Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Kolombiyalı kaleci Devis Vasquez henüz siyah-beyazlı formayla sahaya çıkmış değil.
Transfer edildiği günden bu yana özellikle sosyal medyada taraftarların en çok sorduğu sorulardan biri ise şu: “Vasquez’i ne zaman izleyeceğiz?”
Teknik heyetin kaleci tercihleri bu sorunun cevabını şimdilik geciktirmiş durumda. Sezonun kritik bölümüne girilirken kalede istikrarı korumak isteyen teknik ekip, mevcut kaleci rotasyonundan vazgeçmek konusunda temkinli davranıyor. Bu nedenle Vasquez, antrenman performansıyla hazır görüntü verse de henüz resmi maçlarda şans bulamadı.
Ancak futbol kamuoyunda genel beklenti, Vasquez'in özellikle kupa maçlarında ya da ligde nispeten daha az riskli karşılaşmalarda forma giyebileceği yönünde. Zira ara transfer döneminde yapılan bu hamlenin sadece alternatif yaratmak için değil, aynı zamanda geleceğe yatırım olarak da düşünüldüğü biliniyor.
Vasquez’in kariyerine bakıldığında refleksleri ve çizgi üzerindeki başarısıyla öne çıkan bir kaleci profili görülüyor. Avrupa futboluna uyum sürecini hızlandırmak için düzenli antrenman temposuna dahil edilen Kolombiyalı file bekçisi, teknik heyetin raporlarına göre fiziksel olarak hazır durumda.
Beşiktaş taraftarı ise sabırsız. Tribünlerde ve dijital platformlarda “Vasquez’i görelim” çağrıları giderek artıyor. Siyah-beyazlıların yoğun fikstürü düşünüldüğünde, genç kalecinin çok uzak olmayan bir zamanda ilk kez Beşiktaş kalesini devralması sürpriz değil.
Kısacası Beşiktaş’ta Vasquez için geri sayım başladı. Şimdi herkesin gözü teknik heyetin vereceği kararda. Taraftarın merakı ise tek bir soruda düğümleniyor: O gün ne zaman gelecek?
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (51)
Ara transferde Vasquez gönderelim chelsea Jorgensen alalım Jorgensen hariç chelsea 3 kaleci var Jorgensenle 4 kaleci ediyo
kardeşim sen artık bu saatten sonra dördüncüsün. kaybedecek bir şeyin yok. koy kaleye oğlanı oynasın. laf olsun diye alındı bu çocuk zaten öyle arama tarama sonucu bulunmadı. bi görelim bakalım ne olacak nasıl oynayacak ?
Osi nin kafasını çıkartabilirsiniz çizgide ersin den çok iyi
Ligde oynasın ligde tren kaçmış gibi görünüyor zaten
Her halikarda Ersin'den kötü değildir. Ersin'in yüzüne baksanız tedirgin olursunuz. Adamın surat ifadesi insana güven vermiyor. Vasques'i de bir kaç maç denemek lazım.
Sergen evlatlik aldigi Ersin'den vazgecmezz
Jorgensen ı de izledik PSG maçında Ersin e kızıyoruz da o da yediği gollerle yaptığı hatalarla onu aratmaz başka kaleci baksınlar yaz sezonun da hatta şimdiden çalışmaya başlasınlar
Ersin kötü kaleci okey de gs maçındaki golü herhangi bir kaleci çıkaramazdı zaten. Kalenin ağzından adama kafa vurdurdular. Açın izleyin. Agbadou bomboş bıraktı adamı
@Burak bakış açını değiştirip biraz da iyi olan kalecilere mi fokuslansan, mesela uğurcan çakır olmasaydı skor ne olurdu diye düşünsen? ersini ozaman belki daha iyi tanırsın! ben iddia ediyorum ersinin yediği golü Uğurcan bize karşı kurtarırdı!
Vasgues si sene sonuna kadar kaleye koy Sergen hoca çok fazla kaybedecek bir şeyimiz yok yani ersinden daha kötü olamaz hem bir izleriz belki tutar ve kaleci almayız veya elimizde ikinci kaleci olarak tutarız Ersin ama kesin seneye kalede olmasın 🙈🙉🙊
İyi bir performans gösterirse Sergen yalçının prensi formayı kaptırır korkusu
@S - Tabi tabi... Taylan için de dediniz, prensi Gökhan'ı kesecek o yüzden oynatmıyor. Bir oynattı, herkes Sergen'e hak verdi. Emin ol bu iş de öyle. Son dakikada veledin birini buldular, o da yetersiz ki Sergen oynatmıyor.
Ersin Bjk ın kalecisi değil belki alınmak istenen jorgenseni bu akşam bir izleyin bakalım neler yapmış artık yaz dönemini bekliycez
Arkadaşlar bilende yazıyor, bilmeyende yazıyor, bakın size teknik bir şey söylemek istiyorum, önce kalecilik nedir kaleci nedir bilgi sahibi olup fikir beyanı gerekiyor. Ersin denen arkadaş malesef,7 önemli kaleci kriteriniden sadece fizik(size) kriteri hariç hiçbir kriteri karşılamıyor, malesef bu arkadaş kaleci dahi değildir. Bırakın Avrupa'ki takımları ,bizim 3 ligdeki kaleciler en az 5 kat daha iyi,iddia ediyorum yeni kaleci ile kıyas edilmesini, paftan gelen o 2 genç kaleci kalede oynasaydı g5 maçını alırdık.
@KALECİ ANTRENÖRÜ - Tamam kardeş kimse birşey bilmiyor, eminim sen Sergen'den de Beşiktaş'ın kaleci antrenörlerinden de daha iyi biliyorsundur.
Sergen Yalçın ne zaman bu Ersin sevdasından vazgeçecek. Egosunu tatmin etmesi biz taraftarları çok üzüyor. En son gs maçında yediği golü gördük
ilk gelen şut gol oldu .. bilin bakalım kaleci kim
Beşiktaş evladı ersin naleti 10 sene daha Necip gibi Ömrümüzden alır , amatör anlayış kâğıda bekçi olamayacak adam takıma kaleci oluyor
Valla ben antrenmanda izlediğim kadarıyla korkuluk ersine 10 basar
Agbadou oynamadigi macta oynatirki gol yesin.
Alisson Becker gelse, Sergen Ersin’i oynatır, Alissonu da Chelsea’ göndeririz.
Aynen biz artık Ersin Destanoğlu'nu görmek istemiyoruz. Zaten hiçbir iddiamız yok neden şu kaleciyi denemiyoruz
Almış olmak için kaleci alınır mı? Yazık değil mi harcanan paraya. Acaba kendi şirketlerinde böyle parayı dağıtırlar mı,?
Bence sergenin istediği kaleci değil ondan dolayı ersinle oynamaya devam eder bizde çekeriz biraz daha
Ulan yedek kaleci mi var? Gelecek gelebilitesi olan Türk’ler satılık. Uygun fiyta kiralık kaleci aldılar ne sorunuz varmış a m k
Aşk olsun BEŞİKTAŞ,ın kalesinde gelmiş geçmiş Dünya,nın en iyi kalecisi varken Vasguez de neci.. Kalecimiz 26 yaşında ve 14 sezon kaleci aramayız.. Kaleci arayacaksak 8- 9 - 10 yaş gurubuna bakın 14 sene sonra ultra mega kalecimiz görevi ona devreder..
Sergen in kova ersin inadı bitirecek bizi
@Kova ersin Ne oldu başlamışsınız kim kusmaya. Bunu bekliyordunuz demi yalama troller.
Yedeklik icin mi alindi. Tarihte ilk defa oluyor.
Sergen haklı. Ersin varken Ersin oynar. 100 farklı rumuzla yazdım. Ben Metin. Susmam.
Alanya spor kupa maçında oynaması lazım ki görelim ona göre karar verelim nasıl bir kaleci olduğuna....
Sergende başkanda devre arası transfer için direk oynayacak oyuncu takıma seviye atlatacak oyuncu alacağız diyordu , olmazsada almayacağız diyorlardı , eee bu kaleci meselesi ne peki 6 aylık kirala parasını öde 0 maç ve geri gönder ben anlamadım meseleyi !!
Kinsky örnegi kaleci olarak hata yapsanda tekrar ayaga kalkabilmek. Ersin bukadar kötü ve islik dolu gecen bir sezonda tekrar fena sayilmayan bir performansi yakaladi. Yazin zaten sözlesmesi bitiyor ersinin, suan kalecide oynamam ve yazin A+ bir kaleci alirim. Altay degil, A + kaleci sart.
Ego tatmin olunca Beşiktaş ne çekiyorsa sergen in egosundan çekiyor
Bu CAHİL sergen oldukca bu kova kazma beceriksiz ersin çöpünden kurtulamayiz
Vasquez zamanı hiç gelmeyecek, çünkü vasat altı bir kaleci olduğu görüldü. Dikkate bile alınmayacak kadar vasat.
Bizim taraftar hemen gaza geliyor ya arkadaşlar adamı bi araştırın geldiği yerlerde as kalecilik yapmış mı yada kaç maç üst üste oynamış boş yapmayın ersin şuan fena değil şampiyon olduğumuz sene takımın as kalecisiydi haksızlık yapmayın sezon sonu zaten kaleci transferi yapılacak
Sergen Vazquezi bilerek oynatmıyor Ersinin performansı malum vasatı hiç aşamadı şimdi bu kaleci olur ya müthiş bir maç çıkarırsa ne olacak o zaman Ersini kaleye nasıl koyacak Sergen?Prensi Ersini kötü performansa rağmen oynatıyor saf olmayın durum bu
@Gerçekler Ersinin sözlemesi bitiyor ve Ersin dogal olarak uzatmak istemiyor. Bu durum varken en ufak bir yetenek görse Vasquezde neden Ersinin oynatsin? Sonucta Ersin yazin gidince elinde hicbir kaleci kalmiyor. Bos konusmayin Sergenin hakkinda bence.
@Gerçekler aynen bende 10 kere aynısını yazdım ersinciğine kıyamıyor sanki akrabası
150 maç verdiler Ersine sonucu hep hüsran bu adama , 15 maç versinler bakalım
@vargiz Ben Ersinden daha iyi kaleci istiyorum ama sampiyonluktami hüsrandi?
Kesinlikle şanş vermeli yeni kaleciye, belkide adam tutacak bir daha kaleyi vermeyecek kimseye
@Elmalılı Bay ego zaten ondan korkuyor tutarsa taraftarın hismindan korkuyor haalanda golcü değil diyen herşeyi çok bilen egoist gitmeden takımdan bişey beklemesin kimse yapamıyorum diyerek kaçanda bu ego değil miydi?
Kesinlikle şanş vermeli yeni kaleciye, belkide adam tutacak bir daha kaleyi vermeyecek kimseye
Sergen malı,Cimbom maçında kaleyi verseydi bu adama yenilmezdik
Kaç yasindasin acaba, hic izlemedigimiz ne oldugunu bilmedigimiz bir adam icin nasil bu kadar kesin konusuyorsun
Gs maçında hocanın planı berbattı hakemden farksızdı ikiside kötüydü Beşiktaş korkmaz tutsak oynamaz
@Hocaya yazar Sergen iyidir kötüdür tartışmıyorum ama aşırı egosu koskoca camiayı boka sürüklüyor bazen. Kafasındaki neyse onu yapması çok kötü ve hiç ona dur diyen yok mu acaba.
Biri teknik direktorune serefsiz der digeri beygirgucu der, oburu fred cakmaktas der. Heee olm size aidiyet duygusu, sevgi saygiyi ogreten olmadi mi. Derdiniz nedir. Varsa derdiniz gideceksin adam gibi, kiminle problemin varsa yuzune soyleyeceksin. Bize dusmana gerek yok ki, bizden dedigimiz adamlar boyle yaparsa, digerleri az bile yapiyor. Ayip yahu edep yahu diyecegim boşuna.
Ben hala aynı fikirdeyim! Yani Ersin’den daha kötü olamaz.
@Sucettin +1 daha kotuyse şayet kaderimiz der cekeriz
çok izlemek isteyen varsa antremanlara baksın, onu zaten sahada gören pek fazla kişi yok, bizimkiler oynamayan kaleci alarak büyük bir iş başardılar
10 senedir kötü hakemler ve ısrarla sabrediliyor bu liyakatsiz hakemler ile atı alan Üsküdar’ı geçti çoktan ama YABANCI ORTA HAKEM GELMEDİĞİ SÜRECE BU ÇARK BÖYLE DEVAM EDECEK TEK ÇARE BUDUR GERİSİ AYNI TAKIMA HİZMET EDER
Arkadaş ben bu şerefsiz Sergen'i bu yüzden sevmiyorum işte takıntılı narsist ibine rafaya taktı gönderdi merte necibe şimdi cernye bu kaleciyi de kendisi almadı diye oynatmıyor ne olursa olsun Roma'dan alınan bir kalecinin Ersinden kötü olma şansı yok yokkkk
Yatırım için alınan adamın 26-27 yaşında olması dışında problem yok :) Şaka bir yana doğru sistemde iş yapabilecek bir kaleci. Tabi as oyuncu olur mu orası tartışılır. Bakın Tottenham kalecisi en kritik anda ne hatalar yaptı dün. Genç ama dakika 20-30 gibi oyundan çıkarmak zorunda kaldı hocası. O yüzden kalecilik hata yapsan bile ayağa kalkabilmek. En minimum hatayı yapabilmektir. Muslera nasıl gs de oynadı yıllarca? Adam maç alıyordu. Bizim lig için yeterliydi. Düşündüğün zaman şans vermek en iyisi bana göre. Güzel bir iç saha maçında risk yoksa oynatsın hoca. Hem taraftar nasıl oyuncu olduğunu görür hem hoca. Kasımpaşa veya kupadaki Alanya buna ideal gibi duruyor. 1 kere olsun forma giymezse adama da ayıp olacak. O kadar getirdik buralara.
Yok ya ersin oynarsin biraz daha puan kaybedelim bence. Bu adam o oshimenin kafasini 100 de 100 tutardi yemin ediyorum
ALanya Kupa maçında oynatsın işte yeni kaleciyi...
Çöp Ersin inadından vazgeçmiyor Sergen, Kupa da dahi oynatmadı sırf taraftara göstermemek için, Kova Ersin den ne bekliyorsun Sergen, G5 maçında Ersin i yedeğe çekseydin biz o maçı kaybetmezdik.