Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri son dönemde sık sık futbolculardan indirim talep ettiğini dile getirdiler. Ancak Beşiktaş'ta Vida gibi bazı isimler indirim yapsa dahi yine astronomik ücretler kazanıp, yönetimi ödeme konusunda zorlayacaklar.

LYON VİDA İLE İLGİLENİYOR

Maliyeti yüksek olan yıldızlardan indirim isteyen ve buna soğuk bakanlarla yolları ayıracak olan yönetime takımın en çok kazananı Vida ile yolları ayırmak için büyük bir fırsat geldi. Beşiktaş'ın Hırvat yıldızına Fransız ekibi Lyon'un ilgisi var.

MARCELO GERİ DÖNEBİLİR

Beşiktaş geçmişe dönük alacakları olan ve önümüzdeki iki yıl 3.4 milyon ve 3.5 milyon euro (toplam 6.9 milyon euro) kazanacak olan Vida'nın yüklü maliyetinden kurtulmak istiyor. Duhuliye.com'un haberine göre, yönetim, Vida'yı gönderdikten sonra Lyon'da mutsuz olan ve Beşiktaş'a dönmesi sürekli gündemde olan Marcelo'ya yeniden siyah beyazlı formayı giydirmek istiyor. Marcelo'ya Vida'nın kazandığından çok daha azında imza attırılabilir. Brezilyalı futbolcu şu anda Lyon'da 2 milyon euroya forma giyiyor.

Eğer bu takas gerçekleşirse Beşiktaş Vida'dan bonservis kazanamayacak ancak hem Hırvat futbolcunun geçmişe ve geleceğe dönük maliyetinden kurtulacak hem de Lyon'da 1 yıllık sözleşmesi olan Marcelo'nun bonservisine sahip olacak.

Duhuliye.com ÖZEL HABER