Gabriel Paulista’nın yanında görev yapan Felix Uduokhai ve Emirhan Topçu’dan memnun olmayan teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, bu pozisyona takviye istedi.
Arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Union Berlin forması giyen Danilho Doekhi ile temaslarını sıklaştırdı. Como, Crystal Palace ve Valencia’nın da ilgilendiği 27 yaşındaki Surinam asıllı Hollandalı stoperin serbest kalma bedeli 9 milyon Euro.
İtalya’dan yeni kaleci iddiası!
Beşiktaş, geçen sezon FC KTP’nin kalesini koruyan 20 yaşındaki Malili kalecisi Madou Diakite’yle ilgileniyor. İtalyan basınının haberine göre Diakite ile Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer’in onay vermesi halinde sözleşme imzalanacak. 2004 doğumlu olan Madou Diakite’nin takımıyla 2028’e kadar sözleşmesi var. Geçtiğimiz sezonu Finlandiya ligi ekiplerinden FC KTP’de kiralık geçiren oyuncunun bonservisi İtalya ekibi US Triestina’da.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (5)
Yeni bir Uduokhai almayın kardeşim. Vasat oyunculardan uzak durun.
Hiçççç listeye falan girmeden hemen uzaklaşılsın takozun teki.
9 milyon buna vereceklerinr 10-15 milyon Barcelonalı Christensen’e verilmeli.
SERDAR BAŞKAN SOL KANAT ŞART ÖNCE KALİTELİ KANAT ALIN ARTIK.
Ahmetcan Kaplan’ı alın, genç ve yetenekli, sol ayaklı, Felix’ten mutlu değilsen Ahmetcan gelsin, daha vasat yabancılarla uğraşıyorsunuz ayıptır ya!