17.10.2025 - 11:53

Takip Et:

Beşiktaş’ta Divan Kurulu Başkan Adayı Affan Keçeci’den Sağduyu ve Birlik Çağrısı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Başkan Adayı Affan Keçeci, Duhuliye’ye yaptığı açıklamada camiaya birlik, adalet ve istikrar mesajı verdi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Başkan Adayı Affan Keçeci, Duhuliye’ye yaptığı açıklamada camiaya birlik, sağduyu ve istikrar çağrısı yaptı:

“Beşiktaş camiası bugün tarihinin en kritik eşiğinde. Herkesin ortak kaygısı aynı: Bu büyük kulübün birliğini, geleneğini ve saygısını koruyabilmek.

Eğer bu seçim, sağduyudan uzaklaşıp kutuplaşmanın gölgesinde sonuçlanırsa, Beşiktaş uzun süre toparlanmakta zorlanır. Buna izin veremeyiz.”

“Ben Beşiktaş’ta görev almayı bir makam değil, bir emanet olarak görüyorum.

Yıllarımı verdiğim bu camiada tek hedefim; gerilimi değil güveni, ayrışmayı değil adaleti, belirsizliği değil istikrarı hâkim kılmaktır.

Divan Kurulu, Beşiktaş’ın vicdanıdır. Bu vicdanın birleştirici, adil ve güven veren bir yapıda kalması hepimizin ortak sorumluluğudur.”

“Kazandıktan sonra da birleştiren, ötekileştirmeyen ve şeffaflığıyla ön plana çıkan bir Divan oluşturacağım.

Herkesin fikrine, emeğine, geçmişine saygı duyan; yalnızca Beşiktaş için çalışan bir Divan.”

“19 Ekim’de tüm Divan Kurulu üyelerimizi sandığa davet ediyorum.

Bugün Beşiktaş’a sahip çıkmak sadece bir tercih değil, kulübümüzün geleceğine karşı hepimizin omzundaki tarihî bir sorumluluktur.

‘Beşiktaş bizim kırmızı çizgimizdir’ diyen herkesi, Kırmızı Liste etrafında birleşmeye davet ediyorum.

Gelin, Beşiktaş’ı yeniden sağduyu, denge ve adaletle buluşturalım.”

“Bu süreçte fikirleriyle, emeğiyle ve desteğiyle yanımda olan tüm Divan Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Şimdi, Beşiktaş’ın geleceğini akılla, tecrübeyle ve ortak değerlerle şekillendirme zamanı.

19 Ekim’de sandıkta buluşalım.”

Duhuliye.com

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (4)

Çarşı 1903
17.10.2025 - 13:25

Sağ duyudan bıktık artık. Bize sol duyu lazım.

Yanıtla Beğenme (0)
zurnacı
17.10.2025 - 12:19

valla kongre üyesi olsam oyum sana, yakışacağını düşünüyorum emekli komiserim

Yanıtla Beğenme (2)
Trollcan
17.10.2025 - 12:15

Bunların hepsi arpa peşinde. Reklam için çıkıp konuşuyorlar bütün kongrelerde bir tanesi elini taşın altına sokmaz. İcraat yok.

Yanıtla Beğenme (0)
Kartal sevdası
17.10.2025 - 12:06

Madem kırmızı çizginiz 4 yıldır Tff ve mhk tarafından doğranıyoruz neredeydiniz?

Yanıtla Beğenme (0)