Beşiktaş’ta Tammy Abraham’ın sakatlık geçmişiyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtiliyor.
Beşiktaş’ın golcüsü Tammy Abraham, AS Roma'da oynarken 2022-23 sezonunda Spezia ile oynanan son maçında sol diz ön çapraz bağından sakatlandı. 2023-24 sezonunun neredeyse tamamını kaçırdı. Ancak eski yönetici Candaş Tolga Işık'ın bahsettiği benzer bir ikinci sakatlık kariyerinde yok. İkinciyi olmadan üçüncü ameliyata girmesine de gerek yok.
Fotospor haberde eski yönetici ve Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın kankası olarak bilinen Candaş Tolga Işık'ın canlı yayında İngiliz santrfor ile ilgili söyledikleri camiada soğuk duş etkisi yarattı:
- Abraham, çift çaprazdan ameliyat olmuş. Üçüncüyü riske atmıyor; yüzde yüzünü hiçbir zaman vermeyecek.
40 MİLYON EURO'YA SATILIYORDU
Abraham, AS Roma'da oynarken 2022-23 sezonunun Spezia ile oynanan son maçında sol diz ön çapraz bağından sakatlandı. Il Tempo'ya göre Abraham o maçta sakatlamasaydı, 40 milyon sterlin karşılığında Aston Villa'ya transfer olarak Premier Lig'e dönecekti.
AYAK BİLEĞİ SAKATLIKLARI DAHA SIKINTILI
Buraya kadar sıkıntı yok… olmasın da! Anca Işık'ın bahsettiği gibi Abraham'ın çapraz bağından geçirdiği bir operasyon yok. Belki ayak bileğinde sıkıntı olduğunu söylese çok daha dikkat çekici olabilirdi. Çünkü hem Chelsea'den ayrıldığı son dönemde hem de AS Roma'ya transfer olduğu ilk dönemde ayak bileği sakatlığı yüzünden çok sıkıntı yaşadı.
İŞTE ABRAHAM'IN SON 5 YILDAKİ SAKATLIKLARI
24/25 Uyluk problemi 1 May 2025 7 May 2025 7 gün
24/25 Omuz sakatlığı 19 Eki 2024 1 Kas 2024 14 gün
24/25 Karın kas sakatlığı 17 Tem 2024 1 Ağu 2024 16 gün -
23/24 Dinlendirme 30 Mar 2024 6 Nis 2024 8 gün
22/23 Çapraz bağ sakatlığı 5 Haz 2023 16 Mar 2024 286 gün
22/23 Omuz sakatlığı 13 Nis 2023 16 Nis 2023 4 gün
22/23 Göz yaralanması 19 Şub 2023 23 Şub 2023 5 gün
22/23 Kas problemleri 29 Oca 2023 31 Oca 2023 3 gün
22/23 Omuz sakatlığı 4 Eyl 2022 9 Eyl 2022 6 gün
21/22 Ayak bileği sakatlığı 22 Ara 2021 5 Oca 2022 15 gün
21/22 Ayak bileğinde darbe 12 Eki 2021 17 Eki 2021 6 gün
20/21 Bilek sakatlığı 21 Şub 2021 5 Nis 2021 44 gün
19/20 Ayak bileği sakatlığı 26 Şub 2020 6 Haz 2020 102 gün
19/20 Darbe 2 Şub 2020 21 Şub 2020 20 gün
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (27)
kiralıksa gönderin. daha iyisi aınabilir aynı paraya
Abraham takıma çok faydalı oyuncu, mesele birazda Bilal alternetifi olması çok önemli Olurmu çok zor. Abraham dan çok Bilal sanki tutmayacakmış gibi duruyor. Umarız ocak ayında Genç bir golcü bulunur.
Oradan bir yatak getirin kronik sakat abhraham efendi yatacak.
adamın omuz sakatlığı var! her sene omuzu çıkmış!
Arkadaslar takimimiz Abrahim transfer ederek yedigimiz kazigi bizlere yavas yavas alistirmaya calisiyor haberiz olsun
Bencede kendini çok riske sokmuyor, bir tane Kafaya sıçrayıpta rakip kaleye yakın bölgede kafa vuruşu yok, ayrıca Avrupa maçında elendiğimiz maçı düşünün önünden geçen topa atlayıp vursa boş kaleye gol atacaktı ama hiç topa atlamadı bile.
Koşmasın dan belli seke seke koşuyor mücadeleye girmiyor bize çok faydalı olacağına geldiği günden beri inanmıyorum
Takımda star diyebileceğin uluslararası tanınan tek adam abraham gerisi adını hayatımda duymadığım Bilal,udokhai,djalo,jurasek,cerny,jota kim lan bunlar 35 sene önce internet yoktu getirirlerdi dünya yıldızı diye top toplayıcıları kandırırlardı Beşiktaş taraftarını şimdi internet var yine saf cahil bizde dünyadan haberleri yok
@Yazık . bana bak oglum. Netten miki filim izlemeyip avrupadan futbol izleseydin bu futbolculari tanirdin. Bos yapma. Hadi yürü git.
Bu hurdayi bize aldıran başkanın amacı neydi acaba
bide 4 yıllık sozlesme yaptı bunla adalı beyfendi
Şu sakatlık geçmişi bu kadar sabıkalı oyuncuları çok mu arıyorsunuz ! Anç den hiç mi ders almadınız ! Birde bu adam yıllık 7 milyon euro alıyor.Minimum 15 milyon bonservis.Yuh artık ya
Şokunaza şok olayım. Ayrıca Candaş’a da. Felaket tellalı leş kargaları
Sergen hoca programından ayrıldıktan sonra izlenme istatistikleri yarı yarıya düştü. Hal böyle olunca, kazancı da yerle yeksan oldu. Şimdi bunun acısını çıkarmak ve intikam almak için çamura yatıyor.
@Yalan ve Gerçek yok artık nenemizin hörekesi...adamlar 20 yıllık dost, bir reyting yüzünden mi birbirlerinin kuyusunu kazacaklar. höh artık mmmmonnnacoy
Yav sanki sağlam olsa muhteşem bir oyuncu da .... Beşiktaş tarihinin en kötü santrforlarından birisi !! Kimse kendisini kandırmaya çalışmasın ! Semih bunu cebinden çıkartıp top diye oynardı ! Pascallardan , ilhanlardan, Demba ba lardan , gomezlerden , aboubakarlardan hatta bepenmediğimiz immobilelerden sonra buna düşmek nasıl bir travmadır acaba !!! İmmobile o yaşında bile en kötü sezonunda bile bundan 40 gömlek kaliteliydi
Abraham sakat bilal sakat ndidi sakat paulista sakat Salih sakat Mustafa sakat Demir ege sakat
Abraham dev gibi bir şey basketçi gibi bu fizikle çalım atacak dripling yapacak dünyada örneği yok mesela küçük yakınlarda hiç iş yapamaz rakip sahaya çökeceksin böyle santraforun varsa
Bu kadar sakatlık yaşamış adamı ne diye bonservis verip alıyor bu yönetim anlamış değilim Beşiktaş kulübünu batirmaya yemin etmiş bu başkanlar
Kötü düşünmeye gerek yok en kötü yedek olur zamanla daha iyisini alırız oyuncudan da genel olarak memnunum indirdiği toplar hücumda ki oyuncuları rahatlatıyor daha da iyi olacak .
Uzun forvet olarak Abraham bir Mario Gomez etkisi yapmadı golcü kimliği yüksek değil ama çok artıları olan bir oyuncu.Sırtı dönük oynamayı biliyor ve ön alan baskısında iyi,aralara koşuları ve diğer oyunculara boş alan yaratma konusunda çok iyi.Rafanın bu sene çok daha golcü bir kimliğe bürünmesinde direkt etkisi var,takımı sahiplenmesi ve aidiyet duygusu mükemmel. Ayrıca şu ana kadar attığı goller kendi ortalamasını aşacak gibi gösteriyor.Ingiltere Chelsea performansını yakalarsa Osimhenden çok daha faydalı olur inancındayım.
Bunu alana kadar . Romulo ve savaştan ray manay ı alsaydınız. Daha verimli olurdu bence bu ikili
23-24 sezonunu sakatlıktan ötürü tamamen kaçırmış olan ve geçen sene sadece 3 golde kalmış olan adamı , santrafor diye getiren başkana yazar bu haber , kesinlikle üst düzey bir golcü olarak bitiremez bu sezonu , zorunlu bonservis de bize input olur
Promise David'i alın dedik, bu Tammy sakat dedik. Masuaku ve Gedson kalsın dedik. Kyle'yi ve Noa Lang'ı kaçırmayın dedik. Cerny yerine Q7 olsa daha iyi oynar dedik. Adalı transferde sınıfta kaldı, Sergen olmasa bu taraftar sabretmez bu yönetime.
@Pro David 📢 bu yönetimdede hiç kafa yok yaa neden gelipte sana sormamışlarki senin gibi yeteneği nasıl kaçırır yonetim tüh sanada yazık olmuş ya bak şimdi çok üzüldüm.
@Pro David 📢 Promise David'i alsan "kim la bu diyecekler" ayrıca ne vereceği de şüpheli, Masuaku hem yaşlandı, hem de dengesiz oyuncuydu, Gedson kendi gitmek istedi, sattığımız paraya Orkun'u aldık ve iyi yaptık, zamanla göreceğiz. Nao Lang Napoli'ye gitti. Cerny iyi futbolcu, kaliteli adam. Bulanık suda balık avlıyorsunuz. Ayrıca Tammy çapraz bağ ameliyatı filan olmadı; şu ana kadar da gayet iyi performans veriyor.
yırtıcı üretken bilal toure beşitaşın gerçek forveti!!!!!!!!!! iyi çocuk abrahamdan fayda yok
Bu ne la?adamın sağlam kaldığı süre daha az ya la! Arkadaşlar sadece dua ediyoruz,sakatlanmasın dönüşü olmaz. Adamın rölantide oyunu şimdi anlaşılabilir hale geldi.korkarak oynuyor demek ki,risk almıyor.