Fabio Miretti ve Ernest Poku transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun talebi doğrultusunda 6 numaraya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Siyah-Beyazlılar'ın, Barcelona altyapısından yetişen Ilaix Moriba ile ilgilendiği iddia edildi.
İspanyol basınına göre, kariyerinde yeniden yükseliş yaşamak isteyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu da Celta Vigo'dan ayrılmak istiyor.
Geçtiğimiz sezon C. Vigo formasıyla 48 karşılaşmada görev alan Gineli futbolcu, 2 gol ve 4 asistlik skor katkısı yaptı. İspanya temsilcisinin genç oyuncusu için en az 10 milyon euro talep ettiği öğrenildi.
Moriba'nın kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2029'da sona erecek. Gine Milli Takımı ile 25 maça çıkarak 1 gol kaydetti.
Haber kaynağı: Akşam
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026