09.06.2025 - 07:51
Siyah-beyazlı ekibin genç yeteneği, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in gözüne girmeyi başardı.
Beşiktaş'ta bir yandan transfer gelişmeleri yaşanırken bir yandan da genç yeteneklere verilen önem devam ediyor.
Altyapının gelecek vadeden genç oyuncu Enes Çinemre için kritik bir süreç başlıyor. Hem kulübüyle hem de milli takımdaki performansıyla dikkat çeken 18 yaşındaki orta saha oyuncusu, 4-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Avusturya kampında A Takım’la yer alacak.
A TAKIM KADROSUNA ALINACAK
U18 Milli Takımı’nda da forma giyen ve bu hafta oynanan iki maçta da teknik direktör Uğur İnceman’ın vazgeçilmezi olarak sahada yer alan Enes, Avrupa kulüplerinin de radarında. Özellikle son dönemde önemli scoutların takip ettiği genç yıldız adayı için yurt dışından ilgi büyük. Biten sözleşmesini yenilemek adına yapılacak olan görüşmelerin ardından Enes'in A Takım kadrosuna dahil edileceği belirtildi.
OLE DE İSTİYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer’in de Enes Cinemre ile ilgili Eduard Graf tarafından hazırlanan scout raporundan memnun olduğu öğrenildi. Norveçli teknik adam, altyapıdan çıkacak yeteneklerin takıma kazandırılması konusunda olumlu bir yaklaşım sergilerken, Enes’in bu süreçte öne çıkabileceği ifade ediliyor.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
potansiyeli olan futbolcunun sözleşmesinin bitmesini niye bekliyorsunuz kardeşim, 2 sene öncesinden uzatın 5 6 yıllık
Sevilla ile anlaştı diyorlardı Enes için?
Jack McGlynn.Hem genç hemde fiyatı düşük.değerlendirilebilir.iyi oyuncu.
@Mehmet ah be dayım bir milli maç izlemeyin hemen oradan 2 şut çekeni adamı yazıyorsunuz maçı bende izledim şut hariç maç içinde yok adam hele ki o milli maçta Türkiye vasattı bu milli takımı yenemeyen oyuncu grubu var ise almam zaten o oyuncuyu, artık şu kafadan çıkın bize maç kazandıran fark yaratan adam lazım görüntü değil
Ne gerek var Avusturya kampına. Ulan Avusturya, Türkiyeden daha sıcak. 10 gün için değermi arkadaş. Memleketin doğu illerine git Karadeniz bölümlerine git mesela Artvin, Ardahan. Avrupadakiler zaten denize girip serinlemek için kaçıp Türkiye'ye geliyor.