17.12.2025 - 11:20

Takip Et:

Beşiktaş'ta derbilerin hata yapan ismi: Wilfred Ndidi...

Beşiktaş'ın dinamosu Wilfred Ndidi, üç derbide de hata yaptı ve galibiyetler kaçtı.

Beşiktaş'ın ‘yeni Atiba’ diye kadrosuna kattığı Wilfred Ndidi sezonun ilk bölümünde gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratıyor.

8 milyon euro bonservis ödenen, üç artı bir yıllık imzası karşılığı resmen açıklanmasa da 4 milyon euro dolayında maaş alacağı bilinen Ndidi, özellikle yaptığı hatalarla derbilerde takımını yaktı.

3 DERBİDE 3 HATA...

Ezeli rakiplere karşı 5 puanlık kayıp yaşattı.

14 maçta 1 gol atan Nijeryalı futbolcu, mevkii itibariyle de düşük sayılabilecek yüzde 84 pas isabet oranında kaldı.

Dün 29 yaşına basan tecrübeli futbolcu, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle bir süre forma giyemeyecek.

DERBİLERDEKİ HATALARI

Galatasaray - Ayağındaki topu Torreira’ya kaptırdı. İlkay’ın beraberlik golü geldi.

Fenerbahçe - Müsait pozisyonda dokunamadığı top, Asensio’ya geldi; o da golü attı.

Trabzonspor - Topu uzaklaştırmak istedi ama topa iyi vuramayınca Zubkov’a asist oldu.

Ensonhaber


YORUMLAR (48)

18.12.2025 - 03:51

Adam ingiltereden geldi ama ne hikmetse en çok dan dunu bu yapıyor şaka gibi ! Topu yere indirip öndekine pas atmak varken dan dun rakibe yolluyor her topu valla inanılmaz ya gerçekten ! Hoca öyle istiyordur demeyin sakın açın pozisyonlara bakın her topu boşa ileriye uzaklaştırmak için vurduğunda cerny’nin tepkisine bakarsanız hocanın böyle bir direktif vermediğini anlarsınız,adam premier görmüş ve orda ki en basit mevzu dan dun vurmamakken bunu burda sıkça yapıyor oluşunda kalakalıyor insan !

Yanıtla Beğenme (0)
Bjk1903
17.12.2025 - 22:37

Gedsonu yollayıp bu baltaya ondan daha fazla yıllık ücret veren yönetimi de kutlamak lazım.Top sürme yok, hız yok,teknik yok...bari Atiba ve Gedson ile kıyaslamayın.Musrati den ne farkı var.İkisi de bomboş oyuncu.

Yanıtla Beğenme (2)
KARTALGÖZÜ
17.12.2025 - 21:31

Üç büyük klüp dışındaki takimların zenci oyuncuların çoğu bu kalitesiz, vasataltı zenciden daha üstünler

Yanıtla Beğenme (0)
GURGUR BABA
17.12.2025 - 21:13

KENDİ BİR DİDİ KAFAYI YEDİ🤪

Yanıtla Beğenme (0)
Zeki Basın
17.12.2025 - 19:54

Evet Osimhenin takım kaptanı. Bir tek o hata yapıyor. Son 3 maçta da kaesone gol pozisyonu hazırladı.

Yanıtla Beğenme (2)
Togi
17.12.2025 - 15:31

Tamam ndidi kötü Gökhan a ne demeli ?? Adam asist yaptı.. Ve dökülüyor resmen yani Sergen aldı diye oynamak zorunda değil.. Svenson bundan 3 kat daha iyi

Yanıtla Beğenme (1)
Kerkenez Niyazi
17.12.2025 - 14:56

Gedsonun tirnaginin ucundaki kir olamaz

Yanıtla Beğenme (1)
Murat bey
17.12.2025 - 14:55

Atibanın ayakkabılarını taşır ancak

Yanıtla Beğenme (0)
Bedbaht
17.12.2025 - 14:52

Bu kütük geldiğinde sakatlık sorunu var, Afrika kupası ızdırabi da var üstüne o paraları hak edecek topçu değil bize yaraşır topçu değil yetersiz çok hantal ve teknik sıfır dediğimizde başlamıştı zırlaklar, salya akıta akita çemkiriyorlardi vay efendim premier ligde şu kadar sene oynamış şu istatiksel verilere sahipmiş atomu parçalamaya lüzum yok öyle bir işde değil bu zaten.Futboldan az birwz anlayan dahi bu ndidi denen yetersizin çok basit ve kötü topçu olduğunu hemen anlar ama ortalık futbol bilgini gurmesi dolu süslü süslü konuşup kendini entel gösteren tiplere gire şahane topçu imiş ndidi Abraham Orkun Elon Ricardo keny arroyolar jurasekler oooo say say bitmiyor daha da var bunlardan ne paralar kaldırdılar menajerler ile el ele kol kola götürdüler manileri

Yanıtla Beğenme (0)
Timur75
17.12.2025 - 14:03

Kücük takimlarin seviyesinde bir orta saha futbolcusu. Atagi kesiyo ama gene rakibe atiyo, cok agir, savasiyo gibi gözüküyo ama bise kazandigini hic görmedim. Ama genede takimini en iyi futbolcularinda basinda geliyo. Yani geri kalm futbolcu seviyesini siz düsünün.

Yanıtla Beğenme (0)
Martı Apt
17.12.2025 - 13:43

Piyasa değeri 20 milyon euro olan bi futbolcuyu sat. 10 milyon euro al. Sekizbuçuk milyona bu baltayı transfer et. Transfer üstadı Serdal Adalı...

Yanıtla Beğenme (2)
Ata
17.12.2025 - 13:17

Transfer olduğunda Atiba ve Josef geldi denilmişti. Kramponu bile olamaz.

Yanıtla Beğenme (4)
HARPİA KARTALI
17.12.2025 - 13:15

YANİ BU DEMEKTİR Kİ TAM BİR TRANSFER BAŞARISI GEÇMİŞ ÜÇLER DERBİDE HATA YAPTI ANLAŞILAN BUNDAN SONRAKİ 3 DERBİDE DE HATA YAPACAK BU TRANSFER BAŞARISI İÇİN YÖNETİMİ TEBRİK EDİYORUM 😡

Yanıtla Beğenme (0)
Hollanda Bjk
17.12.2025 - 13:14

Bilerek rakiplere asist veren Gokhan Sazdag ve Emirhani yazmiyor medya. Bu ikili acilen yedege cekilmeli.

Yanıtla Beğenme (1)
amokachi
17.12.2025 - 13:08

çöp oğlu çöp seni.

Yanıtla Beğenme (1)
Aykırı
17.12.2025 - 13:03

Evet hatalar yaptı ama Ndidi'yi çıkar, orta saha tamamen çöker. Savaşan, mücadele eden, sert oynayan tek adam Ndidi.

Yanıtla Beğenme (6)
23Cenk
17.12.2025 - 12:57

Kötü yorumlara katılmıyorum. Bu adam geldi geleli orta sahada rahat top çeviriyoruz. Bu gözler ne Musrati ler ne Amir'ler gördü. Bize hem sahada hakemlerle saldırıyorlar hem de sosyal medyada saldırıyorlar. gs, fb avrupada olsun ligde olsun rezalet olsa da nasılsa toparlar gibi hafif yorumlar yapıyorlar. Elimizdeki Ndidi gömülüyor ama. En kötüsü Beşiktaş taraftarı da hemen gaza gelip ateşleniyor. Olum sakin olun lan. Kralı gelse bu takımı 2 seneden önce tam anlamıyla toparlayamaz. Anç, Hasan falan öyle bir geçmiş ki takımın içinden. Sabretmekten ve desteklemekten öte çaremiz yok.

Yanıtla Beğenme (5)
EnBüyükBeşiktaş
17.12.2025 - 12:47

Takımın belki en iyisi. Duhuliye oyuncularımızı kötülemeyi ne zaman bırakacaksınız?? Tek başına defansın önünde her bölgede var olma gayretinde. Ndididen iyisini bulamayız. Kıymetini bilelim. Eksik olan ona yardımcı olacak rahatacak defansif yönü iyi olan biri lazımm!!! Nijerya milli takım oyuncu hic oyuncumuzu övmüyoruz, bakın gs nijerya nın forveti var diye adamlar iyi övüyor!!

Yanıtla Beğenme (4)
Kartalinyo
17.12.2025 - 12:40

Kesinlikle iyi değil. Top kesemeyen 6 numara mı olur kardeşim. Her maç inanılmaz hataları var ama kendinden daha beter, daha rezil hatalar yapanlar olduğu için hiç konuşulmuyor. Şu trabzon maçında da ıska geçti gol yedik, fb maçında çalım yedi gol yedik, antep maçında topu kesemedi gol yedik. Her maç hatası var. İlk gönderilmesi gerekenlerden.

Yanıtla Beğenme (4)
Gum
17.12.2025 - 12:33

Dedik kardeşim dedik kimse dinlemedi Amertey'in bir tık üstü (o gün bunları yazdım herkes dislike attı şimdi o dislike atan çok bilmişler parayı ödesin)dedik zaten ikiside aynı takımdan alındı yan yana oynuyorlardı Leicester önce amertey'i sonrada ndidi 'yi toplamda 18 milyon Euro ya bize kitlediler

Yanıtla Beğenme (2)
Makina
17.12.2025 - 13:26

@Gum Takımı 2. Lige düştü zaten iyi oyuncu olsa zirvedeki takımlar kapardı. Ortalama bir oyuncu hatta ligdeki birçok orta sahadan kötü. Sırf İngiltere liginde oynuyor diye bu kadar para verildi. Yoksa senelik ücreti 1 buçuk 2 civarı olurdu. Gedson gitti bu geldi.

Beğenme (0)
Ercan
17.12.2025 - 12:31

Leicester daki halinden eser yok ama yoklukta oynuyor

Yanıtla Beğenme (0)
Kazım
17.12.2025 - 12:30

Adam 2025 model Amarty oldu resmen

Yanıtla Beğenme (0)
Vj
17.12.2025 - 12:26

Gedson 3 gömlek iyidi bundan …. Dedik o zaman satmayın diye dinletemedik. Transfer yapmasın bjk çünkü her transfer de kötüye giden saçılan milyonlar var boşuna

Yanıtla Beğenme (1)
1903 Love 1903
17.12.2025 - 12:19

Neden Hatalarını saydınız ? Bu Adam zaten Geçen sezon Takımını Küme düşürdü adam Farklı Birsey Yapmamışki. Olum siz rahatsız flanmısınız TJK Başkanı Futboldan n anlar.

Yanıtla Beğenme (0)
Sülo
17.12.2025 - 12:17

Atiba baskı yediğimiz zamanlarda topu kaptıgında tutar topla cıkmaya kalkar ve faul alırdı desousada oyle bunlar ayagına gelini işeri vuyor . Tabi haliyle baskı yiyoruz .

Yanıtla Beğenme (0)
Kartal
17.12.2025 - 12:11

Varsa 200 milyon Euronuz Caicedo var Chelsea'de, bakin o da bazen hata yapiyor, derbilerde kirmizi kart goruyor falan. Algi yapmayin, futbolun boyle bir oyun oldugunu kabul edin, saksakciligini yaptiginiz Sergen'in asil problem oldugunu kabul edin. Bu adam Sergen'in Besiktasinin kume dusecegi ligde her hafta catir catir oynuyordu, kiymetini bilin, Musauku gibi arkasindan aglamayin.

Yanıtla Beğenme (4)
SYS
17.12.2025 - 12:07

Hakemler ne olacak peki ? Sen atsana Emirhan'ın boğazını sıkan Osimhen'i, adam azgın boğa gibi saldırıyordu bir de, zor zaptettiler, sahadaki ve Var'dakiler dahil toplam 10 hakem atamadı adamı, GS 9 kişi kalacaktı, 1-0 öndeyiz ve daha ilk yarı, maç farka gidecek ama "dur" çektiler Beşiktaş'a. Trabzon maçı da aynı, dakika 30, 3-1 öndeyiz, belli ki maç farka gidiyor, hiç olmayan pozisyonda kırmızı kart uydurup sahadaki o maçın en iyi adamını attılar, yani yine "dur" çektiler Beşiktaş'a ! Sergen dobra bir insan, doğru diyor, yıllardır bizim lig bir tiyatro", Beşiktaş bir piyon, hakemi, medyası, yayıncı kuruluşu yani futbolun tüm paydaşları, hepsi birer figüran ! Yönetmenin kim olduğunu eski hakem Vahap Beyaz zaten açık açık söyledi emekli olduktan sonra, hani Dılmabahçe'de meşhur 3-3 biten İstanbulspor-GS maçının hakemi, hani 93.dakikada GS'li sağ açık Arif'in ceza sahasında kendini yere atmasına orta sahadan penaltı çalan hakem Vahap Beyaz, yine GS ile Beşiktaş zirvede at başı gidiyordu ve ligin sonlarına doğruydu, ne dedi o maç için Vahap Beyaz; "maçtan önce ailemle tehdit edildim" !!! Gerisi hikaye, istersen gözünü kapat tiyatroyu izlemeye devam et, ancak Avrupa Kupası maçlarında uyanırsın ! Braga-FB maçında olduğu gibi, Glasgow Ranfers-FB maçında olduğu gibi, V.Pilzen-FB maçında olduğu gibi, GS-S.Gallen maçında olduğu gibi, sonra çığlık çığlığa bağırırsın "hakkımızı yediler, hakkımızı yediler" diye ! Nasıl oluyormuş hak yenmesi bunu yaşarsın, anlarsın ! Ama yine de uslanmaz Türkiye'de "tiyatroya devam" dersin ve hep bunu kovalamaya devam edersin. Çünkü sizin umurunuzda bile olmaz, Atatürk'ün "ben sporcunun zeki, çevik ve AHLAKLISINI severim" sözü !!! Ne de olsa Türkiye'de sizlere gelince " başarı için her yol mübah". Sonra da aynı nakarat,a devam, "futbolumuzun marka değeri" ! Yok ya ! Allah kimseyi "kör, sağır ve dilsiz" etmesin !!!

Yanıtla Beğenme (0)
Bi boka yaramaz.
17.12.2025 - 12:01

Bi boka yaramaz. Ah Josef de Sousa. Ah atiba.

Yanıtla Beğenme (2)
Sadecebeşiktaş
17.12.2025 - 11:58

Yillik 5 6 alan koca bir balon,satamazsın da .Adalı sana ne desek az

Yanıtla Beğenme (0)
Sülo
17.12.2025 - 11:54

Trabzon maçında hep bam güm oynadı ikinci yarı . Yayın üzerine gelen topları saçma sapan yerlere uzaklaştırdı . Topcuların hepsi oyleydi cerny haric . Bam güm vuruyorlar top atak olarak geri dönüyor

Yanıtla Beğenme (0)
Bz
17.12.2025 - 11:53

Ben çok beğeniyorum kendisini ama wvet hata da yapıyor. Acaba tek kaldığı için mi kaldıramadı orayı? Döndük dolaştık yine bir Atiba şart dedik be arkadaş

Yanıtla Beğenme (3)
black eagle
17.12.2025 - 11:53

beşiktaşın en kötüsü.... bırakın derbi maçları.... öteki maçlarda bile yok.... kaçak oynuyor.... bütün yükü orkunun sırtına yüklüyor.... sadece seyredip oynar gibi yapıyor..... bu ingilterede nasıl oynamış anlayamadım....

Yanıtla Beğenme (1)
Black
17.12.2025 - 11:51

Sergen, 3 milyon euroyu bırakıp gitmez! Adalı adama hayatının kontratını verdi. Solskjær’i millî takım maçları arasında Etiler’de 3–4 kadınla görseydiniz, medya ve Sergen yalakaları adamı linç ederdi!! Hem de aradan sonraki ilk maçta puan kaybı yaşandı!! Hemen yerlerdi adamı! Ama işin içinde kumarbaz Sergen olunca bir şey yok!! Beşiktaş’a gelmiş geçmiş en kötü teknik direktör!! Sayılar da bunu gösteriyor!! Sergen’le ne hâliniz varsa görün!! Bundan sonra Sergen gidene kadar ne maçlara bakarım ne de bir ürün satın alırım. Alın teriyle kazandığım paranın Sergen’e gitmesini kabullenemiyorum. Hem inançlı biri olarak söylüyorum: Sergen kul hakkı yedi ve iki yakası bir araya gelmeyecek!! Solskjær’i medya ve taraftarın önüne attılar; “Yok efendim burası Beşiktaş, 2–3 transfer sezonu istenemez!” dediler. Biri buna Beşiktaş’ı anlatsın diye! Şimdi aynı lafları papağan gibi kendi tekrar ediyor! Medyadaki arkadaşlarıyla Solskjær’in ayağını kaydırdı; onun için 10 yıl kalsa da bir şey başaramayacak!! Yüce Yarabbim izin vermeyecek.

Yanıtla Beğenme (1)
bencede
17.12.2025 - 11:51

kim yapmışsa aklımdakini yazmış helal olsun ndidiyle olmaz topu ısıran orta saha lazım. çok gol yediriyor bize.

Yanıtla Beğenme (1)
1903 Love 1903
17.12.2025 - 11:48

39 Yaşındayım Beşiktaş Tarihinin en Büyük Olayına şahit oldum . Bu olay Milat oldu bence .Olayın adı Rafa Silva.Bu olanları Ben Kabüllenmiyorum . Sorarım Sen Hiç Fenerbahçe de Oynamak istemeyen Alex De Souza Gördünmü? Sen Osimenin Dalga Geçer gibi Kulübe rest çekme girişimini Gördünmü ? Tüm Türkiye Takip ediyor Bu Futbolcuyu Hayranlıkla. Adam çıkıp Futbolu bırakıcam diyor ve Bunu Tüm medya Görüp Beşiktaş ın ne kadar seviyesinin düştüğünü izliyor. 3 sezondur Tarihin en Etkisiz Beşiktaş ı ortada ve Bu Rafa Silva olayı Beşiktaş ın Tamamıyla Fişini Çekmiştir. Popülerite , Saygın Kulüp ve Büyük Takım Yaftası silnmiştir, Bunların Hepsi Türkiye de 2 Takıma Kaldı ve Tekrar Geri Alınması Mümkün olmayan Birşey. Yazıklar olsun

Yanıtla Beğenme (2)
Carewcarew
17.12.2025 - 11:45

Onun oynadığı bölgede ki adamların çevre kontrolü ve pas kalite yüzdesi yüzde 90 lari bulur(örnekatiba torera ),bunlardan birisi eksik bile olsa sertliği ile o açığı kapatır (örnek josef)bu arkadaşta her şey yüzde 75 sevilerinde sertlik çevre kontrolü ve pas kalitesi, kesinlikle büyük takımı şampiyon yapacak seviyede değil.

Yanıtla Beğenme (0)
TNR
17.12.2025 - 11:45

Geldiğinden beri hangi maçta doğru düzgün futbol oynadı??? Bu takıma ayağı top yapan, pas alış verişi iyi. mücadeleci bir ön libero lazım!!!

Yanıtla Beğenme (3)
Emrah12
17.12.2025 - 11:45

bu ne biçim haber. yok top kaptırdı yok o oldu bu oldu. tek basına defansıf görevi yerine getirmeye çalışıyor. illaki top kaybı olacak. futbolcuyu itibarsızlaştırma gelenek oldu artık.

Yanıtla Beğenme (3)
Sporas
17.12.2025 - 11:43

Aynen katılıyorum

Yanıtla Beğenme (0)
5blackeagle7
17.12.2025 - 11:43

valla ilk geldiği dönemde yeni atibamızı bulduk demiştim ancak yanılmışız...bize gelen bu 6 numaralar niye böyle anlayamıyorum. musrati de böyleydi, kendi kalesine falan atardı.

Yanıtla Beğenme (0)
Baba kartal
17.12.2025 - 11:39

Çok ağır

Yanıtla Beğenme (0)
Bjk...
17.12.2025 - 11:37

Musrati bundan kat, kat iyiydi. Ha o kalsa nasil para atacaklar cebe degilmi.

Yanıtla Beğenme (2)
BURSA KARTALI
17.12.2025 - 11:36

Allah’a şükür her hafta bir suçlu buluyoruz.

Yanıtla Beğenme (0)
BURSA KARTALI
17.12.2025 - 11:33

34 tane şut çekildi kalemize. Sergen’in hiç mi suçu yok ? Suçlu : Hakem, futbolcu

Yanıtla Beğenme (1)
grafikersin
17.12.2025 - 11:31

Kimse Gökhan Sazdağına bir şey demiyor, ikidir dışarı giden topu gollük pas olarak rakibe veriyor ve gol yiyoruz...

Yanıtla Beğenme (0)
camel
17.12.2025 - 11:30

atiba 40 yaşında gelse bundan daha faydalı olur , bu da zaten kesinlikle 26 yaşında falan değil , kemik ölçümü yapılsa en az 30 çıkar

Yanıtla Beğenme (0)
ege
17.12.2025 - 11:26

kesinlikle besiktas kalitesinde bir isim degil. didi midi cocuk oyuncagi oldu besiktas

Yanıtla Beğenme (0)
valdez
17.12.2025 - 11:22

etmii balıkmııı anlayamadık gerçekten faydalı oynuyor çok iyi diri diyoruz.. adam öyle bi hata yapıyorki iyi oynadıgı maçta gol yediriyor !!

Yanıtla Beğenme (1)
valdez
18.12.2025 - 11:36

@valdez taratula denılen sarlatan sen nerden bılıyosun benım futboldan anlamadıgımı ergen.. coluk cocukla ugrasıyoruz saka gıbı .. karsımızda dızlerın tıtrer teneke adam

Beğenme (0)
Taratula
17.12.2025 - 11:47

Vasat bir oyuncu futboldan anlamadığınız için önüne gelene iyi diyorsunuz

Beğenme (3)
Fff
17.12.2025 - 11:34

@valdez sistemli, planlı, organizasyonu iyi olan vir oyunumuz olmadığından; bireysel performanslara dayalı bir kurgumuz olduğundan bunlar yaşanıyor bence. Her takımda hata olur ama oynadığımız oyun hataları telafi edecek bir takım oyunu değil, oyuncuların yaptıkları/yapmadıkları, yapabildikleri/yapamadıkları yine kendi performanslarını yükseltiyor ya da düşürüyor, takım olgusunu veya takım oyununu değil. Oysa bireysel performansların takım oyununu tamamlaması, takım oyununun da oyuncuları yükseltmesi gerekir. Bizde maalesef bir oyun planı yok. Türk usulü gazla ilerlemeye çalışan bir oyun var

Beğenme (0)