Fenerbahçe derbisinde sakatlanarak oyundan çıkan Beşiktaşlı sol bek Rıdvan Yılmaz'ın sahalara dönüş planı netleşmeye başladı.
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinde sakatlanarak oyundan çıkan Rıdvan Yılmaz'ın dönüş planı belli oldu.
Derbide gol atan milli sol bek, ilk yarıda yaşadığı sakatlık nedeniyle mücadeleye devam edememişti. Beşiktaş Kulübü, yapılan kontrollerin ardından Rıdvan'ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıklamıştı.
ERZURUMSPOR MAÇINDA RİSKE EDİLMEYECEK
Tedavisine başlanan Rıdvan Yılmaz için kulüp tarafından kesin bir dönüş tarihi verilmedi.
25 yaşındaki futbolcunun cuma günü oynanacak Erzurumspor karşılaşmasında riske edilmemesi bekleniyor.
HEDEF MARSİLYA MAÇI
Haberde, Beşiktaş teknik heyetinin Rıdvan Yılmaz'ı Marsilya ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına yetiştirmeyi planladığı belirtildi.
Haber kaynağı: Sabah
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (4)
EYYY BUYUK BESIKTAS TARAFTARI!!! GUN BIRLIK GUNU.
sorun yok.. rıdva sakat olmasa bile erzurum maçında zaten qatura yı bekliyorum sol bekte.. yasin ve emirhan da sol bek oynaya biliyor.. orası çok şükür bolluk içinde..
hazır böyle bir hoca varken dilerim bir solbek bir sağbek rotasyonu u19dan çıkar.. ya bu kadar oyuncu içinden birer tane bek çıkmıyor mu sadece rotasyona katkıs verse bile yeter.. bir ıyuncu demek 10 mio euro tasarruf demek .. kenarda beklesin diye adam alıyoruz senelik maliyeti bonserivisle imza parası ile 3 ü buluyor 3 sene kalsa min 9 mio euro.. yeteneksiz olsun ucuz olsun demiyorum ama futbolun en temel basit 2 pozisyonu için bile alttan oyuncu gelmiyorsa kapatın abi komple yazık günah oralara harcanan paralara verin o parayı basketbol şubeye her sene kafaya oynayan takım kursunlar.