Serie A ekibi Cagliari ile yollarını ayıran Semih Kılıçsoy’un, 2026-2027 sezonunda büyük ihtimalle Beşiktaş forması giyeceği öğrenildi.
Semih Kılıçsoy 2026- 2027 sezonunda çok yüksek ihtimalle Beşiktaş forması giyecek. Kiralık gittiği Serie A ekibi Cagliari ile yollarını ayıran 20 yaşındaki yetenekli golcü, altyapısından yetiştiği siyah-beyazlı kulübe dönüş yapacak. Semih, Beşiktaş’ta fazla süre alamaması yüzünden düzenli oynayarak deneyim kazanmak için sezon başında İtalya’nın yolunu tutmuştu. Cagliari’de 25 resmi maça çıkarken 4 gol kaydeden genç forvet önemli bir tecrübe kazandı.
İTALYA'DA KENDİNİ GELİŞTİRDİ
Serie A’da sürekli güçlü savunmalara karşı oynayan başarılı futbolcu hem fiziksel hem de taktiksel anlamda kendisini geliştirdi. Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş’a dönmek ve kendisini yeniden kanıtlamak istediği ifade edildi. Siyah-beyazlı kulüple 2028’e kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcunun önümüzdeki sezon düzenli forma giyebileceğine inandığı ve kendisine çok güvendiği belirtildi. Diğer yandan Beşiktaş görüşme halinde olduğu İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano’yu göreve getirirse bu tercih Semih’e ciddi avantaj sağlayacak. Deneyimli hoca, genç golcüyü Serie A’dan tanıyor. Italiano’nun teknik direktörlük koltuğuna oturması halinde Semih’ten mutlaka yararlanmak isteyeceği ifade ediliyor.
ADALI DÖNMESİNİ İSTİYOR
Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş’a dönüş yapmasını isteyenlerin en başında Başkan Serdal Adalı geliyor. Adalı, Semih’in 12 milyon euroluk satış opsiyonuyla ilgili geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, “Cagliari’nin alma hakkı var ama inşallah opsiyonu kullanmazlar” demişti. Cagliari’nin satın alma opsiyonu, sürenin dolması nedeniyle kısa süre önce ortadan kalktı. Semih Kılıçsoy’un çok cazip bir teklif gelmesi durumunda yeniden Avrupa’ya gidebileceği ancak aksi halde kesinlikle en az bir sezon daha Beşiktaş’ta oynamak istediği vurgulandı.
Kaynak Milliyet
YORUMLAR (18)
Semih kalmalı en az 15 golü var.Sol forvet ve oh yedegi olarak
67 de Oh’u çıkar Semih’i al gol atmazsa şerefsizim. Bu sene parlatılıp 18 m euroya satılacaktır
bu anca minderde ortasiklette güreş tutar , yada kırkpınar yağlı güreşlerde pehlivan olur. kafayı kaldırmayı öğrenmediği sürece bir cacık olmaz
Tekrar kiralığa gönderin bize makina gibi ceza sahası içinde pivot olarak en az 25 30 gol atacak sağlam bir adam lazım hem oh gibi adamlara hem kanat forvetlere alan açacak güçlü be gerçek bir forvet! Atanın tutanın iyi olacak en başta semihi de Mustafayı da sallayın en az bir sene daha kiralık olarak Avrupa da oynasınlar
MUSTAFA VE SEMİHİ BJK KADROSUDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. HEMEN AMA HEMEN GÖNDERİN
@BİLİCİ sen kimsin kadroda kimin olacağı haddini kendinde görüyorsun lavuk.
@BİLİCİ Siz kimsiniz? Biz Beşiktaş taraftarı olarak Semih'i kadroda, Mustafa'yı da gelişmiş olarak dönmek üzere yabancı bir kulüpte kirada görmek istiyoruz.
hem mustafa hem semih kadroda olmaz, ikisinden birisi kiralanmali, bunuda yeni hoca karar versin artik, bekleyip görecegiz, ama semih kanatda oynatilmak icin tutulacak ise hic tutlmasin, kanat oynatildi ve söndü
adalı semihinide al git. iyice anadolu kulübüne çevirdiniz. toplama kampımı burası
@adana kartalı boş konuşma kes sesini ve haddini aşma.
Allah rızası için gencecik kardeşimize destek olalım ve bizden aldığı destek ile yeteneklerini sahada rahat yansıtmasına yardımcı olalım , hata yapınca hemen yuhlamayalım destek olalım Semih'i kazanırsak BJK 20-25 m Euro kazanır ,satarsak nakit , satmaz oynatırsak para kasada kalır
Kaç tane gencecik insanlar altyapıdan çıktı. Bu gençler 18-22 yaş aralığı. Özellikle maçlarda desteklemek lazım. Sanıyorum Altyapıdan bu konuda en çok genç çıkaran Bjk ve Ts dir son dönemde. Aaaa altyapılarda sıkıntı var mı var? Bu gençlere çok farklı destekler ve eğitimler verilmeli. Yani bir Avrupa futbol akademisi davranmalı altyapı. Tabii bir de bütün takımlar seviyesinde bir futbol felsefesi olmalı. Türkiye gençler yönünden bir büyük bir fırsat ne kadar sorunlarımız olsa da. Bütün programlarda vs bunlar söyleniyor ama ne yazık ki tam bir yapılanma olmuyor, bu çalışmalar taraftarlara özellikle doğru anlatılmıyor, gençleri görmüyoruz. Kurtuluş buradan geçiyor. Ayrıca Yaşam felsefesi olan, bir duruşu olan bu futbolcu gençler diğer yaşıtlarını da etkiliyor doğal olarak. Eskiden Beşiktaş Metin Ali Feyyaz döneminde yakışıklılık, duruş, üniversiteli olmaları, giyiniş vb ile o dönemin gençlerini çok etkilemiştir. Sadece şampiyonluk tek başına ne taraftar sayısını arttırır ne de gelecek kurar. Beşiktaş Değerler Kulubüdür. İnşallah bu gençler kazandırılır ve yenileri gelir.
Kalsın sol kanat ve santroforu yedekler isimizede yarar
Aynen, Semih kalsın. Mustafa'yı gönderin kiralık. İlk 11 oynayabileceği bir takıma tabii ki, yoksa gelişemez. Zaten yeteneği kısıtlı, dağılıp gitmesin.
adamı sağa sola koymayacaksanız üçüncü forvet olarak kalabilir tabii. mustafa hekim oğlundan bin kat daha faydalı ve iyi bir oyuncu. çok klas bir golcü alınır yedeği oh ile semih olur.