Bugün yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'ı açıklayan Beşiktaş'ta takım içi sorunlar bitmiyor. Cruzeiro'ya transfer olmak istediği bilinen Keny Arroyo, şimdi de beğendiği paylaşımlarla gündem oldu.
"Keny kesinlikle takımda kalmak istemiyor"
Sosyal medyayı aktif kullanan 19 yaşındaki Ekvadorlu oyuncu, beğendiği "Keny kesinlikle takımda kalmak istemiyor, ayrılmak istiyor" paylaşımıyla tepki topladı.
Cruzeiro'ya transferi gündemde
Uzun süredir Keny Arroyo'nun transferi için Beşiktaş'la transfer görüşmeleri yapan Cruzeiro, Brezilya basınından Globo'nun haberine göre geçtiğimiz günlerde teklifini yükseltmişti. Ekvadorlu oyuncunun bu teklife hem daha fazla forma şansı bulmak hem de yeniden Güney Amerika'ya dönmek için sıcak baktığı biliniyor.
Vukuatları bitmiyor
Keny Arroyo Cruzeiro'nun yaptığı teklifi yükseltmesinin ardından Türkçesi "olacak, biliyorum" olan bir paylaşım yapmış ve Beşiktaş taraftarından yine tepki görmüştü.
Alanya maçı kadrosuna alınmadı
Beşiktaş'ta Süper Lig'de oynanacak Alanayaspor maçı kamp kadrosu belli oldu Arroyo, Siyah-Beyazlılar'ın kadrosunda yer almadı.
Bonservisinin yarısına 5 milyon 670 bin Euro ödenmişti
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Ekvador ekibi Independiente'den bonservisinin %50'si için 5 milyon 670 bin Euro ödenerek transfer edilen Keny Arroyo, Süper Lig'de 1'i ilk 11 olmak üzere 11 maçta forma şansı bulmuş ve süre bulduğu 230 dakikada 1 gol atma başarısı göstermişti. 19 yaşındaki Ekvadorlu oyuncu, bu sezon Trendyol Süper Lig'de henüz forma şansı bulamadı.