Feyenoord ve Benfica'da oynadığı dönemlerde sakin yapısıyla dikkat çeken Beşiktaş'ın milli futbolcusu Orkun Kökçü, Türkiye’deki kariyerine ise oldukça hırçın başladı.
Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ilk yarısında siyah-beyazlıların 2-0 önde olduğu anlarda Orkun Kökçü, Edson Alvarez’e yaptığı sert müdahale sonrası direkt kırmızı kartla takımını sahada bir kişi eksik bıraktı.
Bu kırmızı kartın ardından Fenerbahçe, üst üste bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-2 beraberlikle tamamlarken, 83. dakikada Duran’ın golüyle de galibiyete uzanan taraf oldu.
273 müsabakada sadece 1 kırmızı kart
Futbol kariyerinde genellikle sakinliği ile ön planda olan Orkun Kökçü, Hollanda temsilcisi Feyenoord’da oynadığı 175 müsabaka ve Portekiz temsilcisi Benfica’da top koşturduğu 98 karşılaşmada centilmenliğiyle de bunu taçlandırmıştı.
Orkun, bu süreçteki toplam 273 müsabakada sadece 1 kez kırmızı kart gördü.
Milli futbolcu, o kırmızıyı da Hollanda Eredivisie’de 2020-2021 sezonunun 9. haftasındaki Fortuna Sittard maçının 12. dakikasında gördü.
Kariyerinin en hırçın döneminde
Orkun Kökçü’nün bu fair play görüntüsü ise Beşiktaş’a transfer olmasıyla tam tersine döndü. 24 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı takımda Süper Lig’de çıktığı 10 karşılaşmada 2 kez kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.
5. haftadaki Başakşehir maçının 90+8. dakikasında kırmızıyla cezalandırılan Orkun, dün akşam da Fenerbahçe derbisinde takımının skor avantajını elinde tuttuğu dakikalarda sert müdahalesi sonrası soyunma odasına gönderildi.
Orkun’un ayrıca Galatasaray mücadelesinde de 1 sarı kartı bulunuyor.
UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi elemelerinde siyah-beyazlı formayı 5 kez sırtına geçiren başarılı futbolcu, 1 defa sarı kartla uyarı aldı.
Süper Lig’in en çok kırmızı kart gören futbolcusu
Trendyol Süper Lig’de geride kalan 11 haftada hakemler, 13’ü çift sarıdan ve 14’ü de direkt kırmızıdan olmak üzere toplam 27 kez kırmızı kartlarına başvurdular. Bu sezon içinde en çok ceza alan futbolculara bakıldığında ise zirvede Orkun Kökçü yer aldı. Orkun, 2 kırmızıyla ligin en fazla kırmızı kart gören futbolcu konumunda.
Milli takımda kırmızısı yok
A Milli futbol Takımı’nın da orta sahada en önemli ismi olan Orkun Kökçü, kırmızı-beyazlı formayla henüz kırmızı kartla cezalandırılmadı. Milli takım ile 45 maça çıkan ve 3 gol, 8 asistlik performans ortaya koyan Orkun, sadece 8 defa sarı kart gördü.
Bekleneni bir türlü veremedi
Sezon başında Beşiktaş’ın en önemli transferi olarak gösterilen ve Tüpraş Stadyumu’nda binlerce taraftar önünde imza töreni düzenlenen Orkun Kökçü, henüz kendisinden bekleneni veremedi. Birkaç hafta önce takım kaptanlığına yükseltilen siyah-beyazlı oyuncu, Süper Lig’de oynadığı 10 maçta 3 asistle takımına katkı sağladı.
UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi elemelerinde de 5 müsabakada görev alan Orkun’un gol ya da asisti bulunmuyor.
Fanatik
YORUMLAR (67)
Takım olmak kenetlenmek arkadaşlarının hatasını kapatmak yokluğunu aratmamak ve daha çok mücadele etmek demek hırsından daha fazlasını yapmayan çalışan Orkun kökçüye haksızlık yapmayalım görürlmemesi yerde kart gördü ama takım arkadaşları ne yaptı kocaman bir hiç takımsan arkadaşın için daha çok mücadele etmem gerekir malesef biz kenetlenemiyor takım olamıyoruz en büyük sorunumuz bu 9 kişilik konyaya yenilirken olduğu gibi yıllar önce 9 kişiyle 10 kişiyle ne maçlar aldık takım olmak bir bütün olmak gerekir arkadaşının hatasını kapatmak yokluğunu aratmamak gerekir ne yazık Beşiktaş ta böyle bir ruh göremiyorum bunun içinde büyük isimler değil futbolu ve kişiliği büyük karakterli futbolcular transfer etmekle olur örneğin şifo Tayfur Ertuğrul ilhan bobo Atiba josef nouma Q7 v.b gibi oyuncularla olur
Seni seviyoruz ve sana inanıyoruz Kaptan, bizim taraftar mantığıyla değil duygularıyla hareket etmesini sever itin köpeğin gazına çok gelir sen bunları takma sadece kulaklarını kapa işine bak...
Memleketine hos geldin kardesim simdi Sana burda ki sistemi anlatayim organizasyon yok , sistem yok , hoca yok para verilmis bir topluluk var ve herseyi herkesten iyi bilen bir toplum sen sevdanin pesinden kostun kartala geldin ama senden hocanin yanlisini yonetimin yanlisini tarftarin yanlisini arkadslarinin aciklarini kapatman isteniyor. Sana herkes ne derse desin umurumda degil ama baz geçer ve gidersen Ozaman herkesi hakli cikartirsin gitsen gidecegin yer de sadece isini yapacak sin ama Kalir ve basarirsan kalbinin ait oldugu yerde olucaksin
Yabancı kontenjanında, Rafa, eger reddetmediyse, kaptan olmalıydı. Masuaku ve Gedsonu niye gönderdiniz. Bu sorumsuz adama 30 mln vereceginize o ikisine 10 milyon verseniz, Havlu atmazdık.
Bu mac da,. Gaysaray gbirligi kasimpasa maclari da Sergene yazar. Ne olmus 10 kisi kaldiysan.. 10 kisi feneri yendik, gs bizden puan aldi 10 kisi. evinde 2-0 ondeyken, skoru koruyamiosan. Sacma sapan degisiklikler yapan hoca bozuntusana yazar bu is. Orkun, messi degil abartmayin, kartta da hataliydi ama olur. Rakiplerin fitnecilerin Bu itibarsazlastirma gazina gelmeyin. Sergen istifa etmeli diye gbirligi maci sonrasi yazmistim. Artik ne halt ediosa etsin lig zaten bitti. Takilsin artik.
Geç olmadan piyasası iyice düşmeden satılmalı. Hiç bir faydası yok olacağına dair ışıkta yok!
Bu dikiş tutmaz kaprisli çocuk bu Beşiktaşlimi bence Beşiktaş dışındaki butun takımlı 1 tane damga vurduğu iz bıraktığı maç var mı diyorduk dün gece bıraktı demir ege bundan daha diri oynuyor Beşiktaşın orta sahası 2 tane hamam terletmesine kaldı windi di orkun Ersin zaten efsane 1 tane topa müdahale et be adam bunları bizim takim oynatiyor valla konyanın kalecisi bile bu dan iyi bunun oynacagi lig amatör lıgi orkunda hollanda 2. Ligine gitsin
30 milyon avro alan adam maç kazandırır.kaybettirmez.başkan ben 70 yıllık bjk liyim.bana kaç para verecen la.gönderin gitsin.bir cacık olmaz.
Şunun için gedsonu yediniz helal olsun. Taraftar olmakla olsa tayfur bingölde beşiktaşlı onu göndermeseydinz
Bekleneni veremedi yazmak çok kolaycı olmuş.Orkun'un etrafındaki futbolcuların performansları düşük, teknik direktör değişikliği de oldu. Beklenti çok yüksek Orkun'dan, taraftar bunu kabul etmeli ve empati ile düşünmeli. O da beklenen performası göstermek istiyor, oyuna asılıyor ve bazen de böyle sakat davranışları olabiliyor; tabii ki çok dikkat etmeli!! "Fakat hakemler ile fazla vıdı vıdı etmez ise daha iyi kaptan olur.
cok gereksiz yerde, gereksiz bi kirmizi. 2:0 öndeyken böylece amatör hareket, heleki sundan! yaziklar olsun
Ailesi çakal diyordu taraftara , gördük çakal kimmiş
Bu yaratık kaldığı süre daha çok maç satacak ! Ya derhal satın ya da kenarda oturtun . Gerçi kim ne yapsın bu çöpü
Orkun Rafa ve Taylanin mukaveleleri fesih edilmelidir. Ne onlar Besiktasa, ne Besiktas onlara yariyor
Defol git beşiktaştan kullanılacak kelimelerin en ağırını kakeditorsun. Öyle BKak li olunmaz geldin gelelş yaptığın 3 tane assist bu takım sana 30 milyon euro transfer beeli 6 milyon euro da maaş verdi bu muydur yaptığın 3 asist 2 kırmızı kart seni bu takıma alanlarda en az senin kadar suçlu birde o gereksiz ndidi bu 2 si ivedi ilişk kesip gönderin
Sezon başında bu adamı alacağınıza 2 tane kanat alsaydınız dediğimizde bize sövenler nerde beşiktaşın çocuğu Orkun orkunu kimseye yedirmeyiz necip fenerin çocuğumu BJK ta oynamak için Beşiktaşlı olmak yetiyor mu juraseğe bi top çarpıp gol oldu diye Rıdvan vazgeçilmez oldu her hafta sol kanat yol geçen hanı gibi bizde bu taraftar varken bu yönetimde üstüne 10 yıl daha ararız eski günlerimizi
Sergeni yemek için bilerek gördü nankör hav hav.
beşiktaşın bu parayı gömmesi, hem de sampiyonlar ligi falan da oynamazken zaten şüpeli bir durumdu 40 yıllık beşiktaşlıyım nefret ettim takımdan son 4-5 senede allah belanızı versin
Oyunculara fazla prim vermeyeceksin. Sonra bir tarafları oynamaya başlıyor. Yaptığı hareket ihanet gibi bir şey.
fabri nin avrupada yaptığı hata yada musrati nin 0 0 ken gördüğü kırmızı ile aynı değil bu orkun olayı. 2 -0 öndeyken yapılmaz. affı yok bu işin. devre arası satılmazsa ayağa kalkamayız. gs barış biraz kötü oynayınca yuhalamaya başladılar. benden söylemesi orkun gitmezse ayaga kalkamayız
Bu kadar önemli bir maçta 2:0 öndesin yaptığın sacmaliga bak! Bir de kaptan olacaksın . Senin bu kadar taraftari üzmeye hakkın yok . Nerede oynadiginin farkında mısın acaba?
Bana ne! Benim için Orkun bitmiştir. Şimdi sen de kim oluyorsun diyecekler. Ben Orkun, Beşiktaş 2-0 galipken 26. dakikada sırtı kaleye dönük oyuncuya sorumsuzca çift dalıp kırmızı kartı görünce, ben dün geceyi uykusuz geçirdim. Allah'tan emekliyim ama evden çalışıyorum. Ben Orkun'un bu hareketinden sonra Beşiktaş kariyerinin bittiğini düşünüyorum. Belki Başkan Serdal Adalı, kendi transferi olduğu için arkasında durmaya çalışacak ama benim bildiğim Beşiktaş taraftarları böyle bir durumu affetmez.
Koskoca asırlık çınar Beşiktaş’ı bitirdiler emeği geçenlerin hepsinin Allah belasını versin
Yanlış anlamayın ama necip bundan daha faydalı… şu düştüğümüz duruma bakın
@Kenan necipin gördüğü kartlara baktim ligde direkt 4 kırmızısı var bu dangalak daha 10 maçta 2 kırmızı yaptı ki necip sakarlığıyla meşhurdur
taraftar uyuma. bi aç gün sonra unutulmasın bu olan. amatörce, çok hırçın, kazanma arzusu falan böyle haberlere aldanmayın. orkunun yaptığı ile fabri nin yaptığı arasında dağlar var. fabrinin yaptığı bir hataydı. ama orkun un yağtığı hata değil, maçı sattı. herşeyin bir bedeli vardır. suç işlersen hapise girersin. pişmanlık cezayı hafifletmez. orkun devre arası satılmalı !
@..... kırmızı karttan sonra pişman olmuş gibi bir hali de yok gibiydi yaptığı hareket de hiç normal degildi. Bir ayağıyla vurduğu yetmemiş öbür ayağını da kaldıracak dalmış artık ne idiyse amacı
@..... Pişman olduğuna dair emare nerede? İnsan bir açıklama yapar, özür diler camiadan, oyunculardan vs, hani nerde? Ben mi kaçırdım?
Öyle sinirliyim ki şu Adalı ya ! Başkana bak orta saha yok takımda forvet yok defans yok td yok !!! Gedson u satıp üstüne 50 milyon harcadı durum ortada ! Vizyona bak ;) sen tjk da at seyret ! Vizyonsuz ikinci çebi !
Şampiyonluğa DEVAM maçında takımı yalnız bıraktın kaptan. Yakışmadı. Sonuç ise kasımda avlu atıldı. 30 milyon Euro bonservis + 5 m maaş sonuç : şampiyonluktan etti. Harikasın.
Orkun'ın pozisyonda kramponu rakibinin tekmeliğine geliyor. Bu tip pozisyonlar futbolun içinde var ve o yüzden tekmelik diye birşey icat edilmiş. Bu tarz pozisyonlar sarılara olduğunda %90 kırmızı verilmiyor. Rafa'ya yapılan bariz sarı kart. Hakem manyelini daha ilk 20 dakikada belli etti. Oyun düz gitseydi muhtemelen dün yine bir tarihi hezimet olmuştu.
@Dik Kartal dostum bu pozisyonlar futbolun içinde yok. pozisyon net kırmızı kart. fıfanın talimatı acık ve net sakatlayıcı ve taban karsıya bakıyor ıse ve topla oynama nıyetı yok ıse direk kırmızı kart. bu kuralların hepsı mevcut tu pozisyonda ve bunu bol keseden atmıyorum beşiktaşlı bır gözlemci olarak söyluyorum. malesef orkunun kalibresinde avrupa görmus ve orta saha da yapılmayacak cok ama cok ciddir hatadır.
Abicim hep goygoydan kaybediyoruz. Bu cocugu sarip sarmalamamiz lazim cok göz önüne atmamaliyiz. Niye kaptan yapiyosun burasi feyenorda fln benzemez ortam çok toksik. Gurberçi neticede bunlar bizden görünse de farkli mentaliteleri var. Biz bu sekilde Oğuzhani da kaybettik. Bu cocuk bi de zaten duygusal herşeyini vermek için yirtiniyo. Pozisyonu kimse anlamadi ama orda fenerin baski kurup oyuna girmesini engellemek icin sertlik yapacakken ayarini tutturamadi heyecandan. Bak bu kadar üstüne sorumluluk atarsan bu kazalar olur. Ha orda ostervoldeye sariyi göstermediler aha burda da gösteremezsin yapacakti bi de kafasinda sonuc bok oldu. Bu isin ikinci zarari hersey bok bitek orkun dersen takim da sahiplenmez orkunu. Nasilsa suclu orkun oldu deyip komple birakti takim kendini. Goygoyla yaptigimiz kaptanlik isinin alin size sonucu. Bir diger sonuc ersin alin mert sövücüler simdi ersini güzel güzel izleyin. Emir yasar falan gecse tamam diyecem. Durup dururken merti yedik bölüm sonu canavari ersine kaldik.
@Q7S hocam peki orkunu da gönderdik. Daha iyisinin bu yönetim de ya da başka yönetimden gelecegine gerçekten inaniyosu musun??? Daha iyisi gs de 36 yasinda ilkay o da yabanci statüsü, başka da yok. Orkunun sisirilmesine ya da kaptanliga simdi getirilmesine ben de karsiyim. Ama bu meziyetlerde, bu yaşta, türk ve aidiyeti olan adami da göndermek isteyen ya hadi kibar olayim sinirden beynine kan gitmiyodur ya da renklidir üçüncü bi şık yok benim için. Orkun yönetimler üstü bi konudur. Takimi üstüne kurabileceğin en uygun adamdir. Ama ondan bi süperman çikarmak da ahmakliktir.
@Haci Osman Hocam sen istersen sarıp sarmala naftalinle al evinin salonuna koy. Şu saatten sonra bitmiştir Beşiktaş kariyeriz Zaten geldiği ilk günden beri hiçbir maça direkt katkısı yok, bu ilk vukuatı değil.
Bunun futbol hayatını bitirin göz göre göre beş sıfır bitecek maçı katletti adalı Allah belanı versin 50 milyon avro kaç çuvala sığar.
nerede bu suskun başkan kardeşim tamam adam kırmızı kart gördü neden adamlar sarı bile görmüyor abi neredesiniz siz sergene kızmak kolay yönetici neden yok kulüpte kime yenilsen yenildik bitti kapat öteki maça geç kardeşim anur döneminde bile bu kadar doğranmadık medyadan silindi gitti Beşiktaş artık haber bile yapılmıyor ... petrolofisispor mu burası böyle silik suluk başkanları kkim seçiyor bu kulübe kim aday yapıyor ....Adamın abrahama orkuna saçtığı paraların hesabını neden sormuyorsunuz tribünler neden bu başkan denen herifi istifaya davet etmiyor .. elan ricardo kenny çöpleri ne olacak bu 6 milyonluk taylan nerede??? kim ödeyecek bu paraları gedsonu verdiler ndidi aldılar adam yürüyemiyor...jurasek nedir abi rıdvan nedir ... kalede ptt ligi kalecisi var siz iyimisiniz abi ne yapmaya çalışıyorsunuz Beşiktaş'a ... Satacaksanız satın yeter ben bu pısırık başkanlardan bıktım para yok pul yok iş bilmiyorsun HAK SAVUNMUYORSUN neden başkan oluyorsun kardeşim sen
şu ana kadar Orkunu yakan Rafadır. Rafa basmaz Rafa first touch yapar 2 kez iyi hareketle topu alır sürer pas verir ama 6 kez de kaybeder. pas gücü zayıftır. şutu isabetlidir ama zayıftır. Ndidi Gedson Orkun çok daha iyi orta saha kurgusu yaratırdı. Rafa safi yetenek iyi oyuncu ama orta sahada 1 kişi eksik bırakıyor. Rafa oynayacaksa santrfor Rafa olsun serbest oynasın ne yapalım onsuz da olmuyor ne biçim hayat bu
@hüseyin aydın rafa kaç tane maç aldi be insaf sırf bu kafa yüzünden Gedson gibi bir starı verip Orkun beceriksizine dunya para döktük. Takıma aidiyet ise Gedson çok daha iyiydi o konuda
Ben geldiğinden beri izliyorum avrupa maçları dahil yeteneğimi kısıtlı ağır oluşundanmı bilemiyorum ....gördüğüm şey belki kötü niyetli değil ama bizim halk tabiriyle çok BODOSLOMA giriyor pir pir değil toreria atiba josef gibi ağır kalıyor sonrası geçmiş olsun hakemin insafına kalmış bir avrupa maçında yapmıştı tüpraş parkta buna benzer eyvah dedim hakem sarıyla geçiştirdi
Bana ne! Benim için Orkun bitmiştir. Şimdi sen de kim oluyorsun diyecekler. Ben Orkun, Beşiktaş 2-0 galipken 26. dakikada sırtı kaleye dönük oyuncuya sorumsuzca çift dalıp kırmızı kartı görünce, ben dün geceyi uykusuz geçirdim. Allah'tan emekliyim ama evden çalışıyorum. Ben Orkun'un bu hareketinden sonra Beşiktaş kariyerinin bittiğini düşünüyorum. Belki Başkan Serdal Adalı, kendi transferi olduğu için arkasında durmaya çalışacak ama benim bildiğim Beşiktaş taraftarları böyle bir durumu affetmez.
Yazık Ülkemizin ilk ve tek büyük camiasının düştüğü duruma bak,futboldan ve spordan anlamayan puaça beyinliler klüp yönetirse ve hoca diyede beygirciyi getirirsen olacağı buydu...Koskoca bir camia 3 yıldır çözüm üretmiyor...Bu arada Orkun denilen çocuk sana söylenecek çok söz vardaaaa neyse,edebinle gelip ekranlarda camiadan özür dile yada .iktirol git...
Ya sinirim gecmiyor aksamdan beri. Bu kadar aptalca kirmizi kart tamam dedik hadi kabul ettik sove sove (Orkun para ediyorken derhal gönderilmeli 3 e 5 e bakmadan, bundan cacık olmaz mentali sıkıntılı topcu güvenip ipiyle kuyuya inilmez) de bre beceriksizler takimi 10 kisi kaldiniz diye kendi sahamizda 2 0 dan 3 2 mac mi verilir. 10 kisi kaldiniz eyvallah. Gs macinda da gs 10 kisi kaldi gidip 3 gol daha mi attiniz ? Gol yediniz ustune gol rezil bir takim ya. Tuttugum gune lanet olsun. Dert tasa yetmez gibi ustune bide bjk derdi cekiyoruz oglumu bjk li yapmaya ugrasiyordum bu dk dan sonra ugrasani opsunler. Rezil rusva takim baskani, teknik direktoru futbolculari hepsi rezalet
Orkuna sahip cikilmali takim kosmuyor pres yapmiyor cok sey yapacagim diye böyle sacmaliyor Ama birileri onu sakinlestirmeli herkes adami yemege calisiyor. Besitasta ne baskan ne hoca ne futbolcu kaldi bilerek medya yapiyorlar
HİÇ ÜZÜLME ORKUN KARDEŞİM, SEN BİR AN ÖNCE BEŞİKTAŞIMIZA DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN BAVULUNU TOPLAYIP GİTMENDİR. ÇÜNĶÜ DÜN AKŞAM,Kİ MAÇTA FENERİ SAHADAN SİLECEĞİMİZ DURUMDA ORKUN VE SERGEN YALÇIN ELLÉŔİYLE GALİBİYETİ FENERBAHÇEYE HEDİYÉ ETTİLEŔ..BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ.. DEMEK,Kİ O ASİL BEŞİKTAŞ FORMASININ AĞIRLIĞINI VE BÜYÜKLÜGÜNÜ KALDIRACAK KAPASİTENİZ YOK DEMEKTİR.
10 numaralı formayıda kaptanlığıda alın elinden gereğinden fazla şımarttık
Evet büyük hata yaptı. Evet maçı kaybeymemizin ana sebebi. Amma ve lakin geleceğimizi kurtarmak istiyorsak bu çocuğa sahip çıkalım...
Orkuna laf atıyoruz ama aynı zamanda Orkunu övüyoruz farkında değiliz. Kırmızı kart gören Orkun değil de Bilal Cengiz Cerny Gökhan Rıdvan Emirhan veya Ndidi olsaydı maçı kaybetmezdik. Orkuna çok kızgınım çünkü dünkü kadroda alternatifi yoktu. Demirege ve Kartala ne oldu acaba? Ayrıca Koskoca Beşiktaş Orkun atıldı diye 2-0 dan nasıl maç verir? Geçin topun arkasına gelene geçene bam güm vurun, otobüs çeker gibi kapayın kaleyi. kendi evinde derbide 2-0 öndesin maç veriyorsun ayıptır be küçükken hiç mahalle maçı oynamadınız mı ya da halısaha turnuvası falan
@adem ümit kılıç güzel kardesim haklisin vermemeliyiz bu maci, en kötüsü berabere bitmeliydi. ama fb nin 2 golü, ilki ve sonuncusu tamamen sans eseri bi Gol oldu, bu da fb nin bize karsi sanslari tuttugudan kaynaklaniyor. 2. gollerinde bile Ndidi topa degil de Asensioya konsentra olmus olsaydi o bile golü birak Posisyon dahi olmazdi.
herşeyi bir kenara bırakın bu ülkedeki bjk düşmanlığı doruklarda. ostervelde rafaya girişte en az sarı vermeyen hakemi uyarmayan var acele şekilde orkunu atmak için monitöre çağırıyor. bjk de oynayan bilirki anadıolu takımları şehir derbileri farketmez yerli hakemler medya ve tff lerle 40 yıldır bjk her maça 2 - 0 geride başlar. fikret ormanı ve biraz da serdal bilgiliyi dışında tutuyorum seba da dahil çalınan puanlara kupalara yapılan haksızlıklara hep duygusal arabesk cümlelerle yer verdi. beşiktaşı üzmeyin.. üzerler efendim üzüyorlar.. hakkınla oyna şerefinle kazan.. söz harika peki hangi ülkede kullanıyorsun bunu? türkiye de bu mümkünmü? hayır. eski topçun çıkar saçmalar sen bjkysen hakemide yeneceksin. 40 yıldır hakemler medya tff ler en az 7 8 şampiyonluğunu çaldı bjknin. dogru bir tepki yok maç önü maç sonu hakemin elini sıkma zaten taraftar 30 IQ sahibi işi gücü laylaylom şarkı türkü. onunda sebebi bu arabesk kültürünü ezilme kültürünü aşılayanlar yani seba dönemi. neyse bjk bitmiştir. serdal adalı gibiler sergenler sinan engin gibiler oldugu sürece cebi gibiler iki takımlılar oldugu sürece bjk bitmiştir.
NACİZANE FİKRİM BİRAZ KADRO DIŞI KALMASI GÜZEL OLACAK GİBİ HEM KENDİ HEM TAKIM İÇİN İYİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
@HAS KARTAL Demir Ege oynasa Orkundan daha mı az faydalı olacak hatta gol asist olarak daha faydalı çok daha az oynamasına karşın
@HAS KARTAL O KART GÖRDÜ ÇIKTI GERİYE KALAN 10 RUHSUZU NAPALIM PEKİ
Orkun hırçınlaşmadı. Beşiktaş'a geldi sadece tek kabahati bu. fb ya da g5'e gitseydi yine kırmızı görmezdi, hakemler ince ince doğrayıp provoke etmezdi. Milli takımda kadroya ilk onun adı yazılırdı.
Ya yürü git be, derhal eşyalarını topla ve istifanı ver. Bir de Avrupa görmüş futbolcu.Yemişim bunun gibi futbolcuları.
Basaksehir macinda kirmizi verildiginde herkes nasil ayaga kalkmisti simdi herkes unuttu tabi. Tamam derbi de kirmizi gördü, maci kaybettik. Elinde saglam yedek olsa yenilmezdin. Kadroda 1 adam eksilince, oyundan böyle düsüyorsan kadron zayif demektir. Yedek olarak salih giriyorsa sorun kadrodadir ve en cok yönetime yazar. Her seyi orkuna yikmanin bir anlami yok. Önümüze bakmaliyiz. Umarim hatasindan ders cikarir ve daha cok konsantre olur artik.