Beşiktaş'ta aynı bölgede görev yapan Demir Ege Tıknaz ve Wilfred Ndidi'nin şu ana kadar ligde sergiledikleri performanslar ilgi çekici...
Fotospor
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (14)
Futbolun kuralı olan üst düzey atan ve tutan mantığı olsa şu an liderdikKaleci ve santrafor problemi yüzünden lige erkenden havlu atıyoruz.
demir ege buyuk takımda 6 numara pozisyonunda oynayamaz.adam agır kalıyor En iyi bölge bjk de 8 numara.
Tammy malesef biraz sakar topcu ve bitiriciligi iyi degil. Bilal bitiriciligi daha iyi. Cengiz en fazla Yarim saat oynar , form Tutana kadar zaten lig biter ve fener faydalanir. Rafa ve Orkun benficada ki gibi performans vermiyor. Rafa yi kazanacagiz yada bilmiyorum artik. Orkun beni cok sasirti. Bekledigimiz performansin cok cok altinda. Bakalim nolcak. Cerny biraz fark yarati en azindan rachidan iyi. Ndidi mental olarak kötü durumda yoksa zaten bize vermezlerdi. Arka dörtlüsünden hic biri bjk oyuncusu degil. Kalecilerimizde zayif. Yedekler saymiyorum cünkü onlarda bjk oyunucusu degil. Benim analizim bu. Zaten bjk oyunculari olsalsrdi bu durumda olmazdik. Kisacasi taraftarin istedigi oyuncularda adalinin getirdigi oyuncularda hepsi belki cerny ve bilal haric yalnis tercih. Rafa eski rafa degil. Böyle devam ederse chamberlain yolunda olur
@Krb kartali. Besiktas su an kacinci? Avrupada kacinciyiz?
@Bjkli Peki öyleyse Fener maçının ilk 25 dakikasındaki futbolu kim oynadı kardeş?
N didi balon bir transfer musratiden farkını gören var mı musrati iyi pas veriyordu üstüne valla yazık
@CanÇarşı ndidi ile musratiyi kıyaslıyorsan sen bırak bu işleri
Alanyaspordan maestro . Samsundan holseyi alın. Kasımpaşa lnın kalecisi iyi. Nerde kabiliyetsiz adam var gidip kamyonla para veriyorlar.
@Pascal emmi hemen adalıyı arıyorum yrn transferler tmm
Ndidi ile Demir ege aynı ayarda görünüyor. Taraftarın istememesinden dolayı Gedson gönderildi. Yönetimi de acele ettirip bir sürü çöp futbolcu aldırdılar. Seneye de havlu atarız lige böyle devam ederse. Abraham, Jota Silva, Ndidi dünya yıldızı ama uyum sağlayamadılar takıma.
@Makina Hangi taraftar istememiş Gedsonu. YALAN, UYDURMA. Hiç duymadım, Haaa yönetim seyircinin önüne attı. Gitmek istiyor filan dedi dedikodularına inandılarsa bilemem. GEDSON taraftarın sevgilisi, takımın gizli kaptanıydı. Her olayda GEDSON gidip seyirciyi oyalıyordu. Ya izlemiyorsun. Ya bilmiyorsun, ya sallıyorsun. Maç izlemeden, takip etmeden yorum yapma. Sen Orkuna 5 milyon verdin, GEDSONun maaşı 1-1,5 seviyesinde idi. Arttıracağız düzelteceğiz dediler düzeltmediler. O çocukta ona 5 milyon verdiniz. Daha Rafa 6 milyon mu ne, diğer Mario 3 milyon filandı. Düzeltin dedi. Düzeltmediler. GİTTİ. Bu kadar basit. BEN OLSAM, SEN OLSAN, KİM OLSA GİDERDİ. Orada herhalde 3-4 milyon euro alıyordur. SEYİRCİ İSTEMİYORMUŞMUŞ. Bunun seyirci ile ne alakası var. tamamen YÖNETİM BASİRETSİZLİĞİ, GEDSON kadar koşan varmıydı. Top kapan varmıydı, diripling yapan varmıydı. Takımı atağa çıkaran varmıydı. Top taşıyon varmıydı. Pres yapan, basan varmıydı. Her yerdeydi. ŞİMDİ ARANIYOR. Nerede GEDSON diyorlar. SEYİRCİ diyor bunu. Sen de diyorsun ki SEYİRCİ İSTEMEMİŞMİŞ. Yürü git. Kafadan sallama yorumlar yapma. Takip et. Oku en azından. Maç izlememiş, futbolcuları tanımaz, yorum yazıyor. SEYİRCİ İSTEMEMİŞMİŞ. Şurada anket yapsınlar. Bir tane ben istemiyorum diyen çıkmaz. ZIRVALAMA.
Ndidinin Demir Egeden tek üstünlüğü tecrübesi ve top çalma, rakibe şarj olaylarında, akını kesmede akıllı hareketleri var Ndidinin. Demir Ege ise aldığı topu iyi oyuna sokma, pres, pas özellikleri ile öne çıkıyor. Boyu da avantajı. aynı zamanda da iyi driplingleri var. Ama bunları sahaya gereği gibi yansıtıyormu. O tartışılır. Tecrübe eksikliği, güven eksikliği olabilir. Bunun nedeni de oynatılmaması olabilir. Demir Ege sürekli oynadığında Ndidiyi aratmaz. Takımında KAPTANI olur. Yetenekli bir oyuncu. Üzerine eğilinmesi, eğitilmesi, oynatılması gerekir. SALİH YERİNE DEMİR EGE TERCİH EDİLMELİ.
Gedson gibi adamı yollamışsın tinercileri demir Ege ile kandırıyorlar Anadolu takımlarında bile bunlardan iyileri var geçen sene Semih Mustafa dediler şimdi demir ege çıktı seneye de başkası çıkar gs şampiyonluk kupaları kaldırır
fener maçında orkun maçtan atılıyor mac 2-0 yerine salih giriyor ve maçı 3-2 kaybediyoruz.... Demir ege ile kartal kayra ise mac kadrosunda bile yok... Şunu o minik beyinlerinize sokun... Eger ortasaha topcusuysaniz ve yetenekleriniz Sergenden kotu ise kartal gibi demirege gibi sergen sizi begenmez ve asla oyuna inanarak almaz... Tam tersi durumunda sergenden yetenekli iseniz sizi kıskanır ve oyundan soğutur rafa gibi... Sergen gidene kadar burada les gibi eleştiriler yapacağıma yemin ettim... Kaybettigi göztepe alanya gencler maclarinda ruh gibi mac izledi ayakta uyur gibi ne bir taktik ne bir doğru mudahale hiçbirşey yapmadı... O maclarda alınacak 3 puan 3 puan değil miydide fener maçında kendini attırdı? Fener maçına 30 puan mi veriyolardi yoksa fenerin başına geçemediği için hırsmi yapmıştı... Ha allah var orkunun pozisyonunda buradaki butun taraftarlar hoca olsa atilirdi... E madem bu kadar hirslisin diger maclarda neredeydin? O maglubiyeylet canini acitmadi mi? İstifa et sergen
Bu da demek oluyor ki bu ikili aynı anda sahada olmalı. Birbirini tamamlayıcı istatistikler. Önlerinde Orkun olmalı, Rafa solda oynamalı. Rafa kanatta olmuyor diyenler için hatırlatayım bu sefer ortada gedson musrati muçi yok. İleride hareketsiz İmmobile yok. Bekte çalımcı masuaku yok onlar varken Rafa kanatta olmadı ama Orkun Ndidi DemirEge ortasahası ve mücadeleci Abraham veya ElBilal varken Rafa solda asist kralı olur goller de atar
Yuuutüpçü ''skuatçılar''Ndidi yeni josef yeni Atiba demişlerdi!Fıkra bu kadar!
İkisi de BJK kalitesine uygun değil. Küçük takımlarında bu bölgede oynayanların çoğu bu capsizlardan daha iyi.