Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak önemli müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

-PEPE, BABEL, ROCO YOK-

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Pepe, Ryan Babel ve Enzo Roco, yarınki karşılaşmada da görev alamayacak.

Sakatlıkları nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki Malmö maçında oynayamayan Gökhan Gönül, Jeremain Lens ve Caner Erkin, Trabzonspor karşılaşması için gerçekleştirilen ilk idmana katıldı.

-ADRIANO SINIRDA-

Beşiktaş'ta üç sarı kartı bulunan Adriano Correia, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Süper Lig'de bu sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor ve Galatasaray maçlarında sarı kart gören Brezilyalı oyuncu, Trabzonspor maçında da sarı kart görürse ilk yarının son haftasında Kasımpaşa karşısında cezalı duruma düşecek.

-SON 3 RESMİ MAÇTA 1 GOL-

Beşiktaş, Trabzonspor ile yapacağı önemli karşılaşma öncesi forvet hattında sıkıntı yaşıyor.

Sezon başından beri bu bölgedeki sorunlarını gideremeyen siyah beyazlılarda Vagner Love, Mustafa Pektemek, Güven Yalçın ve Cyle Larin beklentileri karşılayamadı.

Beşiktaş, 2'si lig ve 1'i UEFA Avrupa Ligi olmak üzere son 3 resmi maçta 1, galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken sadece 1 gol atabildi.

-ATIBA, REKOR İÇİN FORMA BEKLİYOR-

Siyah beyazlıların Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, rekor için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.

Beşiktaş'ta 6. yılını geçiren 35 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş formasıyla toplam 156 lig maçında görev aldı. Kanadalı oyuncu, Galatasaray ile yapılan derbide 156. kez sahada yer aldı ve Beşiktaş'ta en fazla lig maçına çıkan yabancı oyuncu rekorunu Çek Tomas Sivok ile paylaştı.

Geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçında oynama şansı bulamayan Hutchinson, Şenol Güneş'in Trabzonspor karşısında oynatması halinde 157. lig maçına çıkacak ve Beşiktaş'ın ligde en çok forma giyen yabancı ismi olacak.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER