Futbol

Beşiktaş'ta stoper transferi yapılacak mı?

Beşiktaş'ta savunmanın merkezine yapılması planlanan stoper takviyesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş, çok önemli bir fırsat transferi ortaya çıkmadığı takdirde stoper bölgesine takviye yapmama kararı aldı.

A Spor'da değerlendirmelerde bulunan Kartal Yiğit, Beşiktaş'ın stoper transferini şimdilik beklemeye aldığını söyledi. Teknik direktörün de bu konuda "Biraz bekleyelim" görüşünü ilettiğini aktaran Yiğit, siyah-beyazlıların mevcut stoper rotasyonuyla yola devam edeceğini ifade etti.

Djalo, Emirhan ve Agbadou ile devam

Kartal Yiğit, Beşiktaş'ın stoper bölgesinde Djalo, Emirhan Topçu ve Agbadou'ya güvendiğini belirterek, transferin ancak şartların değişmesi halinde gündeme gelebileceğini kaydetti.

Yiğit, "Stoper transferi ani gelişen veya fırsat transferi olmazsa Ocak ayına kalmış. Hoca da 'Biraz bekleyelim' demiş bu konuda. Yani stopere Beşiktaş takviye yapmayacak; Djalo, Emirhan ve Agbadou ile götürecek" ifadelerini kullandı.

Ocak ayında yeniden değerlendirilecek

Beşiktaş'ın sezonun ilk bölümünde mevcut kadronun performansını izleyeceği ve stoper transferi konusunda acele etmeyeceği belirtildi.

Kartal Yiğit, "En kötü Ocak ayına kadar duruma bakılacak. Orada da ihtiyaç olursa alacaklar, ihtiyaç olmazsa almayacaklar" sözleriyle siyah-beyazlıların devre arasına kadar bekleyeceğini ifade etti.

Duhuliye.com 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }