Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları, Belçika ve Hollanda'da transfer görüşmelerinde bulunuyor. Erdal Torunoğulları'nın Hollanda'da Eindhoven şehrinde yaptığı transfer görüşmesinin detayları ortaya çıktı. Erdal Torunoğulları'nın PSV’nin Meksikalı oyuncusu Erick Gutierrez için görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

Geçen sezon 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Meksikalı oyuncudan bu sezon neredeyse hiç yararlanamayan PSV’nin görüşmede oldukça sıcak durması Erdal Torunoğulları’nın dikkatini çekti. Gutierrez’in sol ayaklı olması orta sahada hem 6 hem de 8 numara oynayabilmesi nedeniyle Abdullah Avcı’nın tüm şartlarını karşılaması dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ta Erick Gutierrez için karar bu görüşmeden sonra verilecek

Erdal Torunoğulları’nın Meksikalı oyuncu Erick Gutierrez için yaptığı görüşmelerde aldığı notları Başkan Ahmet Nur Çebi ve Abdullah Avcı ile müzakere edeceği rotanın ona göre çizileceği de gelen bilgiler arasında. 

Erick Gutierrez'in sözleşmesi 2023'de bitiyor

Erick Gutierrez, 2018 yılında Meksika'nın Pachuca takımından PSV Eindhoven'a transfer oldu. Erick Gutierrez'in PSV ile olan sözleşmesi 2023 yılına kadar.

Haber Kaynağı: Fotospor