Spor yorumcusu Ali Aydın,Tivibu Spor’da Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
Ali Aydın:
Beşiktaş’ta sorun teknik direktörler değil. Beşiktaş’ta sorun yönetimler ve vizyonsuzluk.
Bu çok net bir şekilde görünen bir şey. Bu, sayın Ahmet Nur Çebi’nin şampiyon olduktan sonraki süreçte başlayıp hâlâ devam eden bir vizyon sorunu var Beşiktaş’ta.
Her gelen ‘Bu kadar borç var, bunu yapacağız…’
Taraftarın umurunda değil. Taraftar mücadele eden takım görmek istiyor sahada. Beşiktaş şampiyon olmayabilir ama ligi sonuna kadar götürebilecek bir kalitede olması gerekiyor. İllaki biri şampiyon olacak.
Ocak ve Mart ayında hepimiz ne diyorduk; bu transferler cuk oturdu, helal olsun Sergen hocaya. Hatta Beşiktaş acaba ikinci olabilir mi? O seri galibiyetlerin alındığı dönemler…
Şimdi sosyal medyada çok bel altı yapılıyor. Ayrıca ‘Sergen hoca Solskjaer’e böyle böyle demiş…’
Sergen hoca vallahi kusura bakmasınlar da Sergen hoca bu takımın 100. yılında takım kaptanıydı ve ‘Sergen attı, şampiyonluk geldi!’
Sergen Yalçın bu takımı pandemide şampiyon yaptı. Solskjaer ile olan kamptaydım, itiraz ettim. Gözümle gördüğüm bir şey vardı; bugün takımda olan futbolcular konuşmuyorlar. Ben biliyorum. Geçen sene Solskjaer’i seven arkadaşlara soruyorum, sosyal medyada yazıp çiziyorlar. 38 tane oyuncu gitti geçen sene kampa, kamptaki durumu görseniz ağlardınız.
Yalvardım, söyledim olmaz. Beşiktaş sağlıklı kamp yapmıyor. Bir grup var takımdan gönderilecekler, bir grup gençler… Abraham gelmiş, Orkun gelmiş; orada sahayı üçe bölmüşler çalışma yapıyorlar, ne olduğu belli değil. Birçok futbolcu rahatsızdı o kampta. Hazırlık maçları zaten fecaat geçti.
Göndermeye çalıştığın oyuncuları zaten neden oynatıyorsun ki! Sen sezona hazırlanıyorsun. Oynaman gereken önemli Shakhtar Donetsk maçın vardı. ‘O maçı eleyeceğiz’ dediler ama olmadı…
Duhuliye.com
YORUMLAR (33)
sergen hoca iyi yolda. desteğe devam. renkliler kulübümüzü karıştırmaya çalışıyor.
Ne zırvalıyor bu yahu sergen attı babasının hayrınamı attı parasını attı hkca değilmiş iki sini bir araya toplasan yarım hoca etmez elindeki kadro ile biri eksi puanlı ligin sonuncusuna yenildi diğeri berabere kaldı şimdi bu hocalık deilde nedir ağzı olan konuşuyor boş boş siirte giderken ayakları kıçına vuruyordu onu neden söylemiyorsunz
TEKNİK DİREKTÖRLE DEĞİLDE BENLE Mİ SORUN. SOLSKAJAER DÖNEMİNDE SÖYLEDİMİ YÖNETİME BEN BU OYUNCUYU İSTİYORUM BEN BU ADAMLA ÇALIŞMAK İSTERİM DEDİ Mİ? BEN HİÇ HATIRLAMIYORUM SOLSKAJAERİN İSTEDİĞİ OYUNCUYU. ANCA BÖLGE SÖYLEMİŞTİR. YADA YÖNETİMİN YAPACAĞI TRANSFERLERDE BEN BU OYUNCUYU İSTEMEM DEDİĞİNİDE DUYMADIK. SERGEN HOCA YA GELİNCE İSTEDİĞİ ADAMLARIDA GÖRDÜK. GÖKHAN SAZDAĞI, CENGİZ ÜNDER, JOTA SİLVA HOCA GELDİKTEN SONRA Kİ TRANSFERLER. ŞANS VERMEDİĞİ VEREMEDİĞİ DEMİREGE BRAGADA OYNUYOR. ALDIRDIĞI STOPER BEŞİKTAŞ TARİHİNİN BELKİDE EN PAHALISI İYİ OYUNCULARDAN BAHSEDİYOR. RAKİP FB VE GS TRANSFERLERDEN BAHSEDİYOR. SERGEN HOCA Bİ BAKSIN BAKALIM TS A HANGİ OYUNCULARLA BEŞİKTAŞIN ÖNÜNDE YER ALIYORLAR. SERGEN HOCANIN BEĞENMEDİĞİ MUÇİ İLE DEVRE ARASINDA REKOR Bİ BONSRVİS ÖDEDİĞİMİZ AGBADOU TS DA WOLSBERGEN HEM GELECEĞİ OLAN HEM DAHA EKONOMİK NWAİWU İLEDAHA DÜŞÜK BÜTÇELERLE ÖNDE BİTİRİYORLAR. ŞİMDİ KABAHATLİ HOCALAR DEĞİLDE BENMİYİM?
Hadi lan td kendi seçtikleri oyuncuları ile başarılı olamadı onu orda başarısızlıkla tutmak sizin gibi sarılara çok uygun. Nasılsa derbi kazanamıyor diğer takımlara zorlanıyor şampiyonluk ve kupa hedefindennuzaktįr. Tarafgarlara yem atar 3-5 sezon daha sabredin birşeyler yapacağım la olmuyor. Yani siz 3-5 sene daha başarı beklemeyin sabredin diyor. Burası Beşiktaş deneme tahtası değil. Yönetimde verdiği hicbir sözü tutmadı 1.5 senedir hep yalan söylediler td ile beraber. Td kendi reportajında bunu söyledi biz taraftarları kanfırdık 3- 5 sezon daha kandırırz ve gideriz. Yõnetim adalı sergen istifa hemde derhal.
Beşiktaş ın Sorununun Ana Başlığını Kötü zihniyetinin Tarifi ve Somut Kanıtı Şöyle açıklayayım. Salih uçan Diye Tarihi Eser olan Bir futbolcu var 2026 Yılında Beşiktaş maçlarının Esamesinde ismi Okunuyor Bu Adam Tarihi eserdir Alex David Kadrosunda oynadı. Rakibi Beşiktaş ın kadrosunda o dönem Zapotocny Sivok vardı. Sorunun Bu Modern Futbol Yapılanmasından Uzak kafada Takılmasıdır.
OKANI BURUK ALIN DEDIM BASAKSEHIRI SAMPIYIN YAPMIS GENCLIGINDEKI PRES FUTBOLUNU OTNATIYOR DEDIM ALMADILAR 4 SAMPIYONLUK ALDI ARDA TURANI ALIN DEDIM HEM TEKNIKI KRALINI BILIR HEMDE F TERINDE YETISTI MESSI TAKIM ARKADASI HIRSLI DUYGULU ISTEKLI DEDIM ALMADILAR ARDA TURAN SHAKTAR SAMPIYON AVRUPA YARI FINALI OYNADI KUSRA BAKMAYIN GS BJK ONUNDEYSE TAMAME SECIMLERIN DOGRULUGUNDAN OH SEMIL HEKIMOGLU EL BILAL HOCA SERGEN BADKAN ADALI BU RESIMDE SAMPIYINLUK GOREN TARAFTAR ESSEK DEGIL ESSSOLUESSEKTIR VE HALA AHBAP CAVUS DOST KAYIRMA. HEMSERICILIK ILE KOCA KLUP REZIL EDILMEKTEDIR
Bi git laaa yetkili ama sorumlu olmayan bu takıma ne verebilir? Dalgamı geçiyonuz laa
Kısmen katılıyorum. Vizyonsuz yönetim bir sorun. Sen koskoca Beşiktaş'a Avrupa'da başarı hedefi koymaz, hedefimiz lig şampiyonluğu dersen 1-2 hakem hatasıyla seni yarıştan kopardılar mı hedefsiz kalırsın. Halbuki şampiyon olamıyorsan da her sezon Avrupa kupalarına katılım hakkı elde ediyorsun. Avrupa'yı hedeflesene. Orada başarılı olursan herkesin saygısını kazanırsın.
Serçenin o bende yok dediği oyuncular şuan takımda olsaydı rafa , muci ekstra 5 maç alırlardı .
Sol bek, sol açık, kaleci net olmadan bitirdik, zorlarsan sağ açık da yoktu ya da verim alınamadı Cerny den. 6 numara da şüpheli. Sayarsan yedek forvet yok hatta yedek değil 2 tane as forvetin olmalı. Bunları tamamlamadan şampiyonluktan söz edilemez. İstediğin TD yi getir yine de olmaz.
Beşiktaş'ın sorunu Sergen den çok senin gibi Sergenciler altın elbise giydirsen ne yazar.
İşte bu sağlıksız ve kaotik kadronun oluşmaması için de, sözünü dinletecek, gerekirse bakanı ve yönetimi karşısına alacak, oynatmak isteği oyun formatını ve sitemini hem başkana hem de futbol branşı ile ilgili tüm yöneticilere ve direktörlere anlatacak, bu sisteme uygun transferler isteyecek - bence isim listesi verecek- dirayetli, forma adaletini sağlayacak, otoriter ve disiplinli bir hoca lazım. Ve o hoca maalesef Sergen Yalçın değil. Eğer Başkan ve yönetim yanılır, bu sezona da Sergen Yalçın'la başlarlarsa, yine geçen 5 seneyi yaşarız ve biz nerede hata yaptık diye düşünürüz. Kulübün borcu gittikçe arttığı için korkarım artık Beşiktaş başkan bulmakta da zorlanacak.
bu kadro olede olsa , rafanın da etkisi ile bu takım net ilk ikide olurdu.. fenerde hiçbir şey yoktu bu yıl bakmayın 2. olduğuna..
Bu ne anlaşılmaz şey anlatıyor ya başarısız olan gıder kural bu
Ben kulüp içerisinde, transfer politikasında, yönetimde ve teknik ekipte hiç bir sorun görmüyorum. Taraftarımız da süper, kötü gitti mi müdahale ediyor. Tek bir sorun var, o da hoca. Onu gönderebilirsek her şey düzelir ve her sene şampiyon oluruz. Uzun vadeli plan proje zaten yapmamak lazım, yanlış bir kere, amatör kulüplerin işi… hoca dediğin getirdin mi hemen şap diye şampiyon yapacak. Ayrıca genç oyunculara gidilmesini kınıyorum. Rakip Kante’lerle Mertens’lerle yarışıyor biz ise tutturmuşuz 23-24 yaşlarında oyunculara gidiyoruz. Ayrıca fazla para da harcanmamalı, stopere 20 milyon verilir mi Allah aşkına, verirsin 2-3 milyon veya kiralarsın, olmadı sakatlıktan dönmüş olduğu için ucuza kaparsın, uyanık olacaksın. Ben de hocanın mutlaka gitmesini istiyorum, Adalı’yla girdiği yol yol değil, yanlışlardan en kısa sürede dönülmeli ve hoca gitmek istemiyorsa kovulmalı. Vay efendim takım inşa ediyorlarmış, öyle şey mi olur, alırsın yıldızları oynatırsın, bam bam bam. Deli etmeyin adamı, cinnet geçirecez burda.
@BJK Fans -- Zehirli olana sabır edince şifa olsaydı bütün dünya akrep peşinde koşardı.
Belki şimdiye kadar değildir. Şimdi ama Sergen sorun
Sergen son 40 yılın en başarısız hocasıdır. Tarih bunu söylüyor. Ole derbileri aldı. Gs'nin geçen sezonki tek mağlubiyetini onlara tattırdı, Nağmalup Tek Şampiyon Beşiktaş ünvanımızı korudu. Atletico Madrid'e içeride 4 döşedi. Sergen'i puan farkıyla ezdi geçti. O takımla yaptı bunları. Sergen 10 kusür transferle, 10 kişi kalan rakipleri bile yenemedi. Derbilerin hepsini verdi. Konya'ya, bilgiğin Gonya'ya hedef koyduğu kupada evinde yenildi. Eee, Sergen sorun değilmiş! Hadi len! Cemaat uyandı artık! Beşiktaş'ta sorunun adı Sergen'dir.
O kadar adamı kampa götürten Adalı'ydı. Götürülmezlerse satarken elim zayıflar, dedi. Bunu bilmeyen yok! Bu takımın tek sorunu Sergen'dir. Ofspor- Giresunsporlu ekibidir. Onlar olmasa kendi kendine en az ikinci olurdu bu takım. Sergen yeteneği sandığının fersah fersah gerisinde bir ergendir.
Kısmen doğru sergenin mesleğinin teknik direktörlük olmadığını da unutmamak gerekiyor sergencilere sorarım 10 milyon sermayeli şirketiniz olsa sergene emanet eder misiniz ki 200 m euroluk takımı idare edebilsin.
işsiz 3-4 senedir takım çalıştırmayan fernando santos, solskaer, gio getir, sonra aralara serdar topraktepe, burak yılmaz, rıza çalımbay serpiştir... Sonra sorun hocada değil ha ? adam gibi bir teknik direktör getirmediğiniz için olabilir mi acaba tüm bu sıkıntılar ?
Rafa Silva yi idare edemeyenler Sancho veya baska bir yildiz ismi nasil idare decekler ?
Gökhan Sazdagi Cengiz Ünderi kim aldirdi ? Ole mi ? Skoru gectim oyun olarak geri gidiyoruz ve bu kabul edilemez. Feda Sezonu en güzel örnegi sahada en azindan futbol izliyorduk.
Gelen hoca kimseyi göndermeyin diyecek oyuncuları bir göreyim diyecek ama Sergen daha gelmeden o kötü, bu bende yok, onu gönderin bunu alın, bir adamın bütün yaptıkları yanlış çıkıyorsa o işi bilmiyor demektir, hep yazdım gene yazıyorum, SERGEN HOCA MOCA DEĞİLLLLL...
Herşey sorun mali denge, oyuncu kalitesi, yatırımlar, lig , hakemler, yuvarlanan takımlar, anormal olan şeyler konuşulmaz mesela yasadışı bahis reklamı karaborsa bilet ofsaytımsı faulümsü penaltımsı oyun anlayışı ile şampiyon olan takım konuşulmaz, düşen konuşulur
10 numara 5 yıldızlı yorum... Siz yönetim ve başkan olarak, Okan hocaya verilen kadroyu Sergen hocaya verin neler oluyor o zaman görün.
@Darbeli Matkap O Konya, gs yi de yendi. Onu niye yazmıyorsun, birader?
@Darbeli Matkap // Konya'yı yenmek için neyin eksikti? 20 Milyonluk takımı 190 Milyonla yenememek. Yeteneksizlik bile değildir. Hiç bilmemektir. Ama Sergensporlular da aynı. Onlar da bilmiyor ama senin gibi yorum yapıyor. Konuşabilmeniz anlamlı cümleler kurduğunuz anlamına gelmiyor. Sergensporlular. Size Sergen yakışır.
beşiktaştaki en büyük sorun taraftarlar.. sergende bende ışık görmüyorum fakat şenol güneşmi sergenmi deseler bin kere sergen derim, şenol güneş armut pişsin ağzıma düşsün tarzında bir hoca, sadece yıldız oyuncularla başarı sağlayabilir, sergen ilk geldiğindede dedi kimse bizden hemen başarı beklemesin bu takımın 2-3 transfer dönemine ihtiyacı var dedi, geçmiş dönemlerin enkazını temizlemek kolay iş değil hala burakla şenolun aldığı onanayı elimizden çıkartmaya çalışıyoruz ve bunun gibi bir sürü topçuyu temizlemek gerekiyordu, adalı bence elinden geleni yapıyor, ekonomiyi dengede tutarak gereksiz topçulardan kurtulup yeni bir kadro kurmak kolay bir iş değil, kızacaksanız geçmiş dönemlere kızın, adalı hala o enkazı düzeltmeye çalışıyor, yapılanma dediğimiz sürede bundan ibaret, taraftar 2-3 yıl sabretmesi gerekirdi ama edemiyor, bu kafayla 10 yılda geçse şampiyon olamayız, dişimizi sıkıp sabretmeliyiz, sergen gidecekse gitsin ama adalıya destek kesinlikle devam etmeli ve şenol güneştende kesinlikle uzak durulmalı
asıl sorun td değil elbette ama td etkisi diye birşey var, nice takımların td değişikliğiyle küme düşmekten kurtulması gerçeği var bir de..
Adam gelir gelmez 35 futbolcuyu kitlediler o kiralikti geldi bu vardi adam kampta görmek istedi ilk senesi cok dogaldi ama ekibi oyun anlayisi oturacakti iyi oyuncular oldukca özellikle bu sene daha iyi olurdu ama kimseye firsat vermiyoruz
Beşiktaşın sorunu tam da teknik direktör sorunu
sergen ISTIFA ISTIFA ISTIFA ISTIFA ISTIFA ISTIFA ISTIFA ISTIFA ISTIFA ISTIFA ISTIFA
Tabi TD. deyil sorun her gelen takımın bizi dut gibi sirkeleyip yenmesi. Bu yenilgi de sergen in suçu yokki. Nesine gerek BJK yenilmiş yenilmemis. Ön sıradan maç seyredip egosunu tatmin ediyor. Duygusallık vakit kaybı kötü gidişata yol açıyor. Kimse BJK dan üstün ve vazgeçilmez değildir