Ara transferde Beşiktaş’a gelen Junior Olaitan, kısa sürede golleriyle dikkat çekti.
Ara transfer döneminde Göztepe’den Beşiktaş’a transfer olan Junior Olaitan, İzmir ekibinde 17 maçlık gol performansını, siyah beyazlı takımda 6 maçta yakaladı.
Beninli futbolcu Göztepe forması ile Karagümrük ile oynanan iki maçta birer gol atmıştı.
Olaitan Beşiktaş’ta ilk olarak eski takımı Göztepe’nin filelerini havalandırırken, dün ikinci golünü de G.Birliği ağlarına gönderdi ve böylece Süper Lig’deki gol sayısını da 4’e yükseltti.
Kariyerinde daha önce Fransa 2.Ligi’nde Grenoble forması ile geçen sezonu 4 golle kapatan 23 yaşındaki futbolcu en golcü sezonunu tekrarladı. Olaitan bir gol daha atarsa kariyer rekorunu kıracak.
Hürriyet
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (33)
Goldeki vurusa kadar her sutu daglara taslara gitti. Kesinlikle cok iyi fizik gucu getiriyor takima. Surekli ikili mucadelede. Paslarida fena degil. Ancak acik alanda hizli top suremiyor ve sutlari ust duzeyde degil. Ama yasi genc. bu performansina sut ve top surme eklerse, zaten 20-25milyon falan eder bu kadar fizik gucu iyi olan bir oyuncu.
Gol attığı için eleştirilmeyecek değil. Elli tane şutu dağa taşa atıp bir tanesini içeri soktu diye hemen kahraman ilan edilmesi saçma. Bir kere asli görevi olan santraforu beslemeyi bilmiyor ya da gol atıp kahraman olmaya çalışıyor. Dün maç boyunca OH'a bir tane pas vermedi. Gerçi sırf o değil hiç kimse vermedi ya da veremedi. Sanki çok iyi şut çekmeyi biliyorlarmış gibi orta hasından defans oyuncusuna kadar herkes Allah ne verdiyse dağa taşa şut çekti. 2 maçta alkış alan hemen kendine oynamaması lazım. Eğer gerçek anlamda OH'a pas verilemiyorlarsa bunu teknik heyetin çok ciddi şekilde düşünmesi lazım. Sırf bireysel başarıya dayalı bir oyunun 4 sezondur nasıl lastik patlattığını onlarca kez gördük. Birilerinin artık şu Beşiktaş'a takım oyununun nasıl oynanacağını adam gibi öğretmesi lazım.
Gol atmasaydı okların hedefi olurdu. Sanki ortada oynasa daha iyi olacak... Beşiktaş'ın ilk 11 seviyesinde değil diyenlere de saygı duyuyorum.. Bence de değil ...
Şuna birileri hareketli toplaa vuruş eğitimi versin.
Sanki renkliler her maçını aman aman oynayıpta alıyormuş gibi dün geceki futbolumuz eleştiriliyor Düşme hattındaki takımlarla oynamak zordur onlar futbol için değil puan için çıkarlar ara transferde aldığımız Murillo Olaitan Oh iyi oyuncular Asskani için kararsızım ama bir gerçek varki Orkun’la beraber Agbadou takımdaki ikinci yıldız oldu Kazanma alışkanlığı başladı Yaz sezonunda yapılacak 3-4 iyi oyuncu ile ben Beşiktaş’ın şampiyonluğun en büyük adaylarından olacağını düşünüyorum Taraftar artık şu takıma sahip çıksın
Bizim alt yapıdan devrim diye bir cocuk izlettiler beğendik nerde o cocuk neden oynatılmıyor.
Akilli bir hocanin elinde temel bilgileri edinip Mac Lara sonra dan 60 dan sonra girip fizik gucu ile farkini gosterebilir ama kumas iyi mi iyi islenebilir mi onu bilemeyiz
Millet futboldan anlamıyor bu adama yetersiz demişler aldığımız en iyi oyuncu olabilir agbadau ile beraber olaitan gibi oyunun içinde devamlı olan üc dört oyuncu daha olsa hiç sıkıntı yaşamayız olaitan gibi oyuncu lazım bize hırslı devamlı top isteyen deneyen oyuncu.
Valla ne Olaitan ne de Oh, 1. sınıf oyuncu değil, işte feneri görüyoruz her tarafa transfer yaptı bi forvet almadı diye gitti, tek mevkin bile zayıf kalsa olmaz, biz de Oh la Ersin le Rıdvan la falan yarışamayız kimse kendini kandırmasın.
@KARTALİZMA Sana aynen katılıyorum. Olaitan ve oh bjk de kalır ise seneyede gene aynı yerde oluruz. Bu futbolcular şampiyonluğa oynayan takımda olmazlar olurlarsa gene böyle sıralamada yer alırız.
@KARTALİZMA bence sergenin oynattığı sistemde bir sorun var, her önüne gelen kaleye şut deniyor kimse topu oh la buluşturmaya çalışmıyor
Beşiktaş 4-5 yıldır kanat almıyor, başka futbolcuları kanatta bitiriyor, Rafa Muçi Olaitan gibi, Olaitan bana göre üst düzey bir oyuncu değil, ancak iyi bir yedek olur 8-10 için.
olaitan gol attı ama hiç beğenmedim, hem bencil oynuyor hem dağlara taşlara şut çekiyor 3-5 maçta bir gol atacak diye takımı sabote etmesin, sergen umarım gerekli eleştrileri yapar olitana.. yoksa bu olitan çok başımızı ağrıtır demedi demeyin
İyi niyetinden, spor ahlakının şüphe yok ancak üst düzey bir oyuncu mudur? Sol açık olmadığıniçin solda oynuyor ortasahada kimi kesecek???? Bana göre oldukça gereksiz bir transferdi. Bu sezon oynar ama sezon sonu doğrundürüst kanat oyuncuları ve ortasaha oyuncuları alınırsa yedek kulübesine mahkum kalacak.
Allah icin su bododakileri kapin kalecisi ve sol bek sol acigini birde berg denileni vallahi adamlar makina gibi
Beşiktaşın as oyuncusu asla olamaz yedek olur...
Ulaytan'ı Gabiju Mahallesinden tanırım orta düzey bir topçu iyiler arasında sırıtmaz aynı ğesedeki Abdulkerim. Bunun yerine bulamıyorsak bile kanatta olmaz Beşiktaş’ta kanatlar kanat olmalı devşirme değil. yErsin'in de yalandan kurtarışlarına aldanıp kaleci alınmazsa vay haline takımın transfer yapmasına gerek yok. Kaleci, Sol kanat (Bilal Habeşi kalsa bile lazım) Gedson tarzı bir oyuncu Sol bek Hace tamam çünkü fazla oyuncu alamazlar saçmalarlar
Bu çocuğa her antrenman dan sonra topa vuruş çalıştırmak lazım..
Evet gol attı ama takımın en savruk oyuncusuydu.
Önemli olan skor almak yazın en az 6-7 tane kaliteli adam lazım sol kanat, sağ kanat , sol bek, orta saha, 10 numara , kaleci , santrafor ancak bu şekilde kafaya oynarız
Fiziğe dayalı oynayan çoğu zenci futbolcuda gördüğümüz üzre akılcı işlerden uzak sadece "deli danalar" gibi koşuyor. Bu haliyle yine aklını kullanamyan Gedson'un çakması gibi. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda zor olanı yaptı, golü kacırdı
N'Skala nin bir tik iyisi, bence besiktasin topcusu olmamali
Cerny kulaklarını çekin vasat top oynuyor haftalardır.
Aslani Beşiktaş için zayıf bir topçu. Yerine daha sağlam birini almak gerek. Atılan gibi, Josef gibi sağlam, güçlü, yırtıcı biri gerekli.
Aslani ve olaitanın vurdukları kaleyi bulsa bari. En azından maçta aksiyon olur. Birde yeri kanat değil
Valla kim ne derse desin gol attı tamam ama berbat oynadı ... Asllani yi çıkartınca orta saha yol geçen hanına döndü 10 kişiyle 4 pozisyon verdik ... Asllani den önce olaitan ve Cerny çıkmalıydı ... Hadi olaitan bişeyler yapıyor ama bu Cerny ne olacak böyle hiç bilmiyorum !!
Yanlış Bölgede Oynatılıyor 8 Numarada Aslanin Yerinde Oynamalı. Mükemmel Fayda Sağlar Takımın çehresi değişir.
5 golle kariyer rekoru. Olaitan iyi bir yedek olur yazin Insallah yerine cok daha iyi bir AS alinir... Hüsran olur sezon eger Ridvan, Olaitan, Oh, Djalo ve Ersin gibilerin önüne as oyuncu alip yola cikarsak. Hepsi gercekten cok motiveli ve karakterli oyuncular. Ama sampiyon yapmazlar bizim, yapamazlar mevcut durumda.
Raskin'i ikna edin, nokta atışı olur. Rafa'yı aratmaz, derbileri alır.
Kazma 10 şutun 8'i tribüne ne biçim çalışıyor kendini sorgulaması lazım. Ama belli ki üzerine düşülmüyor, ilerisi için umutsuz vaka olabilir. Biri buna kelenin yerde olduğunu hatırlatmalı