceğine güya milli arada göreceksiniz takımı diyordu, gökdük. Yazık. O gitmiş saha içinde biri lazımmış ona da pazubant lazımmış. Pes vallahi pes. Millet 5 yıldırı taktı, aya şampiyonluk yolu yaptı. Bu seneyide sayende garantiledi. Sen kaptanlıkla uğraş. Yazıklar olsun. Bin kere yazıklar olsun. Defol git...
Ligin Konumu Değişti ama Bizde Hiçbirşey değişmedi, Futbolcular, Teknik Direktörler Başkanlar Değişti ama Bizde Hiçbirşey değişmedi, Anadolu Takımları ilerleme Kaydediyor değişiyor, ama Bizde Hiçbirşey değişmiyor, Herkes Herşeyde ileri Gidiyor Bizde Geriye Gidiyor, Başka Klüplerde Teknik Direktör Var Bizde Ganyan Meraklısı Bir Adam var, Diğer Klüplerin Başkanları Konuşuyor İcraat Peşinde Bizim Başkan Ortada Yok İcraat,da Yok Bu kadar Değişimi Görmeyen Hiçbir Konuda Değişime Ayak Uyduramayan Bir Klüpte Yenilgiler Alınan Mağlubiyetlere Şaşırmamak Lazım, Çünkü Bu Bizde Artık Normal oldu.
Forvete 6 ya onuachuyu sag kanata 6 ya asensioyu sola 10a aralı stopere kiralık disasi ve bostaki japon stoperi kaleyede psgnin kaleciyi kiralık alıp bistaki tadici yedeğe bostaki giroyduda yedeğe alsaydın takım şuan en azından 12 puan fark yemezdi
En büyük sorun vizyon ve bakış açısı kulübe gelen başkan zaten şu kafada,yahu reklamını yapayım ana bacı yemeden düzgünce gideyim kimseyle kotu olmayayim gelen hoca ,ztn bı şampiyonluk hedefi yok büyük maclari kazanayım taraftarı oyalayayim paramı alayaim diyor e haliyle gelen topcuda bu ortamda oda bu kafaya giriyor
170 milyon avro harcandı sanırım bu sezon transfere. Adalı Sergen ve Mert günok bu takıma yakışmıyor
Konya ve fenere de yenilecek. Fark 12 puan olsa nolur 18 olsa nolur 38 olsa nolur giden gitmis. İlk hayal , hatta ilk 5 hayal. Gs fener Ts İlk 3 samsun goztepe basak 4-5-6 olur.. Abraham Orkun 4 er yilik 5-6 milyon euroluk maaslar garanti ne gonderebilirsin ne alacaklarinin tamamini verebilirsin.
Beşiktaştan bi bok olmaz kafanızı yormayın böyle gelmiş böyle gider
2 kasımda hem sergen hem bu zat gider fiko gelmeli hocada şenol güneş olmalı
Futbolda önce savunman sağlam olacak...Üst düzey bir kaleci, Emirhan ın yanına bir şef stoper (Eric Dier boştaydı) ve bir üst düzey sağ bek alınmazsa, hücum gücünüz ne kadar güçlü olursa olsun yiyilecek bir hatalı gol herşeyi bitirir...
SAYIN BAŞKAN ARTIK KARARINI VERSİN YA BJK YA TJK 🤷
Sergen goy goy peşinde maçları ancak kontra atakla kazanabiliriz. Takımı oynatmayı bilmiyor. Taktik desen sıfır. Müdahale sıfır. Tek maç üzerinden demıyorum. Geçen maçlar da bunları gördük. Her yenilgide futbolcusunu ve yönetimi satıyor. Yönetimin yerinde olsa olmuyor hocam der yol veririm. Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam ı getirin. Bunu hak ediyor
@Ertuğrul Sağlam sonra gitsin Liverpool dan 8 yesin . Ya bırakın şu eskileri artık Stoilov veya Reis i kim tanıyordu. Adamlar takır takır top oynatıyorlar takıma. Sergen bir süre sonra gidecek bu gidişle çünkü adam megolaman ve futboldan zerre keyif almıyor.Serkan Rençber bir adam bulup getirecek ve bir feda dönemi daha başlayacak başka çaresi yok
Herkes farklı şeyler diyecektir ama bu Saatten sonra Sergen Le olmaz oyuna müdahalesi sıfır. Yabancı teknik traktörle zor. En iyisi Ertuğrul Sağlam bakın her takımı nasıl oynayacağını biliyor. Ayrıca magazinlere poz vermez işini yapar.
Yemin ediyorum 3 te 0 olsun istiyorum yönetim ve teknik ekip komple defolup gitsin bu sene yeni bir yapılanma ile gelecek yıllara bakalım Orman zamanı gerçekten 1 numara olmuştuk yeniden gelmeli...
Başkan berbat ne lobi ne para ne cesaret hic birşeyi başkanlık yapacak güçte değil
TJK'nın koşu programı bayağı yoğun, bu arada 15 günde hocamızı 3 defa zorla 90 dakka futbol izletmek zorunda bırakacaz, biraz empati lütfen. Akşam alemleri için de içerisi gözükmeyen özel minibüs tutacaz.
Kasimpasa macina Sergen in nefesi yetmez maalesef…
Merak edecek bir şey yok 3 maçtan en fazla 3-4 puan alınır. Lig biter.
3 macta 1 puan olur. Kale yok. Forvet hayalet gibi. Defans surunuyor. Ortada orkun ve rafa cirpinior. Ve kanatlar kirik.
SERGEN SÜPER HOCA..Göztepe de NECİP,i buldu maçı verdi..GENÇLERBİRLİĞİ,n de ise HEKİMOĞLU,nu buldu maçı verdi hakkaten süper HOCA.. Kimse umuda girmesin..Bir takımın (İsterse PSG olsun) MERT ve ABRAHAM ile maç kazanması fizik kurallarına aykırı..
Fener yensin de bu çapsızdzn kurtulalım
3 macta mimimum 1 puan aliriz oda konya maci kasimpasa yener bizi fenerde ocakta kongre olur
Az kaldı egomen yakında sıkılıp gider. Tv den millete sallamaya devam eder
Sergen para bitince konsantre olur ancak...Disiplinsiz , istikrarsız adam...kısa başarılar kazanıyordu ..o da bitmiş gözüküyor
Adalı şimdiden yeni bir hoca bul. Bu ganyancıdan bu saatten sonra birşey bekleme. Yahut da ikiniz beraber Elele Veliefendi hipodromuna güle güle.
Konya ve kasımpaşa fenerden daha zor bu iki maçtan galip ayrılması çok zor malesef takım çok sıkıntılı forvet yok bu senede i bu takımda
Sergen yılbaşını göremez. Kendi bırakır rezalet çıkmasın diye.
Geçti borun pazarı sür ESSEGİ nigdeye bu saatten sonra şampiyonluk hayal 2.lik masal olur
ikisini kayığa bindirip Pasific okyanusunun ortasına bırakacaksın, yönüde güneye doğru ayarlayıp göndereceksin dünyanın sonundan aşağıya (belki düz dünyacılar haklıdır anlamış oluruz bu vesileyle xsjsls)
@1903 Sergen değil Sergenella diyeceksiniz bi zahmet :))
Beşiktaş a alınan forvetler için de en kötüsü Abraham . Hatta Nartolla dan daha beter. Kalecinin uzun attığı topa hiç kafa vurduğunu gördünüz mü ? Adam tam bir "kirbidin deli oğlan" Gönerilip yerine zımba gibi bir forvet alınmassa çok saç baş yoldurur bize. Haaa başkan ölü numarası yapmaya başladı. bilgilerinize.