Beşiktaş'ta forma sırt sponsoru konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
Beşiktaş 2026/27 sezonu forma sırt sponsorluğu TERA ile anlaşmış ve yeni sezon formalarının arkasında TERA logolu formalar satışa sunulmuştu.
Siyah-beyazlı kulüp son günlerde yaşanan gelişmelerden sonra tartışılan TERA sponsorluğu konusunda aksiyon aldı.
Beşiktaş formalarından TERA yazısı kaldırıldı.
Beşiktaş'ın bugünden itibaren Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunacağı formalarda TERA baskısı olmayacak.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (27)
Satılan forma üzerindeki yazılar ne olacak fıkra gibi bir şey oldu. Oda ayrı bir eziyet.
Reklamsız forma seçeneği olmalı! TERA yüzünden forma almadım. Gidip doğru dürüst, kurumsal, uluslararası bir markayla anlaşmazlarsa almayacağım da. TERA yazan forma alanlara bak! Dolandırıcıların reklamıyla gezecekler! ADALI bazı konularda aşırı günü kurtarmacı. Keşke kendinii Üst Başkan yapsa da, futbola getirdiği Önder Özen gibi Başkanlığa da liyakatli, Beşiktaş gibi kurumu yönetebilecek birini getirse.
@SupremeLord var zaten reklamsız formalar ben ondan aldım bu sene Sakarya kartal yuvasından
Umarım parayı almışlardır. Ayrıca yeni yönetim ile birlikte güçlü bir sponsorluk anlaşması da yapılacaktır. Artık ara transefde eksik birakmazsiniz. Sene sonu Motorları maviliklere surecegiz.
Beşiktaş kadar şanssız bir takım olamaz abi gerçekten olamaz
Bir ara Adalı, Dubai Holdings Group ile iş ortağı idi, ortaklığı gitti herhalde, yoksa çoktan sponsor olmuşlardı. Bir de Koç ailesinin sponsorları engellediği söyleniyor, kendilerinden büyük bir firma görmek istemiyorlarmış ⛔
Benim aldığım formada sadece kolda reklam var yaz basi buralarda yazmistim tera için erk acarer dikkat cekmisti buyuk soygun olacak demisti belliydi boyle olacagi
Aldığımız forma çöp oldu yani. Milletin rızkıyla oynayanların logosuyla gezicez yada!
Yandaş sarmal aynı sahibi gibi hızlı dönüyor
@Dortmund Kartalı arkadaşlar klavye hatası’da oluyor,noktalama işareti hatasıda,takılmayın öyle şeylere,mesajın içeriğine bakın
@ Kapalı Tribün , ona bakarsan sen de cümleyi noktalama işareti olmadan bitirmişsin.
@Dortmund Kartalı @kapali tribun kardesim iyimisin? Adamin ne demek istedigine bak nasil yazdigina ne takiliyorsun? Adam Almanyadan geliyor belki hayati boyunca hic Turkce dersi gormedi. Sadece Turkceyi dogru yazabilen mi Besiktas taraftari olabiliyor. Bos yapmissin kardesim, cok gereksiz.
@Dortmund Kartalı ki ayrı yazılır Beşiktaş taraftarı böyle olmamalı
bu serdal nerde hirsiz sahtekar var onlarla is yapiyor yonetime aldigi 2 kisi şu an tutuklu serdaldan ne bekliyorsunuzki
@rezil adali Serdal Adalıyı dursun özbekle karıştırıyor olmayasın?
@rezil adali ya bu nasıl yorum usta. hırsız mırsız bunlar acayip ithamlar inşallah avukatları görürde bu yazını, görürsün gününü
@Onurrr1903 aşağıda yazdık eksilemiş millet. kafayı yemiş insanlar
Beşiktaş forması reklam panosu değildir, parayı bastıran adını yazdıramaz demiştim. Yorumum yüzlerce eksi almış, "o zaman sen para ver senin adın yazsın" denmişti. Hani nerede bunu diyen arkadaşlar? Bir de yok cincona bak onların sponsoru hapiste vs diyorlardı. Sen cincon değilsin arkadaşım. Cincon gibi olmak istiyorsan git cinconu tut.
@Ercü @Remzi Ne demek istediğim hala anlaşılmamış. Olay Tera ya da başka bir şirketin vurgun yapması, illegal işlere girmesi değil. Demek istediğim Beşiktaş adı da markası da büyüktür. Formasında, parayı bastı diye Halil Pazarlama kıvamında markalara yer vermez. Kaldı ki verdikleri paralar da sandığınız kadar büyük paralar değil. Bir futbolcunun maaşını bile zor öder.
@Ercü Başka kulüplerde bahis şirketlerinin adı var. BU iş para ile dönüyor nerden bilsin adam ne olduğunu parayı kim çok verirse alır reklamı boş yorum yapmayın lütfen futbolcu nerden alacak maaşı nerden ödeyecek giderler nasıl karşılanacak hepiniz finanscı oldunuz. Burdaki yorumcuların çoğu asgari üçretlidir evini geçindiremez ama fikir sahibidir.
Gidin doğru dürüst bir markayla anlaşın! Fiat var mesela! Ülkenin en çok satan otomobillerinden. Üstelik Italyan markası.
Serdal Adalı ne verdi bu zamana dek Tera bize? Milletin vebalini umarım kıyakla almamışsındır
SERDAR Başkan eline yüzüne bir şey de bulaştırmasa şaşardım. ne olcak benim formam terra serefsizi yazıyor
mağazalarda reklamsız da satış vardı ben alırken özellikle reklamsızı almıştım ne o öyle yok tera yok cabir yapı reklam panosu gibiydi doğru karar vermişim
Çakallar.. Hisseyi tera'nın oyuncağı yaptılar. Az kalsın yönetime de alacaklardı.
Tera'nın ne olduğu bilinmiyor muydu? çok mu sürpriz oldu?
Allah belasını versin Tera sahiplerinin. Bizi de yaktı.
O zaman tera logolu alınan formaları toplayın geri yenilerini verin taraftara
eee yani Tera yazılı alanlara brşey yapmayacagız, getirin değişirelim falan demeyeceksiniz yani doğru mu anladım ? hani maduriyet giderme falan yok yani ne güzel iş be
Ayni yıl içinde alınan formamız artık guncel değil. Saçmalığa bak
Doğru karar soruşturma varken Beşiktaş ımıza yakışmazdı
kaldırın tera yazısını bu sene isimler orda olsun yada kol altından cabir yapıyı çıkarın oraya koyun kol altı düz siyah olsun one öyle reklam panosu gibi forma hiç olmadı maalesef
Çıktığı gibi aldığım formada tera yazıyor , benim suçum ne