Süper Lig'de işleri rayına oturtan ancak UEFA Avrupa Ligi'nde istediği sonuçları bir türlü alamayan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Siyah-Beyazlılarda iç ve dış transferde flaş gelişmeler yaşanırken, ara transfer döneminde iki sürpriz imza gelebilir...

Süper Lig'de iki hafta üst üste kazanan Beşiktaş'ta, UEFA Avrupa Ligi'nde alınan Braga mağlubiyeti moralleri bozdu.

Siyah-beyazlılar, 4 haftası geride kalan Avrupa Ligi'nde henüz puanla tanışamadı.

Gözünü ligde oynanacak Denizlispor karşılaşmasını düşünmeye başlayan Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları da son hızıyla devam ediyor.

Beşiktaş, yaz transfer döneminde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre daha durgun bir transfer dönemi geçirmişti.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda eksik görülen mevkilere takviye yapmak için harekete geçti.

İLK TRANSFER İÇERİDEN!

Geldiği günden bu yana Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi olan Atiba Hutchinson'un siyah-beyazlı formaya vedası sürekli erteleniyor.

Yedi sezondur Beşiktaş'ta ter döken Kanadalı futbolcunun, zaman geçtikçe performansında en ufak bir düşüş yaşamayışı bu durumda etkili oldu.

2013 yılında Beşiktaş'a transfer olduktan sonra 2015'te iki yıllık yeni mukavele imzalayan Atiba 2017'de de bırakılmamış ve kendisi için 1+1 yıllık yeni kontrat yapılmıştı.

Galatasaray derbisinde 90 dakika sahada kalıp galibiyette rol oynayan Atiba, aynı zamanda bu maçla birlikte Quaresma'yı geride bırakarak Beşiktaş'ın en fazla forma giyen yabancı futbolcu unvanının da sahibi olmuştu.

Göreve yeni başlayan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Kanadalı yıldızın performansından oldukça memnun.

Beşiktaş'ın ikinci kaptanı olan ve takımın taraftarla arasında köprü oluşturan rolü sebebiyle adeta el üstünde tutulan 36 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon da forma giymesi için düğmeye basıldı.

Emre Belözoğlu'nun 39 yaşında olmasına rağmen forma giymesini örnek gösteren yöneticiler, 2 Şubat'ta 37 yaşına girecek olan Atiba'nın rahatlıkla bir sezon daha forma giyebileceğine inanıyor.

Yönetim ocak ayı transfer döneminden önce başarılı futbolcuyla masaya oturacak.

FABRI'DEN MESAJ VAR!

Beşiktaş'ta 2016-2018 yılları arasında forma giyen ve 2016-17 sezonunda kazanılan şampiyonlukta büyük payı bulunan İspanyol kaleci, yeniden siyah beyazlı formayı giymeyi çok istediğini söyledi.

Temmuz 2018'de 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fulham'a satılan Fabri, burada aradığını bulamamış ve takımın Premier Lig'den düşmesinin ardından İspanya'nın Mallorca takımına kiralanmştı.

MALLORCA'DA UMDUĞUNU BULAMADI

32 yaşındaki kalecinin Mallorca macerası da istediği gibi geçmedi.

Sadece 1 maça çıkabilen Fabri, Beşiktaş'ın yeni yönetimine haber göndererek geri dönmeye hazır olduğunu bildirdi.

Beşiktaş taraftarının en sevdiği futbolcular arasında yer alan Fabri hakkında son kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek.

Fulham Kulübü'nün, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan İspanyol ?le bekçisi için bonservis bedeli talep etmeyeceği belirtildi.

 

.