UEFA Avrupa Ligi'ne eleme turunda veda eden Beşiktaş'ta eleştiri okları teknik direktör Ole Gunner Solskjaer'e çevrilmişti. Siyah beyazlıların teknik direktörlük koltuğu için ilk adayın Nuri Şahin olduğunu iddia edildi.
UEFA Avrupa Ligi'ne Shakhtar Donetsk'e elenen Beşiktaş'ta eleştiri okları teknik direktör Ole Gunner Solskjaer'e çevrilmişti.
Siyah beyazlıların yeni teknik direktör adayı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Beşiktaş, Ole Gunnar Solskjaer ile yollarını ayırması halinde teknik direktörlük koltuğu için ilk adayın Nuri Şahin olduğunu duyurdu.
Genç teknik adam Türkiye'de Antalyaspor ve Almanya'da Borussia Dortmund'u çalıştırmıştı.

YORUMLAR (98)
Nuri kim ya, ne yapmis ne basarisi var t.direktor olarak. Besiktas efssanesi mi ne ne vasfi var. Cildiricam artik yeter yaw yeterrrr
Ole nin oyuncu tercihleri ouna müdaheleleri hiç ama hiç umut vermiyor. Evet kadro kötü ama GVB zamanında oyun çok daha iyiydi bence. Acilen bir sol bir sağ kanat bir tane 6 numara, sağbek 2 tane stoper almak lazım. Sonra 1 yafa 2 maç bilemedin 3 maç içinde net karar verilmeli. Oluyorsa devam olmuyorsa Jesus gibi hücumcu ve tevrübeli bir hoca yada Alman hoca alınmalı yerli merli olmaz olacaksa da Nuri hiç olmazzzzz. Yerli Sergen desen istikrar yok uzun çalışacak göz hiç yok. Şenol vs yaşlı artık belkş Çağdaş Hoca yada İlhan Palut olur yoksa gerek yok.
Nuri ancak Antalya gibi hedefi olmayan orta sıra Anadolu takımlarını küme düşürmemek için oynatır. Liderlik karizması yok adamda. Dortmund hata yaptığını anladı ve çabuk döndü hatasından.
Aman Haaaaa!!!! Sakın Böyle Bir Hata Yapılmasın Dortmunda 8 Haftada Havlu Attırdı Bize Gelirse Biteriz.
ACİLLL SERGENNN. ACİLLL SERGENNN. ACİLLL SERGENNN. ACİLLL SERGENNN. GERÇEĞİ GÖRÜN. BAŞKA BİRİ BİZİ ADAM E. DE. MEEEEZZ
Nurinin tecrübesi yok ve çok genç. Bize daha olgun sözünü geçirecek hoca lazım. Nuriyi iki ayda yer bu kadro
Başımızda ki teknik direktör den ne kadar zeki ki bu adamı her defasın da alternatif olarak yazıp çiziyorsunuz o kadar zeki bir teknik direktör olsaydı hayatı boyunca uğraşsa bir daha başına geçemeyeceği Dortmund'un başında kalırdı...Bu kadar yazmayın artık gerçeği balçıkla sıvamaya çalışmayın bu takımı yine şaha kaldıracak iki tane teknik direktör var birincisi yaşından dolayı birinci sıraya koyuyorum Şenol Güneş hoca ikincisi özellikle büyük harfler ile yazacağım belki yönetim görür de dikkate alır diye.....! SERGEN YALÇIN HOCA.......
DEĞERLİ DOSTLAR, YORUMLARINIZA SAYGI DUYUYORUM .ANCAK FUTBOL TAKIMIMIZ OYUNCULARI HALA ÜSTÜNDEKİ FORMANIN AĞIRLIĞINI VE BEŞİKTAŞIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ SAHAYA YANSITAMAMIŞKEN, BU KADROYLA BU TAKIMA DÜNYANIN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ,DE GELSE HİÇ BİR VARLIK GÖSTEREMEZ. O YÜZDEN ESAS OLAN TEK ÖNCELİK FUTBOLCULARIN KENDİLERİNE OLAN ÖZGÜVEN,HIRS, KAZANMA ARZUSU,TAKIM OLMA BİLİNCİ İLE HAREKET ETMELERİ ..EĞER BU BAŞARILIRSA İŞTE O ZAMAN GERÇEK MANADA TEK YUMRUK OLURUZ...
atiba gelsin hoca olsun. iyisiyle kötüsüyle 10 yıl kalsın
Artık Sergen diyenlerin söyleyeceği başka herhangi bir şeyi kaale almaya gerek yok. Kapatın şu Sergen defterini. Ve mümkünse kadroyu temizlemeden de hoca değiştirmeyin artık. Dünyada bu kadroyu adam edebilecek TD yok! 3 senedir kanatsız oynayan bir takımdan bahsediyoruz. Ne zamanki çöpler gönderilir, eksik yerler doldurulur artık o zaman TD konuşmaya başlayabiliriz. Yoksa suçlu bulmak çok kolay. Ama bu durumun baş müsebbibi yönetimdir. Belli ki yılbaşından beri planlama yapılmamış, yatılmış! Radikal bir şekilde kangrenin ilerleyişini durdurmamak yönetime yazar!
Bi bu eksikti ya sergen ya terzic başka hoca yanlış olur
Valarien, Gvb ve Ole üzerine yine amatör bir hoca mi? Yönetimler zorda kaldığında ibre kendilerine dönmesin diye taraftara yem edeceği amatör hocalari bilerek getiriyorlar! Beşiktaş ne çektiyse yillardir düzgün bir hocasi olmadiğindan çekti. Riza, Valerien, Santos, Serdar, Gvb ve Ole nasil olur da Besiktas’i caliştirir? Anlasirlarsa Nuri de bu kisteyr girer! Bize olmuş hoca lazim. Yerli olarak Sergen Yalcin, yabanci olarak Razvan Lucescu, Vincenzo Italiano veya Slaven Bilic gibi!
@Ivan Karamazov saydığın Hocalar arasında benimde tercihim mutlaka Razvan Lucescudur…
Guti hoca quaresma jübile yedekten girsin 80 de
bunu alacağına gidin ekvatordan yabancı hoca bulun gelin daha iyi. egoist adam bize yaramaz. nuri yi hiç sevmem.
İstikrar şart. Kimde istikrar yakalanabilir diye düşünüyorum. Aklıma Çağdaş Atan'dan başka seçenek gelmiyor.
Büyük Beşiktaş Taraftarı, Beşiktaşımızın genç, yaratıcı ve yeni nesil bir teknik adama ihtiyacı var. O hoca ise 37 yaşındaki Nuri Şahin. Oyunculuğu döneminde Dortmund'da Jurgen Klopp ve Thomas Tuchel ile Real Madrid'de ise Jose Mourinho ile çalıştı ve farklı oyunlara çok hakim ve ezbere biliyor. Yüksek tempoda, hızlı oynatmaya çalışan, enerjik, donanımlı, yenilikçi ve tam 4 dilen dünya standartında bir hoca. Antalyaspor tarihinde tam 16 maç namağlup seri yakalayan ilk teknik direktör oldu. Borussia Dortmund tarihinde 7 ilk resmi iç saha maçını kazanan, ilk teknik direktör oldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 5 maçında 16 gol atıp 4 galibiyet aldı. Bazı teknik adamlar birçok testten geçmek zorunda olsa da Nuri Şahin için bu test yeterlidir. Serdar Adalı, Nuri Şahin'i takımın başına getirirse çok doğru bir iş yapmış olur. Tarihe bir not düşeyim: Hepimizin ortak tek bir isteği var; Beşiktaş'ta aydınlık bir gelecek. O aydınlık gelecek ise Nuri Şahin ile gelecek.
@Fedai aynı fikirdeyim. Yenilikçi genç ve taktik yönü yüksek.
Peki ne değişecek kadro berbat hoca acemi ! Ya büyük hoca getirecek yönetim birkaç da sağlam takviye ya da hiç dokunmayacak hocaya bu yıl da yapılanma yılı olacak ..ole ile ne kadar olursa artık
@Mehmet Akçıl alınan iki oyuncuyu adalı kendi aldı. Alırken soucout larımı vardı
Getirin Yılmaz Vural'ı olsun bitsin. Hücum futbolu oynatır, psikoya bağlar sabah akşam kafa yorar, dener, bulur oynatır.
Bu tarz ecnebi mentalitesiyle yetişmiş, hiçbir kariyeri olmayan ve bu büyük taraftar profiline kesinlikle yakışmayan kalibrede futbol figürlerini bırakın artık. Serdal Adalı derhal kendi fitbol vizyonuyla bağdaşan niteliklerde herhangi bir yerli antrenörü tutup getirmeli.
Bu adamda gelirse wasat pşduğunu belli eder yönetim ve serdal adalı daha doğrusu 1 değil 2.adam oşduğunu belli eder
Nuri Şahin'in eline genç bir kadro verirsen başarılı olur. Ama motivasyonunu kaybetmiş yaş ortalaması yüksek bir takım Nuri için kılını kıpırdatmaz. Zamanın Fatih Terim'i gibi biri gerek bu kadroya. Yönetim, işte burada taraftarı dinlemeyecek, getirecek Terim'i. Sonuçlar iyi gelmeye başladı mı Burak Yılmaz'ı kucakladıkları gibi kucaklayacaklar, taraftarlar.
@Ata Zaloğlu bisey olmaz nuride antalyada nr yapmis aq
@Ata Zaloğlu Nerde başarılı olmuş Dortmund da bile kovuldu. Bize deneyimli hoca lazım
Yönetimin bir planı olmadığı açık maalesef.Scout şefi getirildi, bir ekip kuruldu, havuzumuzda binlerce genç ve kapasiteli oyuncu var denildi.Transfer edilenler Tammy,Orkun,Jurasec…Transferde adı geçenler de piyasada hepimizin bildiği tanıdığı oyuncular.Scout’un aldırdığı iki oyuncu hazırlık maçlarında dahi oynatılmıyor.Yetersizler demek ki.Böyle transfer yapılacak idiyse scout’a ne gerek vardı.Bir yandan kulüp ekonomisinin toparlanmasından bahsediliyor,diğer yandan 30 milyon Euro bonservisler havada uçuyor.Teknik ekip yetersiz.Keşke Rafa dahil tüm oyuncular kapının önüne konulup a’dan z’ye yeni bir yapılanma olsaydı.Futboldan soğuduk yahu…
Sadece taktik değil; futbolu düşünsel bir alan olarak gören, oyuncu kimliklerini etik değerlerle inşa eden bir yaklaşım vizyonu sergileyen bir isim olmalıdır. Bunu belirlemekte yönetimin bir becerisi olmalıdır. Sırf taraftar ve kamuoyu istiyor diye herhangi bir isim tercih edilmemelidir
Yapay zekaya Beşiktaş'ın durumunu anlattım, taraftarın ne istediğini söyledim. Kim Beşiktaş'ı arzulanan seviyeye çıkartır diye sordum. Oyuncuları, sistemi, mevcut durumu, beklentiyi her şeyi ölçtü biçti ve dünyadaki tüm teknik direktörler arasından Edin Terzic'i Beşiktaş'a uygun buldu.
Dortmund Proje hoca diye getirdi bunu,adam temmuzda geldi ocak ayını göremeden dortmund kovdu bunu,ne nuri şahini birader ya..
@olmaz Şenol hoca olmazsa kimse olmaz. Bu kadrodan en iyi sonucu yine Şenol hoca alır. Beğenilmeyip gönderildiğinde 41 maçta 2.22 puan ortalaması yapmış hoca. Ki o zaman TFF başkanı Çebi ve Beşiktaş düşmanı biriydi.
Bu ve bu tip haberlerin kaynağının kim olduğunu hiç merak ediyor musunuz, Ole’nin geçen sezon derbilerde hem skor hem de oyun üstünlüğünden korkan renklilerin ve bizim içimizde ki istemezlerin oyunu, bu algılara kapılıp gidiyorsunuz, takımın ihtiyaçları karşılanırsa doğabilecek renkli kaousunu hayal edebiliyor musunuz, işte size layık görülenleri görün, bırakın td işini yapsın, Adalı’yı da uyandırın artık, sabahlar kaç oldu, transfer yok
Bu kadroyu ancak Şenol hoca toplar zaten en son ancak o birşeyler üretti .
Beşiktaşta önce rafa musrati rashica onana jurasek oxlade falan temizlenmeli. iyi bir 6 iki kanat 2 bek alınmalı birde 10 numara. rafa artık sinir bozmaya başladı
Ya kardeşim koca dünyada doğru dürüst bir teknik drektör yok mu, dönüp dolaşıp, sergen diyoruz nuri Şahin diyoruz, nuri şahin dortmundan kovulmadı mı, adam da hırs yok, vizyon yok,
Önce 4 sağlam transfer lazım, yoksa gelen hoca isyan eder ve yine harcanır maalesef
Daha olmazsa ben calistiriyim fazla bir masrafim olmaz gene iddasiz bir sezon geciririz sadece, en azindan bana faydaniz olmus olur bosa giden paralarin yaninda.
Vah Karakartalım vah senin haline koskoca Beşiktaşim 2 yilda 7-8 tane teknik direktör degistirdi, 35 tane bir işe yaramayan futbolcu ordusu dagitilamiyor. Sezon basladi su hale bak. Seni gidi pinokyo Ahmet, seni gidi işe yaramaz Hasan, seni gidi beceriksiz Serdal. Yazıklar olsun size. Takımın düştüğü hale bakın millet bir tarafiyla gülüyor halimize. Meğer Fikret Orman kralmış bunlarin hepsinden daha iyi iş bilirmiş de uyanamamışız.
Serdar Topraktepe geçen sene yine Türkiye kupasını alırdı boşa gidip milyon euroları çöpe atmayın getir serdarı güzel 3 senelik bir sözleşme yap yeni Fatih terim o olur
Valla 10 yıldır Şenol Sergen muhabbeti kulübü bu hâle getirdi.eger illa bir hoca degistirecekseniz Nuri Şahin ikisinden de daha displinli daha çalışkandır.
@İlla olacaksa nuri daha çocuk çiterler onu burafa dortmuntta olduğu gibi beşiktaşa deneyimli konuşmayı bilen duruşu karizması olan hoca lazım
@İlla olacaksa Dortmund küme düşme hattında ligi bitirdi. Yapmayın lütfen stajyer bu tecrübeli biri lazım
Sergen at ve eşşek çalıştırsin