Portekizli yıldız bu sezon ligde sadece 1 maç kaçırırken, 35 karşılaşmada görev aldı.
Beşiktaş bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Rafa Silva istikrarlı görüntüsüyle gönüllerde taht kurdu. Kartal’da geride kalan sezonda 32 farklı isim süre alırken Portekizli yıldız, sarı kart cezalısı olduğu Sivasspor maçının haricinde ligde tüm karşılaşmalara ilk 11’de başladı. 35 maçta 3 bin 96 dakika ile takımın en fazla süreyi alan isim olan Rafa, Süper Lig’de 12 gole imza attı. Tüm kulvarlarda ise 49 karşılaşmada 18 kez fileleri sarstı.
Rafa Silva’nın ardından kaleci Mert Günok 3 bin 60 dakika ile ikinci sırada yer alırken, Gedson Fernandes de 2 bin 952 dakika ile en fazla forma giyen üçüncü futbolcu olmayı başardı.
EN GOLCÜ OYUNCU CiRO iMMOBiLE
skorer ismi ise Ciro İmmobile oldu. İtalyan yıldız Süper Lig’de 15, TFF Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 2 ‘şer golle toplamda 19 kez fileleri havalandırdı. İmmobile böylece son üç sezonda kariyerindeki en formda dönemini yaşadı. 35 yaşındaki yıldız, Lazio’da 2022-23’te 14, 2023-24’te ise 11 kez sevinç yaşamıştı.
Hürriyet
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (10)
Rafa Silva'yı beğenen futboldan anlamıyordur, çok net. Ezbere yorum yapıyor herkes. Benficalılar kurtulduk diye şenlik yaptı giderken. Milli takıma bile çağrılmayan devamlı top ezen rizeye bodruma karşı bile üstünlük gösteremeyen über dünya yıldızı (!) balon silva. Adamın mutsuz olduğu her halinden belli devamlı somurtuyor karakteri böyle falan diye milleti kandırıyorlar şaka gibi. Taraftar bir de buna tapıyor, adamın taraftarı taktığı bile yok.
@Goodfellas Kardeşim o markayı bilmiyorum. Bana kullandığın tinerin markasını yaz hele.
Rafa silva gs ye gitsin Ersin kalsin kova mert gitsin Besiktasta 1000 gol yedi Ersinn ablan star bebegim
Yahu 1 tır dolusu puan farkı yemişiz, çocuklar gibi övündüğümüz şeye bak!!!!! Şaka gibi
Dün gece izlediğim en iyi Beşiktaş oyuncuları karması yaptım. Cordoba - Hilbert - Marcelo - Pepe - Adriano - Atiba - Guti - Quaresma - Manuel Fernandes - Rafa Silva - Mario Gomez yedeklere ise: Fabri - Zago - Sivok - Munch - Ernst - Sosa- Babel - Sergen Yalçın - Pascal Nouma - Demba Ba olarak yazardım.
muçi ye 20 teklif var haberleri vardı Semih e 15 kim verdi satın ne oldu alan yok mu para gelmiyor hep gidiyor yoksa yeni bütçe oyuncu için harcanır muçi musrati 22 milyon bonservis verildi herkes alıyor biri de demiyor ben getirdim tutmadı satıp klübü rahatlatayım artık kim getiriyorsa tutmayan transfer bedelini o ödesin yoksa transfer yapmasın borç katlanarak gidecek yoksa
birde rafa' nın maç içerisinde öldürdüğü ataklarımızı kaç maçta maç seçtiği için yenilmişiz o istatistikleri de paylaşsanız keşke
3 senelik maliyeti 40mil euro , rafa olmasaydı bu sene 4.değil 5.olurduk 40 mil euro ya forman şampiyon kadro kuruyordu Beşiktaş eriyor bitiyor futbolu bilmeyen popülist oyuncular ile taraftarın gözünü boyayan yönetimler tarafından Rafayı immobileyi yıllık 6mil euro vererek almak başarı değildir 1.8-2.2 mil euro bandında alabilirsen başarı olur
şu istatistikle İmmobile'yi elden çıkaramamak bir yönetim başarısıdır.
Rafa & Gedson’u hülle yoluyla Galatasaray ortasahasına monte etmesini bekliyoruz yeni başkanınızın. Seçimi de atlattı, artık bu transfer döneminde bu işi halletsin ve kendisine verilen görevi yerine getirsin. Yoksa sezon sonu postalanır, koltuğuna da Sütlü kahveciler kralını oturturlar.