Beşiktaş’ta Felix Uduokhai’nin Monza’ya transferinin mali detayları belli oldu.
Beşiktaş’ta Felix Uduokhai’nin Monza’ya transferiyle ilgili detay belli oldu.
Alman savunmacının İtalyan ekibine bonservisiyle transferinden Beşiktaş’ın 1.5 milyon Euro gelir elde edeceği öğrenildi.
Siyah-beyazlılarda yabancı oyuncu kontenjanı ve kadro planlaması kapsamında takımdan ayrılması gündeme gelen Uduokhai, Monza ile anlaşma sağladı. Transferin resmiyet kazanmasının ardından Beşiktaş’ın kasasına 1.5 milyon Euro bonservis bedeli girecek.
Uduokhai’nin ayrılığıyla birlikte Beşiktaş’ın yabancı oyuncu kontenjanında da rahatlama sağlanması bekleniyor.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (58)
Ne ala memleket biz alirken 5 satarken 1 ne olacak bu nasıl bir iş oh 15 aldi serdar bey satsa kimse 5 vermez sonra da tv lere çıkıp sow yapiyorlar memleket öyle adaletin olmadığı yerde hesap sorulmadigi yerde üniversiteler eğitim düzeni olmadığı bir memleket te başka bir şey beklemek hayal olur dost ahbab la torpil le sinav kazanilan bir ülkede adalet aramak cahillik olur
@Erol polat senin de futbol da eğitim seviyen düşük belli oluyor
En az 3-4 milyon bekliyordum. Yüksek maaşa takılmış herhalde. Türkiye'de 3 büyüklere normal maaşa gelmiyorlar ki. Mecburen hakkından fazlasını veriyorsun.
Türk takımlarının kaderi çok ver zor al , sonra elden çıkarmak için üstüne para ver
Bu memlekette yabancı kontenjanı diye bir saçmalık olduğu sürece takımlarımız ve milli servetimiz daha çok erir böyle.
Elemana değeri 3 milyonken 5 milyon ver, 3.5 milyonken 1.5’a sat. Saçma sapan bie ticaret. Ayrıca bence iyi rotasyon. Boş işler bunlar
zarar etmediğimiz her şey kardır artık. parasını verip kiralamak yerine oynatmadığınız oyuncunuzdan bonservis almak iyidir. Darısı onana ve diğerleri için.
1,5 nedir ya çok çok az en azından 5 olsaydi
Başarılar, çalışkan ve dürüst oyuncu kardeşimize
Çok değil mi ya onu da almasaydınız, hani “bu da bizden olsun ayağınız alışsın” hesabı.
7-8 e al 1.5 e sat. Zarar zarar zarar hep zarar bu kulüp sonra neden batıyor işte böyle her şeyden zarar etmekten. Trabzonspor bu konuda en iyi yönetilen kulüp kim ne derse desin adamlar ucuza alıp çok iyi paralara satıyor
@1903 onların taraftarı bizimki gibi sabırsız değil. Hemen linçleme yuhlama yok. Bizde adam yeni gelir 30 dakika oynar takılıp düşüyor diye dalga geçilir,yok iyi oynamadı yok o yok şu yok bu. Sabretmeyi bilmiyorsan maalesef hiç bir şey olmaz
Yuh ama ya hani geçen sene takımlar sıraya dizilmişti bu mudur ekonomi yönetiminiz. birinci ligde bile daha pahalı transferler oluyor, bari alt lige Bodrumspora Mardinspora falan yollasalardı yazık olmuş kaybedilen paraya.
Monza demiştir 7 ye aldilar 1.5 a aldik seneye bunu 10 a okuturuz
Bedava vermiş yine yönetşö pshalı al bedava ver kulup böyle batıyor işye
İnşallah başka bir mevkiye kontenjan açmak için satılmıştır aksi takdirde çok yanlış bir iş stoper tandemimiz idare ederdi zaman zaman forma verilir piyasa yapılırdı en kötü 5 e satılırdı eldeki oyuncuları oynatmazsan taraftar olarak çöp ilan edersen elin oğlu gelir bedava alır
Futbolunu sevmedim beşiktaş seviyesinde değil 3 milyona anlaşmışken hasan arat hüseyin yücel hokus pokusu ile 11 günde 7 milyona itelendi ama adam enazından içeride yatan kırım kongo kenelerinden değilmiş kulüp buldu gidiyor
1,5 mişyona verilecek adam. I, sattıktan sonra gidip aynı adamı isteyin bize 5 den aşağı fiyat çekmezler. Bu sene dursaydı Emirhan sakatlansa ne olacak. Bunu verip 20 milyon veriliy alacağımız stoper Udokaiyiden ne kadar iyi olacak.
@Toprak Konyenjan diye bir şey duydun mu diyor arkadaş!!! Kartalım ben 62 yaşındayım. Ne kontenjanlar duyduk bir bilsen!!! Diyorum ki kime gitsen minimum 15 20 milyon fiyat çekiyorlar... Udokaiye 1,5 milyona verilecek kadar kötü bir oyuncu değil... Senin kontenjana gelince sağ açığa adam alınacak zaten u 23 orada bana göre Rasica veya Cerny gider al sana kontenjan işte orta alan için. Snatfırda 15 20 nilyon istedikleri adamların çoğuda Udokaiden iyi değil!!!
Sevenimiz kadar da düşmanımız var. Nerde bu adamı övenler. 7 milyon euroya alındı neden alan olmadı. Adamın skora katkısı sıfır. Büyük takım stoperi böylemi olur. Ersini kaleci sanan zihniyete ne anlatıcan.
Her kornerde gol beklediğimiz Omar Babayı yediler bu faydasız için. 6.5M Eur ödendi şu Kamile.
@Boş işler aynen maalesef 5-0 maça rağmen, inan ki Paulistadan daha yürekli oynaadı vücudunu koydu maça sonra kabahat işlemiş gibi kovdular resmen!
Yeni gelecek sağ kanat için yer açılması adına atılmış bir adım gibi geldi bana. Ucuza verildiğine göre acele edilen bir transfer var. 3 5 güne kokusu çıkar.
@ENDİ dostum ne acelesi lig başladı. Üçüncü sınıf futbolcu alırsan nasibine razı olursun.
Maaşı nedeniyle kulüp bulamadı. Biz adama kalan maaşı ödemiş oluyoruz. Monza toplam maliyete bakıyor
Adamı oynatmazsanız 1.5’ğada satarsın 1’rede satarsın normal yani oynamayan adama kim çok para verir hep yanlış işler hep …
Bakıyorum da ucuz gitti demişsiniz, her maç kendi oyuncunuzu ıslıklarsanız Orkun bile 2 milyona satılır bu kulüpte. Acı gerçek ama Beşiktaş'ın gücü olan taraftar artık zayıf noktası haline gelmiş.
Takımla vedalaştı biraz önce gidiyor İtalya ya
Yabancilardan acil cikilmasi gerektiginden boyle olmus, satana degil alana sormak lazim
Colley diye sözleşmeli oyuncu varken neden bedavaya gönderip bonservis ödeyerek aldık ki zaten? O zaman da anlamamistim. Felix bu arada çok profesyonel ve düzgün bir sporcu umarım gittigi yerde iyi olur. Alanların çıkıp anlatması hesap vermesi lazım. Tıpkı onanaya verilen 5 senelik sözleşme gibi felixe verilen bonservisin aciklamasi yoktur.
Yerine düşünülen Chabot bundan yüzde yüz daha kaliteli bir isim değilki tabiri caizse aynı bokun pembesi!
Udokhai, Musrati ve Agbdou transferleri kesinlikle en ince ayrıntısına kadar incelenmeli. Maalesef birileri bu 3 transferde büyük vurgun yaptı.
Kelepir fiyata gitmiş. Aslında satılması hata idi. Nakde sıkışık değilsen satmayacaksın. Malum sitedeki piyasa değerleri kesinlikle yanlış. 16 M€ eden Agbadou'dan hiçbir eksiği yok hatta fazlası var, yaşı daha küçük bir stoper ve solak. Bizde de Paulista'nın yokluğunda Emirhan ile beraber çok forma giydiler de en iyi stoper tandemimiz olmuşlardı. Sergen gibi savunma yaptırmayı bilmeyen bir teknik adamın takımında 16 M€'luk Agbadou ile bile savunmaya çare bulamıyorsan Udokhai ile de bulamazdın. Sorun stoperlerde değil, oyun anlayışındaydı. Ortasahan savunmaya yardım etmezse veya senin oyun anlayışın harala gürele hücum yapmaksa savunmaya tillahını alsan muvaffak olamaz. Biz Udokhai kalitesinde stoper almak istesek 10 M€'dan açarlar kapıyı. Hatta Agbadou'nun 16 M€ ettiği yerde solak Udokhai en az aynı parayı ederdi.
Alırken 7 ver, satarken 1.5. Oh ne güzel dünya. Ondan sonra borç 28 milyar liralara dayansın. Kulübun ilk önce mali yönden iyi yönetilmesi gerek, ondan sonra başarı gelir. Maalesef Beşiktaş külübü mali yönden özellikle iyi yönetilmiyor.
Beşiktaş gibi büyük kulüplerde oyuncu tutmazsa aldığının altına elden çıkarırsın bu hep böyledir.. Barcelona, Bayern, Beşiktaş..
2.5 maaşı var. Maaşı veren bonservis vermiyor. Bonservis veren maaşı veremiyor.
Maalesef artık gönderdiğimiz oyunculara üstüne para vermeden yolladık diye sevinir olduk
muhtemelen alacaklarini da birakti ve besiktasin odedigi maasi orada alamayacagi icin bonservisi dusuk verip oyuncu maasini verecektir Besiktasa 3 milyonluk adami 7 ye kitlediler bunu yonetim niye 1.5 a satiyor diye kizmam asil bunu klube kitleyip kimler ustunden para kazandi o sorgulanmali desemde hicbir zaman hirsizlik sorgulanmaz
@baygol bonservis düşük olayını maaştan ben yazacaktım aynen doğru tespit yazmışsın bunu getiren zaten tevfik yamntürkten sağ kroşe yemişti 10 ay kaldı 150 milyon euro kayıp birde bu aratın febe versiyonu var saran oda 10 ay kaldı 150 milyon kayıp ordada aziz yıldırım söyleniyor 150 milyon nerde diye sadettin arat veya hasan saran😀😀
7 ye al 1.5 a sat nasıl ticaret ama böyle rezalet görülmemiştir bu futbolun geliri elektrik su parasını ödemez devlet ne zaman el koyacak
@Balkesli onu alana soracaksın bu adamın bjk da işi ne bırak para kazanmak bir tarafa dursun gitti bize yeter
1.5a satip sol stoper arayacagimiza Udokhai bence gayet iyi bir yedek olurdu. En azindan ne verecegi belli, yedek kalmayi sorun etmez maasi da yuksek degildi
Halen gitmesi gereken çöpler var say say bitmiyor
Neyse Allah bereket versin ona da sükür , daha cok isimlerle ayrilmali
Biz neden oyuncu satmayı beceremiyoruz? Elin renklileri hiç oynatmadıkları çöpleri bile 5-10 milyona satıyor biz oynattığımız adamları bedavaya veriyoruz ya da 1-2 milyon euro gibi çok az paralara veriyoruz.
@Eray renklilerin yedeklerinin piyasası var, uduokhai neydi de kim ne versin
@Eray çünkü futbolcuna bok muamelesi yapıyor bazı sivri akıllı taraftar. Ben de beğenmiyorum yetersiz ama adamların performanslarını düşürürsen ve her maç yuhalarsan kim ister? Sen olsan Udokhai'yi 5 milyon euro ve üstü verir misin?
Agbadu kazması varkrn bunun gitmesi ysnlış udokhai iyi bir stoper harcadınız adamı
Bizdeki en büyük sorun pazarlayamama. Bunu menajerler eliyle yapıyoruz. Udok aşırı kötü değil 1.5 milyona böyle bir oyuncu hiç bir menajer size getirmez. 5 milyon der 3.5 milyon cebine atar. 1.5 kulübe verirler. Burada da oyuncuyu bekletir kulupleri bekletir. Ne yapmamiz lazım. Oyunculara karşı PR çalışmaları lazım. Ayrıca kulübün doğrudan oyuncuları pazarlayabilmesi için yüksek seviyede dünya tarafından taninan menajerleriyle birlikte çalışması gerekiyor. Evet menajer yine kazansin ama aynı menajerden oyuncu alırken 10 kat satarken bedava. Bu olmaz. Menajerlere şart kosulmasi gerekiyor. Graf nasıl alımlar için geldiyse satışlar için de benzer adamlar gerekiyor.
Good bye çöp star. 1 tane golü yok kariyerinde. Rashica'dan da kurtulalım hemen
1,5 Komik rakam. Ama yapacak bisey yok. En azindan kasaya para girdi .. maasini ödemicez Ve Yabanci kontenjan acildi. Udokain sucu yok . Zorluk cikarmadi. Kendisine basarilar dileriz. Efendi ve profesyoneldi
2’ye yakın maaşı vardı 3.5 milyon kasada demektir az paraya gitti ama gitti gitmeyenler sıkııntı
Winex misin nesin futbol seviyem ola bilir almanya da amator liginde 7 yil top oynadim yilarca almanya da yaşadım ve bjk dan başka bir takım tutmadım futbolu bilmek alim yada futbol akademisyene gerek yok bir gerçek var tr ligi sadece yaşlı oyuncu lar yeri doğru haklisin muhamet salah a Avrupa da kimse bu yil için diyorum 10 vermezdi tr 17 milyon verdiler o yüzden her yıl tr takimlari Avrupa şampiyon lar liginde final oynuyor sergen haarladi tanımıyor ama 2 kere bjk antrenör oluyor