El Bilal Toure, sakatlık sonrası etkili bir performans sergiledi.
Beşiktaş'ta El Bilal Toure, sakatlıktan sonra iyi bir geri dönüş yakaladı.
Sakatlığı sonrası sahalara geri dönen Malili futbolcu, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Alanyaspor ile oynanan maça ilk 11'de başladı. Toure, takımının 3-0 kazandığı maçta ilk golü attı.
Beşiktaş'ta başarılı bir grafik ortaya koyan El Bilal Toure, kiralık futbolcular arasından takımda kalması en yüksek ihtimalli isim olarak öne çıkıyor.
Beşiktaş ve Atalanta arasında yapılan anlaşmaya göre, 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde 15 gol atması halinde zorunlu olarak devreye girecek bir opsiyon bulunuyor.
SERDAL ADALI'DAN AÇIKLAMA
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, "El Bilal Toure için çok uğraştım. Beşiktaş'a çok gerekli bir futbolcu, çok düzgün bir çocuk ve almak istiyorum. Bunu biraz da kulübü (Atalanta) isteyecek... Atlayıp gideceğim ve başkanları ile görüşeceğim. Biraz sıkıntılı başkanları var. Devre arası görüştük, bitirelim üzerine... Ben ve hoca çok beğeniyoruz, umut bağlıyoruz. Başkanları ile tanıdık arkadaşlarımız çıktı, hallederiz diye konuştuk. Her transfer zor. Kalmasını arzu ediyoruz." demişti.
BEŞİKTAŞ PERFORMANSI
Beşiktaş'ta bu sezon 21 maçta süre bulan El Bilal Toure, 7 gol attı ve 5 asist yaptı.
Kaynak Sporx
YORUMLAR (33)
5 yada 6 mil yuro civarı ücretlere alınırsa olabilir ama çok fazla para verilmez, kanatta bi Babel etkisi yapabilir.
Ne Touresi? O zaman tum kadro korunsun hedef 4.luk olsun. Toure vasat bir oyuncu, neyin duygusalligi, neyin guzellemesi? Bu yilki kadro icinde digerlerinden iyiydi ok ama sampiyonluk icin yeterli oyuncu degil. Gomez’li sezonda Toure olsa kadroya giremezdi. Buyuk dusunun.
Daha iyisi alınabilir bu saatten sonra toure kesmez kaç yıldır bekliyor taraftar toureyide isteyenlere hayret ediyorum adam orta yapamıyor daha
10 - 12 milyon euro seviyelerine muçi satılırsa kesin alınmalı .. hem hızlı hem koşan mücadele eden bir topçu. Alanya maçında en iyilerden biriydi.
Bonservis I 7 8 bandina indirilirse alınmasına fayda var yoksa 15 çok fazla
Keske ucuz olsada Bilal yedek forvet olarak kalabilse.... Bu paralara Davidasviliyi alin... Bize camdan adam lazim degil traktor lazim tank lazim...
Bir kaç gündür yazıldığı gibi Grimaldo ile anlaşıldıyda El Bilal sol kanat forvet olarak seneye daha faydalı olur ama başka bir sol bek alınacaksa mutlaka ama mutlaka çizgiye inebilen, driblingi olan, şutör bir sol kanat alınmalı yoksa seneye yine çok hayal kırıklığı yaşarız.
sakatlığının kronik olmadığından eminlerse yedek olarak alınabilir. as sol açık olacaksa hiç bakmasınlar
buna para vereceğinize afrikada sokakta gezen herhangi bir genci çevirip getirin daha mantıklı. bu bilal top mop oynamıyor. goldeki şutuna bak, rica minnet binbir şansa gol oldu. arkadaş 7 metreden bi topu kaleye direk vurmak çok mu zor, sizin başka işiniz gücünüz mü var da bu kadarını bile beceremiyorsuunuz
Transfer maksimum 8 bonservis bedeli. Maas maksimum 2. Ozaman riske deger. Fazlasi cok riskli, hem paralarin gider hem yillarca sakatliklari olur.
Sol kanata oyuncu alman lazım öyle olunca da oh ve Bilal bana yeter dersen al ama bence daha iyi onuachu gibi kule lazım
Her yıl 15-20 maç kaçıran adamla yola çıkılmaz. Kolay sakatlanıyor bu babam çok açık. Neden ısrar ediliyor hala anlamıyorum. Bonservise 5 milyon, maaşa 1.5 milyona da gelmez bu adam zaten. Daha istikrarlı birini bulmalıyız.
Yapmayın, dünya da milyonlarca lisanslı futbolcu var. Bu düzeyde yüzlercesi var. Sakatlık riski büyük olan bir adama bel bağlanamaz, sıfır bonservis ve uygun yıllık ücret, ve senede sakatlıktan 15 maç kacirirsa ücreti %50 oranı da düşer şeklinde bir sözleşme olursa anca.
Olaitan ve Toure ellerinden geleni yapıyorlar hatta fazlasını. Çok mücadele ediyorlar, çok koşuyorlar ama tüm yapabildikleri o kadar. Fizikleri ile oynuyorlar. Beşiktaş'ın kanat forvet ve orta saha pozisyonlarında oynayacak oyuncuların daha teknik, adam eksilten, sıkışan oyunları çözebilen gibi yeteneklere sahip olması gerekir. İkisi de çok iyi yedek olur. Olaitan maliyeti ve yapısıyla hiç problem olmaz ama Toure hem çok maliyetli hem de yedekte bekleyerek iyice körelir.
Davitasvili alın sol kanat meselesini kapatın
ersin iki top kurtardi kalsin bilal dun tesaduf bir gol atti onun harici sahada yok kalsin rasitsa dun asist yapti kalsin biz bu kafayla seneyede kasimda havlu atariz kimse kusura bakmasin
Transfer ve yıllık ücreti karar da çok etkili olacaktır.
Şanslıysan sakatlıktan 5 maç kaçırır 3 maç form tutar 9 maç sonra ancak ritmini bulur, bu da şanslıysan! Dünyada bu tarz kronik sakat oyunculara çöp muamelesi yapılıyor. Sakat oyuncu işe yarıyor olsaydı nkoudou kral olurdu!
Başkanları ile görüşeceğine göre indirim istenecek. Yoksa 15 verirsen alıyorsun. Mantıklı, uygun fiyata olabilir.
6-7 milyona alınabilir belki ama 15 milyonlar falan kesinlikle olmaz. Dün attığı gol ve bir tane plase vuruş denemesi var, dahs önceki vuruşları da öyle, iyi bir bitirici de değil. Varsa daha iyisine bakılmalı.
1 tane atiyor 50 tane de kaciriyor beceriksiz savruk alinmamali.
Çok zayıf ve müzmin sakat bonservis siz ise alınır yoksa para falan verilmez....!!!
Yetersız kasmayın iyi bir forvet alın oh kenar oynat daha iyi
Bonservisini almak zorundamıyı? tekrar kiralayın.
El Bilal Toure ye yapılan yatırım çöptıür demedi demeyin bu adam sakat ! Dün golden sonra sahada hayalet gibi idi hiçbir sorumluluk almadı. Kaçak oynuyor başkanın maalsef kafası basmıyor görmüyor
Müzmin sakat Tureye güvenirsek seneye lampiyonluk yolunda yarı yolda kalabiliriz, mutlaka daha adam eksiltebilen, daha iyi bir kanat almamız lazım,
Paran çok sa al kulübede otursun .ideal kanat değil ideal forvet te değil Nasıl olacak siz söyleyin benim fik rim 7 ile 10 milyon arası veriyorlarsalar alın Üstü haram kanatta bu adam çok ta yeterli degil di sezon boyuna bize delici driping ete etkili birbirin cabuk çalımı biri lazim