Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınmasının arkasındaki neden belli oldu. Serdal Adalı yönetimde ciddi değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.
Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınmasının arkasındaki neden belli oldu. Serdal Adalı yönetimde ciddi değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.
Beşiktaş Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurula gidileceğini açıklamıştı. Bu kararın arkasındaki sebebin belli olduğu aktarıldı.
Sabah'ta yer alan habere göre Serdal Adalı, mevcut yönetimden 5-6 kişiyle yola devam etmek istemiyor. Adalı'nın yeni bir liste oluşturarak seçime girmeyi istediği ifade edildi.
Ciddi bir revizyon yapmaya hazırlanan Serdal Adalı'nın temsil ve mali anlamda güçlü isimleri yönetimine katmayı planladığı aktarıldı. Adalı'ya şu an için henüz bir rakip çıkmadı.
Beşiktaş'ın seçim tarihine ilişkin açıklaması şöyle:
"Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 27 Eylül Pazar günü yapılacaktır. 27 Eylül Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 4 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecektir."
Haber kaynağı: Sabah
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (15)
Hüseyin Yücel, Emre Tezmen, Serhan Çetinsaya, Ahmet Budan. Hem Maddi Hemde Lobi Olarak Çok Güçlüler. Umarım Olur...
Rakip çıkmayacak, ama biraz paralı yönetici bulmamız gerekiyor. Ve ciddi sponsorluk getirecek isimler getirmeliyiz.
Eǧer bir rakip çıkarsa Adalı gider, Adalı başarılı falan deǧil, en çok Beşiktaşın hakkı Adalı döneminde yendi.
@Adl Bak ne kadar boş konuşdugunu seni onaylamiyanlardan anla ve bidaha yorum yazma
@Adl Öyle mi yaz dediler sana paraverenlerin ?? Hirbo
Sn Serdal Adalı parası çok olan iş insanların dan siyasi bağlantıları güçlü ismler lazım
Olay belli, kulübe maddi desteği olmayan yöneticileri eleyip paralı yöneticileri dahil edecek. Başkanım akıllı adamdır.
Seçime gitmek doğru fakat şuan sirasi degil çalişmak istemdigın adamlar istifa etsin
Bu seçimde kimse aday olmuyor bu adam uyanıklık yapiyor takim başarılı olmasa seneye bunun zerre kadar sansi yok bu sezon bunun son şansı isterse her gün seçim yapsin
@Erol polat ne uyanıklığı sn Serdal Adalı nüfus sahibi ve siyasi bağlantıları güçlü ismler lazım başkan da sahada işler bitmiyor masada da güçlü olmak için tamam mı renkli mahlukat
Hüseyin Yücel, çık ortaya, 1// baskette 16 bin kişilik yeni salon sözü ve Bahçeşehir ile birleşme sözü, 2// futbolda da 5 dünya yıldızı sözü ver, 3// derneklere para yağdırarak gir seçime, 4// Orman'ı da al yanına, mutlaka kazanırsın, hiç şansı yok bu Adalı'nın ⚽️📢
@Hüseyin 🇹🇷👍 o ugursuz uzak dursun, samimi olduguna inanmiyorum
Fikret dönecek dertler bitecek, yüzümüz gülecek
Cumhurbaşkanı ile görüşmesinin etkisi var mı bu seçimde göreceğiz. Beşiktaşım için hayırılısı olsun.
Başkan siyaseten çok doğru bir zamanlamayla, çok doğru bir hamle yapıyor. Esasen dün Orman'ın söylediği kalabalık olmayan yönetim kurulu oluşturmanın operasyonel avantajları da çok doğru. Ancak o gruptan şunu, bu gruptan bunu diye insanlar alındığı için TR'da yönetimlere, çok çok güçlü bir başkan olmadıkça -ki konjonktür buna izin vermiyor- sanırım kalabalık yönetim kurullarıyla yönetilmeye devam edeceğiz. Her ne olursa olsun, kanatlarını açmış havalanan kartalın yönetim anlamında da kendini yenilemesi, dinamik, maddi ve bağlantısal olarak güçlü bir yönetim oluşturması çok güzel. Adalı, Önder Özen hamlesinden beri çok güzel işler yapmaya devam ediyor. Allah kendisine sağlık, sıhhat, zihin ve iş açıklığı versin.
Bari çok güçlü isimleri alabilse iyi olur
Yani diyor ki Pamukören ve Mendez daha görünür hale gelecek.
çok güçlü isimleri alırsa ve onlar da para verirlerse, pek susup oturacaklarını zannetmiyorum. para veren illa ki ben yaptım ettim diye ön plana çıkmak isteyecektir. Bu da çok başlılık oluşturacaktır. Fİko zamanında anç , torunoğulları, röbdeşambırlı sütiş emre de öne çıktılar ve ekip Beşiktaş dağıldı. sonrası malumunuz. 5 yıldır bi nane yok.