Vitor Hugo'nun Palmeiras ile anlaşmasının ardından Beşiktaş, stoper için 3 aday belirledi.


Siyah-Beyazlılar, Wallace, Timothee Kolodziejczak ve Karol Mets için hafta içerisinde nabız yoklayacak.


Siyah-Beyazlılar, uzun süredir girişimlerini sürdürdüğü Vitor Hugo ile anlaşmaya varamadı, 27 yaşındaki stoper ülkesi Brezilya’dan Palmeiras ile anlaşmaya vardı.


Beşiktaş Yönetimi ise şimdi 3 ismi gündemine aldı. Kara Kartal, İtalyan Lazio’dan Wallace, Tigres ile sözleşmesi sona eren Timothee Kolodziejczak ile AIK’tan Karol Mets için nabız yoklamaya başladı. Beşiktaş’ın hedefi 3 isimden birini kadrosuna katarak sol stoperdeki sorununu çözmek.

Listeye yeni giren 26 yaşındaki Estonyalı Karol Mets, 1,91 boyunda ve sol stoper pozisyonunda oynuyor. Mets, İsveç Ligi'nde 15 maça çıktı, 1 asist yaptı, 3 sarı kart gördü. Futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro olarak görünüyor.


Satın alma opsiyonuyla


Başkan Fikret Orman’ın, “Transfer için oyuncu satmayı bekleyeceğiz” demesinin ardından Beşiktaş’ın hedefinin söz konusu 3 isimden birini satın alma opsiyonuyla kiralamak olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda Abdullah Avcı’nın önceliğinin Wallace’tan yana olduğu bildirildi. Eğer Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı futbolcudan olumsuz yanıt alırsa diğer iki isim üzerinde yoğunlaşacak.
Fanatik