Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano döneminde Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu forma şansı bulmakta zorlandı.
Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano döneminde Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu'nun forma süreleri dikkat çekti. İki genç futbolcu da sezonun ilk bölümünde düzenli şans bulmakta zorlandı.
MUSTAFA HEKİMOĞLU İÇİN AYRILIK PLANI
Yaz transfer döneminde ayrılığı gündeme gelen ve Samsunspor'a transferi gerçekleşmeyen Mustafa Hekimoğlu, takımda kaldı ancak beklediği süreleri alamadı.
Genç forvet şimdiye kadar yalnızca 7 dakika forma giyerken Süper Lig'de ise hiç süre bulamadı. Hekimoğlu'nun ara transfer döneminde kiralık olarak gönderilmesinin planlandığı belirtildi.
SEMİH KILIÇSOY FORMADAN UZAKLAŞTI
Cagliari'nin satın alma opsiyonunu kullanmamasının ardından Beşiktaş'a dönen Semih Kılıçsoy ise sezonun ilk bölümünde süre buldu.
Hradec Kralove karşılaşmasında galibiyet golünü atan genç futbolcu, Süper Lig'de Eyüpspor maçına da ilk 11'de başladı. Semih Kılıçsoy daha sonra Çorum FK ve Amedspor karşılaşmalarının kadrosuna alınmadı.
ITALIANO MİLLİ ARADA ÖZEL İLGİLENECEK
Vincenzo Italiano, Vlahovic transferinin ardından forma şansı azalan Semih Kılıçsoy'la milli arada yakından ilgilenecek.
Haber kaynağı: Milliyet
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (20)
Mustafa , Semih ve OH. Aralarında bana göre Vlahovic in yokluğunda direkt şans bulabilecek tek oyuncu OH. Belki Semih de oynayabilir ama yedekten ilk tercih olacağını sanmıyorum. O değil de benim şaşırdığım konu , bu oyuncular ilk şans bulduklarında iyi işler yapmışlardı. Her ne olduysa artık o iyi işler yaptıkları zamanlardan aşağıya indi performansları ve bu gerçekten düşündürücü. Ha tabi şu da var ki bir oyuncu sahaya çıkıp bir iki maç iyi işler yaptığında yıldız futbolcu mertebesine çıkartılıyor bizde , bizde derken ülkemiz futbolunda , ama sonra ne hikmetse bir anda terse dönüyor işler ve ara ki bulasın adamları. Aslında bu durum onlar için de kötü izleyip " bundan olur " diyen ama yanılanlar için de. Altyapımız elbette önemli ve yetenekli gençlerin olduğuna da eminim ancak A takıma yükselip forma şansı bulduklarında takıma alışma ve yeteneklerini gösterme sürecinde psikolojik olarak da destek almalılar ki daha da fazla genç yetenek yok olup gitmesin. Bu arada bir yorum da kendi adıma OH için. Geldiğinde neredeyse her maçında gol atan adam şimdilerde yok ortalıkta. Oyun anlamında maça dahil olduğunda takıma destek veriyor tabi ama işin tabela kısmını tamamen unuttu nedense ve bu da Vlahovıc in yokluğunda hocanın elini güçlendirmiyor ne yazık ki.
@Taraftar Oyuncu bunu kendi icinde hal edecek, o olgunlugu gösterecek. Sonucta 4 yasinda bir BEBE degil. Muhtemelen 6 yasindan beri Futbol oynayan bir Delikanli. Sirf Ayak olarak Kumas olmasi yetmiyor. Kafa Kumasi da önemli. Demeki Arkadaslar Büyük Takim Oyuncusu degilmis. Büyük Takim Oyuncusu olmak bazilarina kolay, bazilarina zor. Yamal/Semih
Mustafa gözden düştü derken? Her zaman çöptü. Dün bugün ve yarın çöp kalacak. Oynayabileceği maksimum lig seviyesi BAL ligidir. 2 ve 3. ligde Mustafa'yı tribünler döver.
İkisindende BEŞİKTAŞ’a hayır yok. Semih’de , Mustafa’da Ocak ayında kesin gönderilmeli. OLMUYOR! OLMUYOR! Ey YÖNETİM ZORLAMAYIN!
semih umarım kendine gelir yoksa geç olacak, mustafa içinde başka mevkilerde denemek iyi olabilir, golcü olması zor ama yeni 6 numarada belki denenebilir
Sampiyonluk hedefleyen bir takımın ilk 11 seviyesinde olmadığını düşündüğüm oyuncularımız; doğan emir taylan agbadou djalo emirhan ümit yasin ridvan ouattara kartal ndidi miretti cerny poku ilhan rashica can oh semih mustafa. YEDEK BİLE olamayacak olanlar ise yasin kartal ndidi rashica can semih mustafa. Tabi bu isimleri yazarken hocanin sistemini de düşündüm.
@Erkut sen en iyisi futbolu bırak tenis, veya başka bir spır dalı ile iştigal et güle güle
@Erkut Yuh Allah'ın ayısı Nijerya milli takımının kaptan N'didi ama senin gibi dağdan inme seyirciye beğendiremiyoruz öyle mi, Miretti Cerny Italiano'nun özellikle takımda olmasını istediği isimler ama ayımız beğenmiyor bunları, sana armut ve bal verelim maçlara sakın gelme olur mu ayı kardeş.
Demek ki neymiş aklın yolu birmiş birinci sınıf bir santrafor alınca Mustafa Erhan ve Semih forma giyemezmiş. Forma verilmez forma alınır idmanlarda iyi olsalar hoca her maç ikinci santrafor olarak Oh' u almaz oyuna. Devre arası Mustafa kiralık gönderilmeli Semih üçüncü santrafor olarak kalmalı.
Sadece kiralik gitmeleri gerekmiyor, her gun idmanlardan sonra ozel calisma yapmalari gerekiyor. Mustafa’yi iki sezondur izliyoruz, ne top tutabiliyor, ne ayakta durabiliyor. Semih daha kisa ve tiknaz oldugu icin yere daha saglam basiyor ama o da kafavonde cok top eziyor.
Mustafa haland semih aguero olacaktı üç transfer sezonu sabredemedik çok özel bir insan o anlayamadık üstün ırk olduğunu kendine tapan narsist bir insan olduğunu düşündük, benim yaptığımı hiç bir td yapamaz derken geleceği öngörüyrdu o bir süper insan özel güçleri var
Semih neyse de mustafa denen arkadaş hiç göze giremedi ki düşsün
Bunların zerre kafası çalışmıyor En azından Mustafa'nın gitmesi lazımdı kiralık oğlum git kendini geliştir ne duruyorsun takımda. Semihe gelince ona ihtiyaç olabilir çünkü 3 santraforumuz yok
Adalı'nın saçmalıklarından bir tanesi de bu. Samsun'un forvete bu kadar ihtiyacı olan bir dönemde, Mustafa garanti forma şansı bulup tecrübe kazanabilirdi ancak çocuğun transferini yok yere engelledi ve konuyla ilgili bir açıklama dahi yapmadı. Babasının şirketini yönetir gibi kulüp yönetiyor.
@Tespit Bence de gitmeliydi ama Samsun un işini kolaylaştırmak da oluyor bu. Adamlar bedava ekmek istiyor. Belli karşılığı vardır bazı işlerin. Mustafa forma garantisi istemiştir vermemişlerdir. Olay kulüple alakalı değil
SEMİH, MUSTAFA, YASİN KİRALIK OLARAK GÖNDERİLMELİ DİYE 100 KERE DEDİK AMA BİZİ İPLEYEN YOK TABİ. BU 3LÜDEN SADECE MUSTAFADAN ÜMİTLİYİM. YASİN NASIL FUTBOLCU OLMUŞ VE ASTON VİLLAYA GİTMİŞ HAYRETLER İÇİNDEYİM.
Hekimoğlu topçu falan değil ersinin forvet versiyonu
Benim gözümden düşmediler çünkü gözden düşecek seviyeye hiç gelememişlerdi. Semih 1. lig, Mustafa 2. lig oyuncusu
İkiside lay lay lom peşindelerde ondan adamlarda ben futbolcu olacam deyip işlerine sarılmıyorlar nerede olduklarının farkında değiller ellerindeki değerin kıymetini bilmiyorlar. Yazık
Sonunda 2 sindende bir halt olmayacağını anlayan bir teknik direktör geldi, unutmatın 2 yıl önce Semih'e güvenilerek forvet transferi bile yapılmamıştı, koskoca Beşiktaş klübü 1. forveti 17 yaşındaki bebeye emanet etmişti.
Semih antrenmanlarda bile ayağında külçe varmış da rica minnet koşma numarası yapıyor gibi. Adamı seyretmeye başladığımda kanım donuyor. Geçip bir tarafa yatıp yorgunluk atayım diyorum. Futbolmu Semihi yoksa Semih mi futbolu bırakmış hiç farketmiyor havalarında.