Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Jadon Sancho ismi yeniden gündemde.
Transfeed'in haberine göre Beşiktaş, Mohamed Salah transfer görüşmelerinin yüksek menajer talepleri nedeniyle sonuçsuz kalmasının ardından rotasını yeniden Jadon Sancho'ya çevirdi.
Haberde, bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu için siyah-beyazlıların kısa süre içerisinde girişimlerde bulunmasının beklendiği belirtildi. Ancak Sancho'nun geleceğiyle ilgili kararını vermek için acele etmediği ifade edildi.
Öte yandan Beşiktaş'ın transfer yarışında yalnız olmadığı, Sancho ile eski kulübü Borussia Dortmund'un yanı sıra Serie A temsilcisi Fiorentina ve Katar ekibi Al Rayyan'ın da ilgilendiği aktarıldı.
Transfeed, Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Jadon Sancho'yu kadrosuna katmak için önemli çaba harcadığını ancak oyuncuyu ikna edemediğini hatırlattı. Bu kez İngiliz yıldızın serbest statüde olması ise siyah-beyazlılar için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Jadon Sancho için Manchester United'ın 2025 yaz transfer döneminde 20 ila 35 milyon euro arasında bonservis talep ettiği öne sürülmüştü.
Duhuliye.com Dış Başın
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (73)
La gittigi yerde bile üç beş oynatıldı bak oynadı demiyorum sonrası hüsran bu herifi iki senedir bize itelwmwye çalışıyorlar
Jadonla yapılacak en güzel sözleşme performansa dayalı olmalıdır ama bunu da o kabul etmez etse de gene kapalı kutu performans olmazsa kanat eksikliği takıma zarar verir bu hocaya garanti bir kanat lazım bu sene deneme sezonu olmamalıdır artık 4 garanti transfer olmalı devre arasında da rotasyona uygun kulübeye iyi takviyeler lazım jadona gelene kadar kimler var
gecen sene kapısında yattılar adamın Allahtan bızı begenıpte 10 mılyon euro maasa ragmen gelmedı. Aston vıllada full yedek kaldı 5 kurus etmez bitik bir dele Alli vakasıdır. Asla alınmamalı , yatacak yer arıyor yaglı kapı bulursa.. dikiş tutmaz bundan sonra nereye gıdıyosa gıtsın baska enayı mı yok..
Salah transferi için konuşulan rakamları duyan menajerler geçmişte çakamadıkları oyuncular için bir tur daha denmeye karar vermişler, yönetime sorsan haberleri bile yoktur.
Beşiktaşın şartlarını kabul edip geliyorsa alınsın. Diğer türlü yatmaya gelir.
Riskli transfer hüsran da olabilir. Ama bu tür oyuncular iyi giden takımlarda hırslanabilir. Gomezde son senelerini boş geçirmişti unutmayalım. Yinede çok riskli transfer. Fakat şu gerçek var sağ tarafa başka bir trossard daha bulamayız, ya genç olup bizde çıkış yapacak ya da böyle riskli olacak. Sancho denenebilir, alınırsa kontrat sağlam yapılsın tekrar gönderebilelim.
@Sino44 bir gomez iyi çıkmıştı diye geri kalan kaç transfer yaptık boş çıktı. Bu riske girmek beyinsizliktir.
Teklif yapin resmi aksam pazari hocayi yorar
Bunun sorunlu bir futbolcu olduğu yazılıp çiziliyor ama biliyoruz ki nauma da öyle biliniyordu
QPR Santraforu Rumarn Burrel (6meuro), Leeds sağ kanat Harry Wilson (25 meuro) Bu iki adamı transfer et, şampyon ol...
Bir Dele Alli vakası daha yaşamak istemiyoruz. Hatta Chemberlain vakası da. Bu menajerler, medya boşta kalan adamları bize kakalama derdindeler. Dikkat ettiniz mi bu bosbelesi renklilere onermemisler. Bizim yönetim bu oyunlara gelmez diye umut ediyorum.
Dönüp dönüp buna sarıyoz hayırdır ya. Yönetim elini çabuk tut salahı alamadın 2 galibiyetle şimdilik kendini güvene aldın. Yapacağın Fiyasko transferle kendini kapının önünde bulursun
patrick berg ve kasper hogh.. bu ikisi alınmalı ligin içinden geçeriz
@Vasatio kardes her yere yazacagina bi takip et. Hogh Celtice gitti, bos beles kopyala dur anca
Uzak durun. Biz rashica bundan daha iyi.
Çöp lan bu.. bu gelirse yemınle besıktas dusmanı olurum mk
Ansu fati nin hala gündeme gelmemesi endişelendiriyor öldü mü kaldı mı
Sakın almayın bunu. Takıma zarar verir. İkinci Delali iyi
Bırakım böyle kulübüne sadakatı olmayan adamları bıkmadınız mı 3 seneden beri aynı adamlar
Salahla okadar vakit kaybedildiki. Takimin hali ortada . Eksikler ortada . Ama suda net Turkiye soz konusu oldugun da menejer oyunlari da orta da. 80 milyonluk ulke de alt yapidan oyuncu cikartamazsak sonumuz hic iyi degil. Bildiginiz oyuncak olmusuz . Tek Besiktasmiz icin demiyomurum . Obur kulupler icinde boyle..
@EngiN doğru tespit, attığın temel çürükse üzerine inşaa ettiğin yapı da sağlam olmaz. Türkiye’de bu işler kolay kolay düzelmez. Oraya yama buraya yama nereye kadar! Sonunda çöküp dibe vurursun.
bunun zorlaması ne zaman çıkar diye bekliyordum, ahan da çıktı
GS Moskova'dan batrakov u alıyormuş ilk biz niyetlenmistik girin devreye vurun kafasini alın.
Panço cips vardı eskiden , tombi krispi vardı
Salah gelmesin diyenler beğensin, sayımızı bilelim
Bunu alan yonetimmm aptaldir aptalll yonetimmm istifa capsizzx yonetimmmlens ikinci lens vskasi
@T menejer haberi ayrıca alınmadı asıl aptal sensin okuduğunu anlayamıyorsun
22 yaşındaki yasin ayari varken futbolu bırakmış adamlara gitmek doğru değildir
Artık ne kadar sol açık varsa bize yazarlar
Futbol bu adamı bırakmış bence başka alternatiflere bakılmalı m ya bizde oynarsa diye romantizme kapılmayın oynamaz! Deleali gibi olueir buda!
Alman ya da İtalyan alın. İngilizler olmuyor. Alman kimi aldık ise hep başarılı oldu tarihimizde. Adamlar disiplinli.
Adam gibi transfer yapamıcaz belli oldu. Çöp torbası gibi takıma rafayı koyup nasıl harcadıysak bu sene de trossardı öyle harcıcaz gibi görünüyor
Defolun gidin be, şaşkın ördek gibi olmaya başladınız yalan haber vermekten kulüp açıklama yapar yakında
Ne Sancho su takımı bozacak futboldan spgmus doymuş adama gerek yok
Klasik Serdal Adalı, illa taraftarın gözüne gireceğim kafasıyla bitik yıldız alıp kulübü borca sokacak. Sen Önder Özen' i boşuna mı getirdin be adam, bırak onunla İtaliano hallettsin oyuncu belirleme işini. Takmış kafasını belirli üç beş adama onların peşinden gidip duruyor. Tabi bir de ekranlardan ağzından salyalar saça saça bağıran sosyal medya fenomenleri var başkana baskı kurup hata yapmasını sağlayan.
Olum bak zaten sıcak üstümü başımı yırtcam artık başka futbolcu yok mu kardeşim şu alemde valla daraldık artık.
İcardi yi alın, bırakın taraftarlıgı türkiyeyi tanıyan bir eleman.
Sancho transferi gerçekten gerçekleşirse Beşiktaş kulübü gerçekten çok amatörce bir transfer yapmış olur Sancho futbolu bırakmış ve kaç sezondur yokları oynuyor Sancho bana göre çöp bile değildir