Futbol

Beşiktaş'ta Solskjaer'den sağ stoper talebi! 2 ayrılık kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Solskjaer, yeni dönemde takıma direkt koyabilecek sağ stoper talebinde bulundu. Siyah-beyazlılarda böylece 5 stoper yer alacak ve yeni sezonda savunmayı bu 5 isme teslim edecek.


Bu sezon aradığını bulamayan ve zirvenin çok ardında kalan Beşiktaş, yeni dönemde işe savunmada revizyonla başlayacak. Takımın fazla gol yemesinin önüne geçmek isteyen Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer, yönetiminden sağ stoper talebinde bulundu.

Direkt olarak oynatabilecek bir savunmacı arayışı içerisinde olan Norveçli teknik adam, istediği futbolcunun özelliklerini sıraladı ve bununla ilgili alternatifli bir liste hazırladı. Başkan Serdal Adalı ve ekibinin şimdiden bu konuda çalışmalara başladığı ifade edildi.

Sakatlıklar dolayısıyla geçen sezon joker Necip’ten hiç yararlanamayan Beşiktaş’ta, Paulista, Uduokhai Emirhan ve Tayyip de zaman zaman sakatlıklar yaşayarak teknik ekibi sıkıntıya sokmuştu.

Bu futbolcular dışında kiralıktan gelecek olan Emrecan Uzunhan’ın yine kiraya verilmesi planlanıyor.

Emrecan dışında Tayyip Talha’nın da kiralanması düşünülüyor. Bundan dolayı yeni gelecek isimle birlikte takımda 5 stoper bulunacak ve Solskjaer bu isimlerle yeni sezona başlayacak.

Milliyet


HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }