Beşiktaş, futbolcusunun sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada tedavi sürecinin devam ettiğini duyurdu.
Beşiktaş, Leandro Trossard’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan bilgilendirmede, Trossard’ın önceki müsabakalarda topuk bölgesine aldığı darbelerin ardından Erzurumspor FK karşılaşması sonrasında aynı bölgede ağrı oluştuğu belirtildi.
Sağlık ekibi tarafından yapılan değerlendirmeler, MR ve tomografi görüntülemeleri sonucunda Belçikalı futbolcunun topuk kemiğinde (kalkaneus) travmatik kemik ödemi tespit edildiği açıklandı.
Beşiktaş, Trossard’ın tedavisine sağlık ekibi tarafından ivedilikle başlandığını ve tedavi sürecinin devam ettiğini duyurdu.
Duhuliye.com
YORUMLAR (11)
@Kara Sevda E artık 32 yaşına geldi temaslı oyunda sürekli sakatlanır kariyeri boyunca daha gençti bu adam. Hakemler zaten rezil fakat bu konuyu hakeme bağlamak yanlış, elmayla armudu birbirine karıştırmayın.
Darbeye bağlı olduğu için dinlenme ve ilaç tedavisi dışında bir yöntemi yok haftaya tamamen atlatır umarım
Yapay zekaya gore bu sakatlik en az 6 hafta suruyormus, milli araya denk gelmesi iyi oldu lakin ondan sonra da bir sure alabilir iyilesmesi. Sukur ki Ilhan cok formda, insallah eksikligini cok hissetmeyiz.
Adamı maçlarda biçiyorlar kart bile göstermiyor hakemler ülkemizde futbol oynanmıyor
Ona tekme atan Erzurumlu‘ yu ve bu tekmeye yalakalık yapan hakemlere en şiddetli selamlarımı sunuyorum,, kalan selamlarımı ise tff ve mhk nin tüm camiasına havale ediyorum
Salaha 1 metreden fazla yaklaşan direk sarı kart görüyor. Bizimkiler sürekli dayak yiyor. Trosarda tekme tokat daldılar adamın hapse girmesi lazımdı kart bile görmedi. Çetebaşıoğlu tarafından verilen talimatlarla kimse adalet beklemesin. Adamlar her hafta hakemleri tehdit ediyor. Kimseden gık yok. Beşiktaşı üzmüyorlar katlediyorlar
Nazar degdi, masaAllah sen kekolar
Milli maçlarda da oynamasın neden kadroya çağırdılar o zaman
Adamın kariyerindeki sakatlik geçmişi bir elin 5 parmağını geçmez bizim lige geldiğinin 3. haftası sakatlandı bu hakemler olduğu sürece ülkeye yıldız oyuncu zor gelir. Berbat ötesi hakemler ve hep bize karşı duruyorlar. Artık ayaklarini denk alsınlar topun ağzındalar ortalığı karıştırırız şakaya gelecek kulüp değiliz tarihimizi baksınlar