David Jurasek ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, Young Boys forması giyen Jaouen Hadjam için harekete geçti.
Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Young Boys forması giyen Jaouen Hadjam'ı istiyor.
Siyah-beyazlılar, David Jurasek ile yollarını ayırmaya hazırlanırken, Young Boys forması giyen Hadjam'ı kadrosuna katmak istiyor.A takım koordinatörü Serkan Reçber, bir süre önce Young Boys'un maçına giderek hem Cezayirli oyuncuyu yerinde gözlemledi hem de kulübün yetkilileri ile görüştü.
İsviçre ekibi, Hadjam için istediği 8 milyon euro bonservis bedelinden geri adım atmadı. Siyah-beyazlıların 5-6 milyon euro civarında bir rakama transferi bitirmek istediği öğrenildi.
T24
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (27)
Hocam cezayirliyle neden debeleniyorsunuz. Bundan daha hesaplı, pitondan daha iyi ve aynı paraya genç ve tecrübeli fransız milli brestte bradley locko var neden bakmıyorsunuz????????????
Bi Hadjam diyorsunuz bi Blanco diyorsunuz birde Piton ama olmuş olacak birşey yok en doğrusu Masuaku denenmiş varken denemeye gerek yok
Sezon başı Masuakuyu gönder, bir sürü para ver, Jurasek i al, olmadı de, panikle Rıdvan Yılmaz'ı al.Jurasek+Rıdvan bir Masuaku etmedi.Bu transferleri kim yaptıysa parasını cebinden versin.Ayrıca onlara ve scouta rabbim akıl fikir versin
Sampiyon olamayiz ridvan ve emirhanla sezonu bitiririz sezon sonu Adam gibi transfer yapilir suan pahali takim cok borclu
Umarım gelen piton olmaz çünkü çok vasat onun gibiler bu ligde dolu
Samsundan Sol acigi nasil kacirdi bizimkiler
Jaouen Hadjam, Cezayir'in Burkina Faso ile oynadığı maçın 14. dakikasında aldığı darbe sonrası bileğinden sakatlandı ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. Bu nedenle Hadjam transfer listesinde ikinci sıraya düştü. Sol bek için transfer listesinin ilk sırasında Vasco da Gama forması giyen Brezilya'lı oyuncu Lucas Piton var.
BU ADAMI BİLMİYORUM. BELKİ TAKİP EDİLEN BİR OYUNCUDUR. BELKİ İYİ OLACAKTIR FAKAT SAKATLANDI DENİLİYOR. BİLİNMİYORSA UZAK DURUN DERİM. BENİM TERCİHİM AZERBAYCANDAN KARABAĞ TAKIMININ SOL BEKİ TORAL BAYRAMOV YAŞI GENÇ 24 LERDE MALİYETİ DÜŞÜK 2-3 MİLYON EUROLARA BONSERVİSİ ALINIR. BENİM İLK TERCİHİM OLUR. SONRA RENAN LODİ BREZİLYALI ŞUAN BOŞTA. BOŞTA OLMASI AVANTAJ. OLABİLİR Mİ BİLMİYORUM OLURSA GÜZEL OLUR YERLİ İSİM AVANTAJI FERDİ KADIOĞLU. SONRA SOUFFİAN EL KAROUANİ, DAVİD MOLLER WOLFE, ROBERT KENEDY İSİMLERİNİ YAZIYORUM.
Müzmin sakat Ridvan I almissin sol beke, bir sakat daha al da tam olsun. Devrim sol bek oynar, onu dene Antalya kampinda.
Biz taraftar olarak bu kafada oldugumuz müddetçe beygircilerle beraber son sürat kulübü kayyuma sonrada satışa götürmeye yardımcı oluyoruz ne olur kimse transfer demesin sezon başı 2 transfer yapılan bölgelere 5 ay sonra yeniden transfer yapmaya çalışıyorlar bunlardan ne olur yaptıgı tranferlerden ne renklilerin kadro kalitesi daha yüksek onları transfer yaparak yakalayalım kafasındayız renkliler oyuncularını elinde tutmakta zorlanıyor sıkışınca 3 oyuncusunu satsa borcunun yarısını kapatıp yine yoluna devam eder biz bu vurguncuların aldıgı adamları göndermek için bile tranfer yapmış kadar para ödüyoruz geldigi takımdan 1 alan adamlara 5 verildi gösteriyoruz ruslar araplar bile bizden gidecek adamların maaşını karşılamıyor durum bu kadar ciddi aklınızı başınıza alın uyanın artık
Bu ara transfer Sergen hoca içinde Yönetim içinde son viraj ben çok güveniyordum her yerde savunuyordum ama transferin ilk günü transfer gelmeyince şüphelenmeye başladım. Neyi bekliyorsunuz nereye ne transfer yapılacağı belli değil mi? Bahane kabul etmez bu taraftar artık!
Hadjam ikinci plana düştü. Birinci sırada, başka bir futbolcu var. Hollanda 'ya bakın.
Masuaku'yu istiyoruz. Masuaku izleyen biri, bu sakarı neden ister ? Araplara mı pazarlıyorsunuz kulübü ?
@Masuaku 🇹🇷👍 başka isteğin yavrum metinmisin nesin çektirip git tutturmuşsun çocuk gibi onu istiyorum bunu istiyorum ne gördün masuakuda da istiyorsun sen onanayı da istersin şimdi senin için siyahi olsuna kim olursa olsun mk
Ya ne sol beki kardeşim önde oynayan bir stoper ve sörloth çek kapat transferi
@CanÇarşı Adalıda Sörlothu alacak vizyon para güç varmı fener alacak gibi gözüküyor
Bu yönetim çok plansız birşey olmaz bunlardan sezon sonunu zor görür yönetim
hadjamı alamayacaksan sol bek transferi yapma gene antin kuntin isimleri alıp gelirsiniz
Masuaku'yu istiyoruz. Masuaku izleyen biri, bu sakarı neden ister ? Araplara mı pazarlıyorsunuz kulübü ?
İnşallah alırlar gs ye karşı oynanan maçta en beğendiğim oyuncuydu young boysta
Çok büyük puntolarla yazmıssınız gözümüzü aldı..
Ben acizane Eğer adam iyi ise, 3 üne 5 ine bakmayın arada 2 milyon var, bu fark çok değil, alın getirin kampa katılsın, yine transferin son gününe bırakmayın derim
Kiralık ve bedelsiz oyunculara yönelin batırmışsınız kulübü gelir gideri eşitleyin popülist olmayın taraftar gibi hareket etmeyin Beşiktaş ın yarınlarını düşünerek hareket edin günü kurtarmaya çalışmayın yarın Beşiktaş’ı kurtaramayız ona göre
İyi oyuncu iyi para , 8 veriyorlarsa hemen alınmalıdır. Beklemek fiyatı düşürmez indirir.
Arkadas hoca ve ekibi profil belirler sende gider alirsin topcuyu. Bu ne ya 3-4 haftadir hadjam madjam.