Son dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'ta UEFA Avrupa Ligi'nde Shakhtar Donetsk'e elenilmesinin ardından moraller dip yaptı. Siyah-beyazlı takımda Norveçli hoca Ole Gunnar Solskjaer'in geleceği tartışılmaya başlandı. Solskjaer, Ukrayna temsilcisine karşı oynanan iki maçta da yaşanan hayal kırıklığı ile kredisini büyük ölçüde tüketti. Tecrübeli çalıştırıcının görevine devam edip etmeyeceği konusunda tarih ortaya çıktı. İşte haberin detayları…
Beşiktaş'ta Shakhtar Donetsk'ten iki maçta 6 gol yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda edilmesinin faturası yönetime ve teknik heyete çıkarıldı.
Taraftarlar, transferde yavaş kalan başkan Serdal Adalı ve ekibini eleştirirken teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'e de takıma istenilen futbolu oynatamadığı gerekçesiyle tepki gösterdi.
Önceki gece Shakhtar'a 2-0 kaybedilen karşılaşma sonrası siyah-beyazlı futbolseverler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Norveçli hocayı istifaya davet etti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Shakhtar Donetsk maçının ardından yaptığı açıklamada, istifa etmeyi düşünmediğini belirtti.
SOLSKJAER'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI
Norveçli hoca, açıklamasında, "Görevime devam ediyorum. Yüzde yüz hazır olmaları için takıma biraz zaman lazım.
"KUPALAR İÇİN SAVAŞACAK..."
4-5 hafta önce başladığımızdan beri yeni bir takım inşa ediyoruz. Abraham ve Orkun geldi. Geçen sene 4. bitirdik. Bu sene daha iyi sonuçlar ve kupalar için savaşacak bir takım için uğraşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nden elendik.
"BİZİM HEDEFİMİZ KUPALAR..."
Önümüzde UEFA Konferans Ligi var. Başka bir kupa kazanma ihtimali olan bir başka şampiyona var. Bizim hedefimiz kupalar kazanmak" ifadelerini kullandı.
AYRILIK DÜŞÜNCESİ YOK
Siyah-beyazlı yönetimin de hoca konusunda istikrarı korumak adına şimdilik böyle bir tasarrufu olmadığı öğrenildi.
KRİTİK İKİ MAÇA ÇIKACAK
Buna rağmen Beşiktaş camiasında Konferans Ligi'nde St. Patrick's ve Süper Lig'in açılışında Kayserispor ile oynanacak karşılaşmalardan alınacak sonuçların, tecrübeli çalıştırıcının kaderini belirleyeceği yüksek sesle konuşuluyor.
YABANCI HOCA İDDİASI
Önümüzdeki 13 günlük süreçte kötü sonuçların devam etmesi halinde Solskjaer ile yolların ayrılacağı, siyah-beyazlı kurmayların bütün ihtimalleri göz önünde bulundurarak birkaç yabancı teknik adamla temasa geçtiği ileri sürüldü.
24 MAÇA ÇIKTI
Beşiktaş'ın başında 24 maça çıkan Solskjaer, 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.
BEŞİKTAŞ KARNESİ
Norveçli teknik adam, bu maçlarda 1.67 puan ortalaması yakaladı ve kariyerinde Cardiff'ten (1.07) sonra en kötü 2. ortalama oldu.
Sabah
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (33)
O kadar çıtamız düştüki artık şampiyonluk kovalamıyoruz 3. olsak 4 den küçük olduğu için başarılı sayacak kendini eskiden olsa bu nereye geldiğinin farkında değil beşiktaş şampiyon adayıdır derdim ama resme bakınca adam haklı 3. lük kovalarız anca
Beşiktaş tüm taraftarları baydı artık yeni bir heyecan katmıyor hayatımiza.
Bu ole nin bir faydası olmayacak.yara kangrenlesmeden kesip atmak lazım.yonetim neyi bekliyor.anlamak mümkün değil. Hasan arat gibi daha boktan bir durum olsa da kaçsak mi diyorsunuz
Hafıza tazeliyelim.Sergen Yalçın ile şampiyon olduğumuz sezonun başında Paok a 2-0 ve 3-1 yenildik.Rezil futbol.Pozisyona bile giremedik.Çöp bir kadro vardı.Elendikten sonra Josef-Rosier-Aboubakar ve Ghezzal geldi.Hatta Aboubakar sakattı vs. çok eleştiri oldu.Elinde iyi oyuncu olmadan iyi futbol oynatamazsın.Bu hoca iyimi kötümü bende bilmiyorum.Çünkü adamın elinde hem kötü hemde eksik kadro var.
O derece düştük ki Kayseri bir dönüm maçı olmuş. Reziller. Peki bu Kayseri bizi 9 kişi ile bile yendi. Bu rezillik ne olacak
uefa önemli değil konferansda olur yeter ki takım düzelsin konferansta ilerleriz fena mı
Nasıl ya st Patriks kim. Adamlar bizim bir oyuncunun maaşı kadar bile değil kadro değeri 10 -0 dan aşağı bir skorla yenmemiz halinde bile gönderilmesi gerekir kaldıki o maçlara sergen ile başlamalıyız. Bu adam gitsin kumda oynasın.
Kupa alacakmış kupa derken çay kahve içmek için bardak kupadan falan bahsediyor heralde
Bütün kupalardan elenip ligde koptuktan sonra göndersen ne olur. Ortada kırılacak testi var. Sen önlem alma. Kırılsın. Sonra ah vah! Böyle mantıksız bir şey hayatta görmedim de duymadım da.
st. patricks 1-0 beşiktaş kayserispor 0-0 beşiktaş görünen köy kılavuz istemez.
Yeter artık bir kerede önceden önlem alın ligde gs fb puan kaybetmiyor zaten ilk hafta puan kaybı oldumu bitti lig zaten patrick ede eleniriz bu kafayla hoca değiştirip 1 kanat 1 6 numara alın lige başlayın sonra transferleri tamamlayın
Sen bu adamı hala tutuyorsan başkan falan değilsin, bu ne kadar hocaysa sen de o kadar başkansın SERDAL ADALI, İSTİFA ET.
2 golcu kanat 2 hucum beki gelmeden hicbirsey olmaz bu takimdan....
İş işten geçtikten sonra hoca değişse ne olacak? Transfer de yapman zorlaşacak elenirsen!!!
Yetti be, tarih marih beklemiyoruz, istifa et Adalı, bu hocayı hala tutuyorsan senden başkan falan olmaz.
Kayseri seni bu oyunla duman eder. Bu takıma ya mircesa yada razvan lucescuyu getirin. Eyy şovmen başkan duy bu sesi bu takıma bu iki td den birini ne yap ne et getir ve ondan sonra otur keyifle maç izle. Ben 53 yaşındayım mircea Lucescu varken mağlubiyet diye birşey düşünmüyordum oyunu mükemmel okuyor ve mükemmel dokunuşlar yapıyordu takıma
Sen bu oynattığın topla 2 lig takımını yenemessin
Bu takıma hoca dayanmaz!!!! sözünden vazgeçin!!!! GELENLER HOCA DEĞİL Kİ DAYANSIN , uyanın.. VALERIAN HOCA MI!! GVB HOCA MI!! Santos , Rıza Hoca mı!! OLE HOCA MI!!! ADAM GİBİ hoca geldi de dayanmadı mı? Akıllı olanlar durumu görüp zaten kabul etmiyor!!! Liyakatsiz yönetimlerin kibri ve vizyonsuzluğu yüzünden koca kulüp yok oldu!!! Bunlar da tüy dikiyor işte!!!
Bilenler bilir, konuyla alakalı yazdıgım her yorumda Norvecli ile sezon kampina gitmek önce Avrupayi, sonra da gelecek sezonu çöpe atmaktir diye çok tekrarladim ve sürekli linçlendim. Bir hocanin oynanan oyuna veya herhangi bir oyuncunun performansine pozitif bir katkısı olmaz mi? Aksine, tek oynayan Rafa ve komple takım her geçen gün kötüye gidiyor. Hadi oyuncu gurunu kötü teknik taktik olmuyor diyelim, yahu fizik kondisyon olarak da takım bitik durumda. Kampta ne çalıştırmış oyuncuları merak ediyorum? Bir de ingiliz futbolunda yetişti Norveçli, maçin 20. dakikasinda bizim oyuncularin dili dışarda bitik bir hali vardi. Norveçli kalsin diyen benim gözümde başka takim taraftaridir.
@Blackeagles aynen bize gelen başkanlar bence Beşiktaş bitirmek için geliyor kulübü satmalarına karşıyım ama sanırım satılmalı bizdeki başkanlar beceremiyor
Durum cok kotu gidisat cok kotu. Sanki bilerek besiktasi bitirmek istiyorlar cok tuhaf. Yonetim antrenor besiktasin kotu olmasini istiyor sanki cok tuhaf.bu adam coktan gonderilmesi gerek ama kimseden ses yok. Futbolcularin en az 15 tanesi kadro disi kalmasi gerek ama ses yok. En az 10 transfert lazim sadece iki tane yapildi yine ses yok. Gercekten besiktas taraftarari bunu hak etmiyor. Kimse yokmu masaya yumrunu vuracak bu duruma bir an ince son veuilles yoksa ucuruma dogru gidiyor besiktas .
12 galibiyet 8 mağlubiyet 4 beraberlik yarı yarıya kötü sonuçlarla iyi sonuçlar. Ve hala bu hocayı savunanlar var. Yok kadroda sol açık yokmuş falan filan. Sergen hocanın da sol açığı yoktu Larin'i sol açık yapabildi. Kalede Ersin, sol bek Nsakala veya Rıdvan, 8 numara Atiba, stoper Welinton ile oynadı Sergen hoca. 13 kişi ile şampiyon oldu. Şimdi kimse bu kadro o kadrodan da kötü demesin. Hikaye anlatmasın. Karaveli, Valerian sonrası Şenol hoca geldi ve o kötü kadro ile bile hiç yenilmedi yarım sezon, sıkıntı sonrasında başladı. Sonra Santos, Gio, Ole geldi ve profiller hep aynı yönetimin kolay kontrol edeceği hocalar. Geçiş oyunu hocaları. İşte bu yüzden toparlayamadık. Yönetim hataları ve yanlış hoca tercihleri. Geçen sezon Ole yerine İbrahim Üzülmez, İlhan Palut gibi orta seviye yerli bir hoca gelmiş olsa bile o hırsla mücadele sonucu 3.olurduk zaten ve kupada da finali oynardık. Şu an tek bir şans var bu adamı kovup tazminatını vermek hem konferans hem de lige iyi başlamak için acil 2 transferi sırf atmosfer değişsin diye yerli bir hoca ile yapmak ve sezona girebilmek. Bu kadar basit. Ama bunu da yapamazlar. Patrick takımı bizi yener orada kayseride beraberlik falan alırız. Sezon başlamadan biter.
yağu serdar adalı hemen gönder şunu elendik ya daha ne bekliyorsun bundan başarı beklemek manyaklık olur Allah aşkına gönderin şunu
Bu maçlar mı kaderini belirleyecek? Ulan şu maçlara zaten Beşiktaş'ın formasını giyen herhangi bir 11 adam çıkarın bu maçları zaten alır takım
@Blackeagles aynen bize gelen başkanlar bence Beşiktaş bitirmek için geliyor kulübü satmalarına karşıyım ama sanırım satılmalı bizdeki başkanlar beceremiyor
9 kişi konyaya şut attıramayan adam hic bir ecnebi takımını yenemez.. a.bilbao maçı tamamen yeni geldiği için gazla alındı
Geçmiş olsun ! Sezon bitiminde hoca ile devam edileceği açıklandığında da aynı yorumu yapmıştım ! Bari iki futbolcuya toplam 100 milyon euro yatırım yapılan sezon çöpe gitmesin !!!
Şaka yapıyorsunuz sanırım bakın maça gelecek taraftar bulamazsınız BJK kimsenin babasının malı değil taraftarı mutsuz etmeye kimsenin hakkı yok gönderin bu herifi
@Şimşek keşke.... son şampiyonluk pandemi de gelmişti ,geçen yıl çok iyi oynadığımız Frankfurt macinda isliklayanlarin faydadan çok zararı oluyor takıma
ülkemizde maalesef beyefendilikle bir yere gelemezsin siyasette devlet adamlığında spor bilumum vesair başka platformlarda başarılı olamazsın
gerçekten şaka herhalde, konferans ligine de gidemedikten sonra ligde ilk haftalardan puan kaybı yaşadıktan sonra gitse ne gitmese ne ? vakit varken acilen gerekli aksiyonlar alınmalı !!
adamin elinda katro mu var hanki kanat futpolçu var hepsi kötüdür gedson da satıldı nerda biizm forvet kanat ve defanscılar
@vanlı kartal aylardır burda. oyuncularını tanımıyor. sadece tek strateji biliyor. fazla yumuşak
Yaz ortası süre verilen hoca, koca sezonu nasıl tamamlasın? Yönetim de net değil görüldüğü üzere. Çıkıp sezon sonuna kadar projemize sadığız, hocamızla devam ediyoruz diyemiyorlar. Öte yandan yollar ayrılacaksa bir gün bile kaybetmemek gerekir, bunu da yapamıyorlar.
Oynadığın er 3 maçtan birini kaybetmişsin. Sanki bu başarıymış gibi, "Geçen sene 4. bitirdik." diyorsun. Testi kırılmadan demiyorum, testi çatladı su kaçırıyor. Gönderin bu adamı...