Beşiktaş'ın Konyaspor'a deplasmanda 4-1 yenildiği karşılaşmada yaptığı hatalarla maça damga vuran Domagoj Vida'da flaş gelişmeler yaşanıyor.

İttifak Holding Konyaspor karşısında alınan 4-1’lik tarihi yenilgiyle taraftarını büyük hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş’ta, eleştiri okları Domagoj Vida’ya yöneldi.

Konya deplasmanında yaptığı inanılmaz hatalarla ağır mağlubiyetin baş sorumlusu olan Vida ile 3.5 milyon euroyu bulan yıllık ücreti yüzünden uzun süredir yolları ayırmak isteyen siyah-beyazlılar, Hırvat stoperle son bir görüşme daha yapacak.

Beşiktaşlı idareciler, deneyimli futbolcuya probleminin ne olduğunu soracak.

Domagoj Vida, İtalyan devi Roma başta olmak üzere daha önce kendisine gelen tüm teklifleri geri çevirmişti.

Hırvat oyuncu için şu an masada ciddi bir teklifin olmadığı ve bu nedenle siyah-beyazlı yönetimin, Vida ile ilk planda sorunları çözmeyi düşündüğü öğrenildi.

Douglas ve Mirin’in ardından Lens ve Umut’u da kadro dışı bırakan yönetim, gerekirse Vida konusunda da radikal karar alacak.

Başkan Çebi kızgın

Siyah-beyazlı kulüpten sızan bilgilere göre, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Konyaspor mağlubiyetine bir hayli sinirlendiği ve yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde takımı toparlamak için ne gerekiyorsa yapılacağını dile getirdiği kaydedildi.

Bu arada Beşiktaş Yönetimi, Vida ile yaşanan sorunlar nedeniyle genç stoper Alpay Çelebi’yi Aytemiz Alanyaspor’a kiralık göndermekten vazgeçti.

Siyah-beyazlı yönetimin, Teknik Direktör Sergen Yalçın’la bir araya gelerek, Vida ve Welinton’un yerine Alpay ve Montero gibi isimlere şans verilmesi konusunda görüş bildireceği ileri sürüldü.

Milliyet