Beşiktaş, milli takımdan arkadaşıyla Ndicka’yı ikna etmeyi planlıyor.
Stoper hattı noktasında çalışmalarına devam eden Beşiktaş Yönetimi’nin, önceki gün listesine yeni bir isim eklenmişti. Buna göre İtalya Serie A ekiplerinden Roma’nın formasını giyen Evan Ndicka ile temasa geçileceği öne sürülmüştü.
NDICKA'DA DEV RAKİPLER
Ancak Kara Kartal’ın karşısında dişli rakipler olduğu öğrenildi. Dış basında yer alan haberlere göre Fildişi Sahilli savunmacının talibi çok.
İNGİLİZLER PEŞİNDE
İngiltere’nin köklü takımlarından Manchester United ve Tottenham’ın, 26 yaşındaki oyuncuyu uzun bir süredir takip ettiği öne sürüldü.
ROMA BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ
Ayrıca Roma’nın, bu transfer için talep edeceği bonservis bedelinin 30 milyon Euro dolaylarında olacağı konuşuluyor. Beşiktaş’ın en büyük kozu ise takımın yıldızı Agbadou olacak.
AGBADOU İKNA EDECEK
İki oyuncu, Fildişi Sahili Milli Takımı’nın stoper tandemini oluşturuyor. Ayrıca Agbadou ve Ndicka arasındaki ilişki sayesinde 26 yaşındaki oyuncunun ikna edilmesi hedefleniyor.
MALİYET ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Bonservis noktasında ise yönetimin, kaynak arayışında olduğu bildirildi. Siyah-Beyazlılar, Roma ile yakında temasa geçerek, maliyet konusunda çalışmalara başlamayı düşünüyor.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (8)
@Net . alamazlar değil. Oğlum, 3O milyona" almazlar " .
Agnadou mu bonservis bedelini verecekmis🤣🤣🤣🤣
Transfer transfer kulağa güzel geliyor da, borçlardan ne haber? Hani Mart ayında Bankalara olan borcun bir bölümü kapatılacaktı, Mart bitti, ses sada yok ne oldu? Beşiktaş’ın bu duruma gelmesinin en büyük sebebi başarısız transferler ve biriken borç.
@Şafak Bu transfer dönemine maddi olarak eli güçlü gireceğiz, gerek dikilitaş projesinden gelecek para, gerek sponsor anlaşmalarının yenilenme zamanı gelmesi ve gerekse de Rahmi Koç'un destek çıkacak olması sebebiyle. Gerçekten çok iyi bir kaleci(Olympiacos kalecisi olabilir), Patrick Shick tarzı sorunsuz ve net bir kule forvet, yine üst düzey bir sol kanat ile 8 numara ile stoper. Bu 5 transfer takımın tepeye oynaması için yeter de artar bile..
Stopere 30 milyon verecek bütçe nerede??? Hala iddia ediyorum ki bu paraları Süperlig'de bu bilet fiyatları, yayın gelirleri, şampiyonluk ödülüyle hiç bir kulubün vermemesi lazım. Dünyadaki en pahalı oyuncuları alıp Avrupa kupalarında şampiyon olma ihtimali bile yokken bu paraları böyle savunmanın anlamı yok. Türk futbolunun sürdürülebilir başarı imkanı sadece futbolcu yetiştirmekten mümkün Aksi halde taşıma suyla değirmen dönmüyor.
Fildişinin bi maçı oldu mu ikisi birden olmayacak. Bu da düşünülmeli
Ndicka çok iyi oyuncu, keşke Roma bedava almadan hareket edebilseydik. Şimdi 30 milyon vermektense sezon sonu bonservisi elinde olacak Senesi’yi imza parası ve yüksek yıllık ücrete ikna edip getirebilirsek bizim için daha kârlı olabilir. Ndicka, Pavlovic, Senesi, Torres, Theate ve Beraldo aklıma gelen sol stoperler ve herhangi biri Agbadou ile savunmamızı kemik gibi yapar.
Eğer ndicka yı alırsak net seviye atlarız inşallah olur