29.09.2026 - 14:01

Takip Et:

Beşiktaş’ta Kocaelispor hazırlıkları devam ediyor

Beşiktaş, Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Siyah-beyazlılar, çalışmalarını bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Basına kapalı gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Teknik Direktör Vincenzo Italiano’nun yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleştirildi.

Isınma koşularıyla başlayan çalışma, geçiş oyunu ile hücum ve savunma organizasyonlarının ardından dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş, Kocaelispor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.30’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Duhuliye.com

YORUMLAR (1)

29.09.2026 - 14:08

Milli ara dönüşü hüsrana uğratmayın her zaman ki gibi. Sizin adetinizdir bu. Çıkın adam gibi oynayın ULAN!

Yanıtla Beğenme (0)